Ja, kad sam u prosloj trudnoci imala malo smedeg odmah me u krevet zakucala 2 tjedna, a sada sam imala onako podosta nakon brisanja, skoro cijeli papir smedi i rekla da ne moram mirovat..
Kafu ne pijem jer mi se jednostavno ne trazi, a prije sam 2 solje dnevno. Ujutro pijem caj od mente ili kamilice.
Ja, kad sam u prosloj trudnoci imala malo smedeg odmah me u krevet zakucala 2 tjedna, a sada sam imala onako podosta nakon brisanja, skoro cijeli papir smedi i rekla da ne moram mirovat..
Hm... možda je stvar u tome kad ti se pojavilo. Kad ti se pojavilo u ovoj trudnoći? Se sjećaš kad ti se pojavilo u prošloj trudnoći? Jel ista ginekologica?
Ti je isto dala utrogestan?
Da sada vaginalno 1x dnevno stavljam.
U prosloj mi je bilo u 8 tjednu, sada u 3-4..ali razlicita je gin, i drzava, razliciti pogledi na sve to 🙈
Nekako sam u prvoj vise panicarila, sad kuliram.. Ali osjecam da je dobro nekako 😊
Da sada vaginalno 1x dnevno stavljam.
U prosloj mi je bilo u 8 tjednu, sada u 3-4..ali razlicita je gin, i drzava, razliciti pogledi na sve to 🙈
Nekako sam u prvoj vise panicarila, sad kuliram.. Ali osjecam da je dobro nekako 😊
Jesil iznijela uspjesno tu prvu trudnocu?
RedRibon s razlogom pita kad ti se pojavilo, jer u 3-4 tjednu je znak implatacijskog krvarenja.
Curke na poslu se pojavio šarlah, na bolovanju do daljnjega 👍 dr. Je odmah rekla doma! Vrtić i rad tamo je dosta riskantan, pa moguće da ću reći šefici. Tak mi je glupo tako rano reći, ali s druge strane je teško očekivati razumijevanje šefice bez argumenta 😏😏
Curke na poslu se pojavio šarlah, na bolovanju do daljnjega 👍 dr. Je odmah rekla doma! Vrtić i rad tamo je dosta riskantan, pa moguće da ću reći šefici. Tak mi je glupo tako rano reći, ali s druge strane je teško očekivati razumijevanje šefice bez argumenta 😏😏
Mene je moja isto zbog zaraznih planirala staviti rano na bolovanje jer isto radim s djecom, ali mi se pojavilo smeđarenje pa sam i ranije od planiranog otišla. Ja sam svojima na poslu odmah rekla jer mi je isto bilo glupo bez objašnjenja nestati.
Budem i ja danas nazvala šeficu. Nije mi se dalo pred svima objašnjavati. Hvala RedR☺️☺️
Uopće mi je apsurdno kako nekad u glavi mislim da se možda bojim reći istinu,jer kao da je planiranje obitelji nešto što nijednom poslodavcu nije idealno! Grozno😏😏
Mene je moja isto zbog zaraznih planirala staviti rano na bolovanje jer isto radim s djecom, ali mi se pojavilo smeđarenje pa sam i ranije od planiranog otišla. Ja sam svojima na poslu odmah rekla jer mi je isto bilo glupo bez objašnjenja nestati.
I ja sam na bolovanju, al obzirom da 8 god radimo na bebi i da su 2 neuspjela postupka iza mene, ne opterecujem se uopste sta ce ko rec, a znam da mi niko nece rec hvala sto rizikujes trudnocu radi posla.
Sortiraj odgovore
Najstariji