Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    02. Travanj 2020. 11:40

Sretno danas!
    Ja sam koristila bodi i preko jednodjelna tutica, ali bile su mi vise prakticne one bez rukava, tj sa kopcanjem na ramenu. A bodi, one benkice su mi bile najbolje prvih tjedana jer nisam morala dizati bebinu glavu da bi stavila bodi.. (one koje se kopcaju sa strane trbuha).. Valjda ste skuzile🙈

Ledolina
    02. Travanj 2020. 12:24

Ja sam isto za prvo dijete koristila jednodijelna odjelca bez rukava plus bodi. slatko mi je i bodi i hlačice, iako uvijek sam imala dojam da im bude hladno u tome jer odjelce ipak ide preko leđa i trbuha pa je toplije...
    Ja baš i nisam previše aktivna na forumu jer eto jednostavno nemam volje za ništa, mučnine mi još traju iako su blage, povraćanje se zna desiti samo navečer ali uopće nemam energije i umorna sam. Npr. Stavim veš na sušilo, osjećam se kao da sam trčala po stepenicama. Ne znam koliko je to normalno, sad sam 10+5 i nije mi uopće tako bilo u prvoj trudnoći  tak da nemam pojma do kad će to trajati. I onda još ova korina, psihički me sve to ubija. Znači po kući jedva napravim osnovno. 7.4.mi je pregled, nadam se da mi neće otkazati jer moram vidjet s gin šta ona kaže..kako ste se vi osjećala što se toga tiče u tim tjednima? 

Ledolina
    02. Travanj 2020. 12:25

Korina-korona 😂😂🤦

nada23
    02. Travanj 2020. 12:32

Ledolina

Ja sam isto za prvo dijete koristila jednodijelna odjelca bez rukava plus bodi. slatko mi je i bodi i hlačice, iako uvijek sam imala dojam da im bude hladno u tome jer odjelce ipak ide preko leđa i trbuha pa je toplije…
    Ja baš i nisam previše aktivna na forumu jer eto jednostavno nemam volje za ništa, mučnine mi još traju iako su blage, povraćanje se zna desiti samo navečer ali uopće nemam energije i umorna sam. Npr. Stavim veš na sušilo, osjećam se kao da sam trčala po stepenicama. Ne znam koliko je to normalno, sad sam 10+5 i nije mi uopće tako bilo u prvoj trudnoći tak da nemam pojma do kad će to trajati. I onda još ova korina, psihički me sve to ubija. Znači po kući jedva napravim osnovno. 7.4.mi je pregled, nadam se da mi neće otkazati jer moram vidjet s gin šta ona kaže..kako ste se vi osjećala što se toga tiče u tim tjednima?

Ledolina, osjećam se identično kao i ti. Iako su se mučnine dosta smanjile, i dalje nemam energije ni volje za ista. Nakupilo se cijelo čudo kućanskih poslova, a ja svaki dan odgađam... Užasan osjećaj. Nadam se da će biti bolje. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ledolina
    02. Travanj 2020. 12:45

nada23

Ledolina

Ja sam isto za prvo dijete koristila jednodijelna odjelca bez rukava plus bodi. slatko mi je i bodi i hlačice, iako uvijek sam imala dojam da im bude hladno u tome jer odjelce ipak ide preko leđa i trbuha pa je toplije…
    Ja baš i nisam previše aktivna na forumu jer eto jednostavno nemam volje za ništa, mučnine mi još traju iako su blage, povraćanje se zna desiti samo navečer ali uopće nemam energije i umorna sam. Npr. Stavim veš na sušilo, osjećam se kao da sam trčala po stepenicama. Ne znam koliko je to normalno, sad sam 10+5 i nije mi uopće tako bilo u prvoj trudnoći tak da nemam pojma do kad će to trajati. I onda još ova korina, psihički me sve to ubija. Znači po kući jedva napravim osnovno. 7.4.mi je pregled, nadam se da mi neće otkazati jer moram vidjet s gin šta ona kaže..kako ste se vi osjećala što se toga tiče u tim tjednima?

Ledolina, osjećam se identično kao i ti. Iako su se mučnine dosta smanjile, i dalje nemam energije ni volje za ista. Nakupilo se cijelo čudo kućanskih poslova, a ja svaki dan odgađam… Užasan osjećaj. Nadam se da će biti bolje.

Da, baš grozan osjećaj. I samo čekam kad će bit bolje jer uopće ne uživam u ovome sad. Još i ta izolacija, pa svaki dan mi je isti, a prolaze sporo za poludit. 

Ninche9
    02. Travanj 2020. 12:48

Lidl tajice su mi se malo isprale i nogavice su krace al su za po doma i u setnju ok.
    Smile probaj staviti tople obloge na leđa ili termofor al ne napunit do kraja i svezati salom za leđa i tako lezati da se malo leđa zgriju. 
    Ja cu svog oblaciti u bodi i hlacice, ne volim nikakva odjelca, ne sviđa mi se taj materijal velur.. Volim jedino ona tanja obicna od mekanog pamuka a ne znam gdje ima za kupit. I u stanu cemo grijati i bit ce bas lijepo nadam se.. 
    Jastuk sam prodala, jedna od losih investicija, stalno je unutra klizio, lakse mi je bilo bez... Nosiljku imam ergo adapt al u nju ce tek kad malo poraste, nije mi bas da ga kao novorođenče stavljam a ni ne smije prije nego ima 3.5kg..toliko vremena cu naci za kuhanje dok odmara, male bebe ionak samo spavaju nadam se 
    Jednostavno jedva cekam da mi dođe u narucje

mc_mouse
    02. Travanj 2020. 12:59

Meni je isto bolje bodi + hlačice, ne volim ona plišana odjelca.  
    Imam bazzinga nosiljku + onu tkanu iz Lidla. 
    Sad planiram uzeti Od lenny lamba ring sling maramu, to će mi biti super za “kućanske” poslove uz prvorođenca :)

• Gonal
    02. Travanj 2020. 13:55

Ledolina

Ista stvar kao kod mene. Danas sam 10+3. Nemam volje za nista, nit imam energije a umorna sam uzasno. Imam blage mucnine po cijele dane i povratim tu i tamo. Jedino sto sam zedna za poludit, valjda u zadnje 2 godine nisam popila toliko vode koliko u ovih par tjedana.
    Jesi ti naduta? Meni ko nezna koliko sam trudna mislio bi da sam tri mjeseca. 

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Leia91
    02. Travanj 2020. 14:06

Da i ja bih jastuk obavezno pogotovo ako drugi budu dolazili. Ne želim da ju nose bez toga a i mislim da je i za spavanje lakše. I već me sada brine kako ljude maknuti od bebe. Znam da će ih hrpa htjeti doći a ne želim da ju nitko ljubi barem 2 mjeseca dok koliko toliko ne ojača i stekne malo imunitet. Kako ste se vi nosile sa posjetiteljima?

Marta14
    02. Travanj 2020. 14:27

Ja vec znam da nece nitko doc i sretna sam 🤭 Ne zivim blizu pa zato.. 
    Jastuk nisam imala, sto se mene tice ni ne treba mi, ALI uzet cu ga muzu, da mu ne padne na pamet opet rec da je beba mala i da ne moze ju nosit jer je on prevelik🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.