Mare pa ti si vec nabpola puta 🥳
Ja cu ovih dana naruciti grudnjak i gace neke sa H&Ma pa javim sta je stiglo.Ako uspijem uopce naci nesto jer ocito sad svi preko neta kupuju i nema bas brojeva 😏
Kolica ja imam Peg Perego Book Plus, odlicna su, cvrsta, kao nova a koristila sam ih bas maksimalno sa malim. Ali i kostala su, ne znam kak je sad cijena..
.
Meni ne opada kosa.. Zasada.
Ja sam se sad vagala i necu vise nikad😅🙈Ovo nema veze sa trudnocom nego keksima i koronom.
Vidim da vas dosta ima problema sa spavanjem, i ja sam jedna od tih. Nikako se namjestiti. Imam 4 jastučića i nekako se taman namjestim i onda mi noga utrne ili me koljeno počne baš jako boljeti (imam već sada istrošenu patelu). Zadnje 2 noći spavam u polusjedećem položaju sa jastucima ispod koljena. I to samo do nekih 3 sata kad idem piškit i onda više ionako ne mogu zaspat. Baš mi je to mučenje. Razmišljam da kupim onaj jastuk za spavanje ali ne znam ni da li će mi to pomoći
A često me i želudac i crijeva bole pa je i to razlog da se ne mogu namjestiti. Ali nadam se da će to u drugom tromjesječju popustiti i da ću se napokon normalno naspavati.
U petak idem na nifty pa ću i ja saznati spol. Za sad se bebi obraćam kao da je curka ali dečko se obraća kao da je dečkić vidjet ćemo tko je u pravu jer mi zapravo nije ni najmanje bitno, prva je beba i jedino želim da bude zdrava
E i da, meni isto dosta kosa ispada. Nadam se da će i to stati uskoro da ipak nešto i ostane na glavi
Meni kosa otpada ali to je normalno jer je jako suha (blajhanje, farbanje) jedino su mi nokti savrseni, sto nikad nisu bili....
Čestitam na odlicnim pregledima...
Meni je problem zaspati, a kad zaspem budim se samo piskiti i nakon toga opet zaspem...
Izolacije mi je dosta, i jedva čekam da sve ovo prođe.
Hej cure,
Sve citam ali nemam nis nova za napisat. Prezivljavamo ovu karantenu i odbrojavamo kad cemo opet moc izic vani.
Cestitke za deckice 💙
Ja jos moram rezervirati termin za sljedeci pregled. Nadam se sljedeci tjedan.
E cure koje su otvarale komplikacije, jeste dokumente slale na ppp mail ili na mail podrucne sluzbe?
Probaj nazvati svoju podrucnu sluzbu gdje spadas pa ce ti netko tko je vec dezuran dati svoj mail.
SmileA
Di si kako si?sta ina novog kod tebe?
Kako se osjecas?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Hanica cestitke na curici. I ja si zelim jos jednu 😍
Pisale ste o opadanju kose. Meni pada nenormalno. Nakon svakog pranja pokupim s cetke punu saku 😅 a to mi se nikad nije dogadalo u prvoj.
SmileA
Di si kako si?sta ina novog kod tebe?
Kako se osjecas?
Vita26 ej draga Vita!😃🙋 I ja sam se pitala gdje si ti i kako si!🤗 Evo ja sam ovaj tjedan hvala Bogu bolje 🙏iscjedak je skroz cist, isla sam jucer vaditi kompletnu krvnu sliku i urinokulturu, medutim kad sam krenula dole mi je bio ogroman pritisak, imala sam osjecaj da ce mi sve ispast van, a jedva sam cekala da dodemo doma jer mi se vec pocelo pisati i mjehur boliti..dosla doma i cijeli dan doslovno umirala od bolova u mjehuru, idem pisat i ne pece me ali kao da nemam osjeta da pisam i nikako do kraja stalno malo..predvecer se smirilo, al onda su opet krenule mucnine do 2 u noci tako da nikako ne spavam, a po noci opet jaki bolovi u mjehuru i kicmi, jutros kako sam se digla evo vec je bolje preko dana a i trudim se vise piti tekucine
🌈💙👣🙏
Nalaz urinokulture je ok, a i cini mi se krvi, zvala sam doktora i u pon idem na pregled pa cemo vidjeti o cemu se radi..
Kako si ti, jel stalo krvarenje i iscjedak?
🌈💙👣🙏
Hej cure,
Sve citam ali nemam nis nova za napisat. Prezivljavamo ovu karantenu i odbrojavamo kad cemo opet moc izic vani.
Cestitke za deckice 💙
Ja jos moram rezervirati termin za sljedeci pregled. Nadam se sljedeci tjedan.
E cure koje su otvarale komplikacije, jeste dokumente slale na ppp mail ili na mail podrucne sluzbe?
Ja sam poslala na ppp, pa su mi oni samo proslijedili na pisarnica-zagreb, a oni mi nisu jos nista odgovotili 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji