Pozdrav curke! Ja vec dva dana u krevetu,muka mi je,povracam. Na kraju pregled prebacila za utorak jer nisam mogla voziti do ordinacije. Danas ponovila betu,s 5223 od pon,danas je 11954. Po kalkulatoru je to ok. Sad u iscekivanju utorka i da vidimo sto se vidi. 🤞😁
Kažu da je najbolje bademovo i da super omekani kožu. Ove sve ostale da imaju kemije,pa kao nije dobro,ali sto nije kemija. 🤔 Tako da mislim da te bio kremice za trudnice nisu bas prepune kemije kao obicni losioni
Ja se mazem hladno presanim bademovim. Tu i tamo kokosovim. Jos nisam pocela rasti pa ne znam kakvi su mi 😁
Pepi, znaci tebe mucnina bas prikovala za krevet.
Ja se jutros probudila s grloboljom. I malo uho. U ljekarni mi je dala isla pastile, rekla je da se to moze u trudnoci. Bas me boli dok gutam, katastrofa.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Imam pitanje. Meni su prestali simptomi. Znaci nista me ne boli, cak ni grudi. Nista. Krvari mi zubno meso jedino dok perem zube i kad puhnem nos vidim tragove krvi. Drugo bas nista. I naravno guglala sam i bolje da nisam i sad sam vec luda ko siba. 🥺
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Lion bit ce sve u redu, nema tu pravila.
Evo meni jucer bas nista, danas uzas..
Kad ti ides na kontrolu?
Narucena sam tek 7.2 😒
Imam pitanje. Meni su prestali simptomi. Znaci nista me ne boli, cak ni grudi. Nista. Krvari mi zubno meso jedino dok perem zube i kad puhnem nos vidim tragove krvi. Drugo bas nista. I naravno guglala sam i bolje da nisam i sad sam vec luda ko siba. 🥺
Citala sam bas ovdje na nasem forumu od jedne trudnice,koja je rekla da se to zna desiti i da se ne brinemo,simptomi se opet vrate
Znaci tebi isto nista jucer. Dobro tu smo i po tjednu pa eto. Probat cu se malo skulirat i ici privatniku slj.tjedan
Cure nek mi neko objasni sljedeće. Znaci vadimo krv i urin i to nakon prvog pregleda i onda taj nalaz ceka sljedeći pregled koji je tek za mj dana?
[link=https://lilypie.com][/link]
Cure nek mi neko objasni sljedeće. Znaci vadimo krv i urin i to nakon prvog pregleda i onda taj nalaz ceka sljedeći pregled koji je tek za mj dana?
Krv i mokraća bi trebali ići direktno doktoru koji je tražio pretragu (oni su umreženi pa im dođe na komp) i onda ako nešto nije u redu, onda te zove. Tak je bar meni moja rekla.
Sortiraj odgovore
Najstariji