Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    02. Travanj 2020. 18:11

isabelagregorijan

Jooj super smile, dobro kaj si otisla, najbitnije da je beba dobro!
    Ja nemam vise smedeg, sad je samo onak zuto, i gledo je to reko da nije to nista cudno…da neke imaju bjelkasti, a nekw zuckasti iscjedak.
    Da vas sam pitam kaj me muci, zene koje ste bile u 9 tjedmu na pregledima dal se sjecate da su se bebe micale? Mene to bas nekako zabrinulo danas, malo mi se mozda ucinilo da se mice, al ne ko da videima na youtubu…

Meni je nekad zut nekad bijel iscjedak.... Drago mi je da je sve super proslo 😘😘😘
    Ja sam bila sa 10 tjedana na pregledu i tad su vidjeli da je bebac 5 dana manji, tako da je to, to onda i jedino je rukicom bio mahnuo, nije bio jako zivahan, a sad na zadnjem pregledu doktorica nije mogla uslikat ga lijepo koliko je skakao tako da ne sekiraj se 
    😁😁😁😁

Napokon 2804
    02. Travanj 2020. 18:12

SmileA

Cure evo da se i ja javim bila sam cijeli dan od ujutro na hitnoj, ipak sam odma otisla..Bebica nam je super hvala Bogu🙏❤️ junacko kuca i veliki smo 2 cm 😃🤗 Napravio mi je ultrazvuk preko trbuha tako da sam eto bzvz strepila oko pregleda, ali neka..vadili krv i urin, imam bakteriju i dobila sam amoksicilin 7 dana, dosla jedva doma, odma prvu popila i nakon sat vremena evo bar malo lakse i uspila piskiti, tako da se nadam da ce sutra jos bolje biti!
    Sto se tice obleke ja isto niceg nemam, od grudnjaka, cak me sve tajce stiscu, tako da cu poslati i ja u pon svog muza u Lidl pa nek se nadu koje vecu, iako sam za razliku od vas vecine manje trudna ali bome imam trbuscic kao vi neke u 12 tjednu🤭
    Isabelagregorijan ajde super tako mi je drago zbog tebe, sada napokon malo odahni i opusti se🥰🤗😘😘

Bitno da ste vas dvoje dobro 😘😘

teica30
    02. Travanj 2020. 18:13

Sto se tiče obleke stalno sam u tajicama i nekim sirim majicama ...
    Jedino treba u lidli doći do te robe, pa to ce se rasprodati za čas ... 😆

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• bulba
    02. Travanj 2020. 19:27

Smile isti sam problem i ja imala i otišla na hitnu. Nist smo nisu našli. Rekli su da je moguća urinarna infekcija a i da može biti da se širim i rastem. Ja sam popila lupocet 1000 šumeći i prošlo je. To smijemo, želim ti srecu

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• bulba
    02. Travanj 2020. 19:36

Isabela divno 🥰🥰🥰🥰🥰 meni je neki dan na uzv dr rekla da je beba izuzetno mirna i da je to potpuno u redu. Da drugi put prije pregleda pojedem pola čokolade jer ih na taj način bude. A u devetom tjednu se ne sjećam sam uopće vidjela da se beba miče. Opusti se i ne traži sama razloge. Sve je ok i uživaj u tome. 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

isabelagregorijan
    02. Travanj 2020. 19:42

Joooj cureee hvalaaa vam!! Ma samo me stalno neki strah prati 🙈 al presretna sam eto, treba uzivat u trenutku! Jako sam sretna radi nase grupe, cini mi se da sve lijepo napredujemo 🥰 samo neka bebice rastu ♥️ hvala vam bas puno na utjehi 😘😘

[/url

Skakavac
    02. Travanj 2020. 19:51

isabelagregorijan, SmileA cestitke od srca. Bas san Sritna radi vas.. Neka vas umire ta nova saznanja, uzivajte u svakom danu. Nemojte se opterecivat. Slusaj te ginekologe i bit ce sve uredu. Bogu hvala da je sve proslo uredu. 😍

Hip_Hopsica
    02. Travanj 2020. 19:56

isabelagregorijan

Cure, ja bila na pregledu danas, bebač je super, 2.5 cm je veliki, pupčana se formirala, nogice i rukice, preslatko, srčeko jako kuca 🥰 iako sam ja mislila da ce se malo vise micat, ali nije, onako je kao micao malo nogice i to je to…al doktor kaze da zasad sve izgleda tip top 🥰♥️

Prekrasno... ❤❤❤ nadam se da ću se i ja sutra javiti sa takvim prekrasnim vijestima

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Bosco
    02. Travanj 2020. 20:01

Joj cure bas mi je drago da je sve super 💗💗💗

Meni pregled odlicno prosao 🤗🤗🤗, beba je 3,03 cm, nalazi krvi savrseni, urin sterilan, za 2 tjedna sam naručena, radim kombinirani probir kod njega, mislila sam da ću morat u Petrovu. 

Hip_Hopsica
    02. Travanj 2020. 20:08

Bosco, prekrasne vijesti...
    Nego, cure imam jednu zamjerku 😉... gdje su slikice? 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.