Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    02. Travanj 2020. 17:03

Cure, ja bila na pregledu danas, bebač je super, 2.5 cm je veliki, pupčana se formirala, nogice i rukice, preslatko, srčeko jako kuca 🥰 iako sam ja mislila da ce se malo vise micat, ali nije, onako je kao micao malo nogice i to je to...al doktor kaze da zasad sve izgleda tip top 🥰♥️

[/url

Marta14
    02. Travanj 2020. 17:06

Mozda i budemo u karanteni tada 🤭😝ajme ne daj Boze.. 
    I ja nisam osoba koja bi rekla nekome direktno ali zato kazem mami ili muzu pa oni rijese stvar🤭

Marta14
    02. Travanj 2020. 17:07

Isabela super ❤️❤️Nadam se da ces se malo opustiti sada kada si vidjela bebicu. Sta kaze za smede? Ide jos ili je stalo? 

nada23
    02. Travanj 2020. 17:40

isabelagregorijan

Cure, ja bila na pregledu danas, bebač je super, 2.5 cm je veliki, pupčana se formirala, nogice i rukice, preslatko, srčeko jako kuca 🥰 iako sam ja mislila da ce se malo vise micat, ali nije, onako je kao micao malo nogice i to je to…al doktor kaze da zasad sve izgleda tip top 🥰♥️

Ajme, odlične vijesti! 😍 Drago mi je da je bebica dobro i neka se samo tako nastavi. ❤️ Vjerujem da osjećaš veliko olakšanje sada. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• SmileA
    02. Travanj 2020. 17:45

Cure evo da se i ja javim bila sam cijeli dan od ujutro na hitnoj, ipak sam odma otisla..Bebica nam je super hvala Bogu🙏❤️ junacko kuca i veliki smo 2 cm 😃🤗 Napravio mi je ultrazvuk preko trbuha tako da sam eto bzvz strepila oko pregleda, ali neka..vadili krv i urin, imam bakteriju i dobila sam amoksicilin 7 dana, dosla jedva doma, odma prvu popila i nakon sat vremena evo bar malo lakse i uspila piskiti, tako da se nadam da ce sutra jos bolje biti! 
    Sto se tice obleke ja isto niceg nemam, od grudnjaka, cak me sve tajce stiscu, tako da cu poslati i ja u pon svog muza u Lidl pa nek se nadu koje vecu, iako sam za razliku od vas vecine manje trudna ali bome imam trbuscic kao vi neke u 12 tjednu🤭 
    Isabelagregorijan ajde super tako mi je drago zbog tebe, sada napokon malo odahni i opusti se🥰🤗😘😘

🌈💙👣🙏

isabelagregorijan
    02. Travanj 2020. 17:58

Jooj super smile, dobro kaj si otisla, najbitnije da je beba dobro! 
    Ja nemam vise smedeg, sad je samo onak zuto, i gledo je to reko da nije to nista cudno...da neke imaju bjelkasti, a nekw zuckasti iscjedak.
    Da vas sam pitam kaj me muci, zene koje ste bile u 9 tjedmu na pregledima dal se sjecate da su se bebe micale? Mene to bas nekako zabrinulo danas, malo mi se mozda ucinilo da se mice, al ne ko da videima na youtubu...

[/url

mc_mouse
    02. Travanj 2020. 18:04

Isabela i smile drago mi je radi bebica ❤️❤️❤️
    Isabela nemam sa 9tt, imam sa 6 i 12, sa 6 samo srce, a u 12tt je beba skakala ko na trampolinu. 
    Gledam sa Tonijem kak je bilo, bila sam sa 11 i micao se. 
    Mislim da je 9 ipak još prerano za neke akrobacije, ali možda je samo beba u tome trenutku bila mirnija :) 
    Pa ne budu jednako aktivne ni sa 30+ tt 
    Ne brini! :)

Marta14
    02. Travanj 2020. 18:08

Smile dobro da si otosla, super za bebu ❤️
    Isabela ja sam sa 10 i nesto bila, malo sam nesto vidjela, vise mi je ona govorila "evo beba se mice, radi gimnastiku" .. Al da bi ja sama skuzila - ne.. 

• Gonal
    02. Travanj 2020. 18:10

Isabela i Smile drago mi je da je sve u redu s bebicama😊
    Smile neka si otisla, sad bar znas u cemu je problem.
    Sto se tice robe, traperice niti jedne vise ne mogu zakopcati tako da su dusu dale tajice i donji dijelovi pidzama. Grudnjak mi ni ne treba kad sam u kuci stalno😂😂

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

teica30
    02. Travanj 2020. 18:11

isabelagregorijan

Cure, ja bila na pregledu danas, bebač je super, 2.5 cm je veliki, pupčana se formirala, nogice i rukice, preslatko, srčeko jako kuca 🥰 iako sam ja mislila da ce se malo vise micat, ali nije, onako je kao micao malo nogice i to je to…al doktor kaze da zasad sve izgleda tip top 🥰♥️

Bas mi je drago zbog tebe ... 🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.