Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    16. Siječanj 2020. 10:27

Ja, kad sam u prosloj trudnoci imala malo smedeg odmah me u krevet zakucala 2 tjedna, a sada sam imala onako podosta nakon brisanja, skoro cijeli papir smedi i rekla da ne moram mirovat.. 

16. Siječanj 2020. 10:34

Kafu ne pijem jer mi se jednostavno ne trazi, a prije sam 2 solje dnevno. Ujutro pijem caj od mente ili kamilice.

16. Siječanj 2020. 10:37

Marta14

Ja, kad sam u prosloj trudnoci imala malo smedeg odmah me u krevet zakucala 2 tjedna, a sada sam imala onako podosta nakon brisanja, skoro cijeli papir smedi i rekla da ne moram mirovat..

Hm... možda je stvar u tome kad ti se pojavilo. Kad ti se pojavilo u ovoj trudnoći? Se sjećaš kad ti se pojavilo u prošloj trudnoći? Jel ista ginekologica? 
    Ti je isto dala utrogestan? 

Marta14
    16. Siječanj 2020. 11:00

Da sada vaginalno 1x dnevno stavljam.
    U prosloj mi je bilo u 8 tjednu, sada u 3-4..ali razlicita je gin, i drzava, razliciti pogledi na sve to 🙈

Nekako sam u prvoj vise panicarila, sad kuliram.. Ali osjecam da je dobro nekako 😊

16. Siječanj 2020. 11:19

Marta14

Da sada vaginalno 1x dnevno stavljam.
    U prosloj mi je bilo u 8 tjednu, sada u 3-4..ali razlicita je gin, i drzava, razliciti pogledi na sve to 🙈

Nekako sam u prvoj vise panicarila, sad kuliram.. Ali osjecam da je dobro nekako 😊

Jesil iznijela uspjesno tu prvu trudnocu? 
    RedRibon s razlogom pita kad ti se pojavilo, jer u 3-4 tjednu je znak implatacijskog krvarenja.

MAmica21
    16. Siječanj 2020. 11:39

Curke na poslu  se pojavio šarlah, na bolovanju do daljnjega 👍 dr. Je odmah rekla doma!  Vrtić i rad tamo je dosta riskantan, pa moguće da ću reći šefici. Tak mi je glupo tako rano reći, ali s druge strane je teško očekivati razumijevanje šefice bez argumenta 😏😏

16. Siječanj 2020. 11:49

MAmica21

Curke na poslu se pojavio šarlah, na bolovanju do daljnjega 👍 dr. Je odmah rekla doma! Vrtić i rad tamo je dosta riskantan, pa moguće da ću reći šefici. Tak mi je glupo tako rano reći, ali s druge strane je teško očekivati razumijevanje šefice bez argumenta 😏😏

Mene je moja isto zbog zaraznih planirala staviti rano na bolovanje  jer isto radim s djecom, ali mi se pojavilo smeđarenje pa sam i ranije od planiranog otišla. Ja sam svojima na poslu odmah rekla jer mi je isto bilo glupo bez objašnjenja nestati. 

MAmica21
    16. Siječanj 2020. 11:55

Budem i ja danas nazvala šeficu. Nije mi se dalo pred svima objašnjavati. Hvala RedR☺️☺️
    Uopće mi je apsurdno kako nekad u glavi mislim da se možda bojim reći istinu,jer kao da je planiranje obitelji nešto što nijednom poslodavcu nije idealno! Grozno😏😏

16. Siječanj 2020. 12:06

RedRobin

MAmica21

Curke na poslu se pojavio šarlah, na bolovanju do daljnjega 👍 dr. Je odmah rekla doma! Vrtić i rad tamo je dosta riskantan, pa moguće da ću reći šefici. Tak mi je glupo tako rano reći, ali s druge strane je teško očekivati razumijevanje šefice bez argumenta 😏😏

Mene je moja isto zbog zaraznih planirala staviti rano na bolovanje jer isto radim s djecom, ali mi se pojavilo smeđarenje pa sam i ranije od planiranog otišla. Ja sam svojima na poslu odmah rekla jer mi je isto bilo glupo bez objašnjenja nestati.

I ja sam na bolovanju, al obzirom da 8 god radimo na bebi i da su 2 neuspjela postupka iza mene, ne opterecujem se uopste sta ce ko rec, a znam da mi niko nece rec hvala sto rizikujes trudnocu radi posla.

MAmica21
    16. Siječanj 2020. 12:26

Imate obje skroz pravo! Šta je tu je, moram i ja rec :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.