Posteljica sprijeda normalan nalaz, ni meni nije mjerila dužinu cijele bebe. Napravila mi je sto i tebi plus još masu organa, no napomenula mi je da mi je radila uzv za 18 tjedan jer ima jako dobar aparat i da je to razlog zašto je vidjela. S toga tvoj nalz je sasvim uredan i nemas razloga za brigu.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Talija kako si ti, da li sve u redu?
.
Nemate svi valjda decke.. 🤭🧐
Hej… hvala na pitanju. Dobro sam.. bas mi se cini da konacno ova trudnoca ide slijedom kako bi i trebala. Sutra imam pregled. Nemam nista zbog cega bi posumnjala da nesto nije dobro..
Bušica se vidi, cicke bole na dodir, pojacani bjelkasti iscjedak imam cijelu trudnocu… nemam mucnina, smirilo se i pisanje.. jos da nema korone virusa, savrsenstvo ☺️
Ako je kojoj promaknulo, i meni je doktor dvaput rekao da je dečko 💙 tako da… čak mi je ispisal sliku “ljuljeka” 🙈 makar iduci put rekao da je cura 😂😂
A ti.. moguće onda da je cura 💕.. vele da deckice odmah primjete i da se rijetko poslije ispostavi da je cura. Kak si ti? Kak provodis dane?
Drago mi je sto je sve ok. Meni je isto sve normalno, imam samo ponekad kao menstrualnu bol po par sekundi, dok lezim..Ali valjda je to normalno. I kukovi me po noci bole.. Ali sve to je nista 😊 I da, da nema ove korone bilo bi savrseno.. Ali eto.. Ne mozemo birati 🙈
Talija kako si ti, da li sve u redu?
.
Nemate svi valjda decke.. 🤭🧐
Hej… hvala na pitanju. Dobro sam.. bas mi se cini da konacno ova trudnoca ide slijedom kako bi i trebala. Sutra imam pregled. Nemam nista zbog cega bi posumnjala da nesto nije dobro..
Bušica se vidi, cicke bole na dodir, pojacani bjelkasti iscjedak imam cijelu trudnocu… nemam mucnina, smirilo se i pisanje.. jos da nema korone virusa, savrsenstvo ☺️
Ako je kojoj promaknulo, i meni je doktor dvaput rekao da je dečko 💙 tako da… čak mi je ispisal sliku “ljuljeka” 🙈 makar iduci put rekao da je cura 😂😂
A ti.. moguće onda da je cura 💕.. vele da deckice odmah primjete i da se rijetko poslije ispostavi da je cura. Kak si ti? Kak provodis dane?
Drago mi je sto je sve ok. Meni je isto sve normalno, imam samo ponekad kao menstrualnu bol po par sekundi, dok lezim..Ali valjda je to normalno. I kukovi me po noci bole.. Ali sve to je nista 😊 I da, da nema ove korone bilo bi savrseno.. Ali eto.. Ne mozemo birati 🙈
Normalno je, meni pomaze da ustanem i prosetam malo po stanu. Prestane boljeti 😃
Budem probala,a ja se skamenim kad pocne bol. Kao da prode brze 😅 Spominjale ste bradavice, ja sam sad skuzila nesto zuto, moguce da to vec nesto curi? Ja kao da nisam nikad bila trudna 🤭
Isabela ne opterećuj se simptomima, problem je ako nestanu a bili su… i to znaš da bas nestane. Jedva cekam četvrtak da se smiriš. Ja te potpuno razumijem i znam taj strah i osjećaj. I gledaj statistički peti put zaista mora uspjeti. Vidjeti ces. Navijam za vas najčvršće moguće.
Hvala od srcaa ♥️
[/url
Budem probala,a ja se skamenim kad pocne bol. Kao da prode brze 😅 Spominjale ste bradavice, ja sam sad skuzila nesto zuto, moguce da to vec nesto curi? Ja kao da nisam nikad bila trudna 🤭
I meni je zuto na vrhu bradavice, tamno zuto kao ono iz uha al tako mi je bilo dugo nakon prestanka dojenja
Jutro!
Hannicao bas lijepo da je i jedna curica, cestitam 🌸
I meni je samo na jednoj bradavici zuto, suho, al me nista ne boli/peče
Jutro/ dan cure! 🤗
I meni je oko bradavica jako suha koža i pomalo se ljušti. Mažem sa bademovim uljem i dosta je bolje nego sto je bilo. Kada stisnem bradavice nešto izađe iz njih ali nije tekuće. 🤔
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej cure,
Sve citam ali nemam nis nova za napisat. Prezivljavamo ovu karantenu i odbrojavamo kad cemo opet moc izic vani.
Cestitke za deckice 💙
Ja jos moram rezervirati termin za sljedeci pregled. Nadam se sljedeci tjedan.
E cure koje su otvarale komplikacije, jeste dokumente slale na ppp mail ili na mail podrucne sluzbe?
Sortiraj odgovore
Najstariji