Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    16. Siječanj 2020. 17:11

Lion ne nerviraj se, meni isto kako koji dan, dode, prodje, bit ce sve ok!
    Ja sutra idem vaditi drugu betu. 
    Imam neku temperaturicu i boli me to uho i grlo, najradje bih bolovanje otvorila

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

16. Siječanj 2020. 17:18

Slee

Lion ne nerviraj se, meni isto kako koji dan, dode, prodje, bit ce sve ok!
    Ja sutra idem vaditi drugu betu.
    Imam neku temperaturicu i boli me to uho i grlo, najradje bih bolovanje otvorila

Pa otvori ak imaš temperaturu. Nemoj se forsirati. Sad je sezona gripa, viroza, a brijem da ti je ovak na početku trudnoće imunitet u totalnoj banani sam po sebi. 
    U svakom slučaju odi doktoru opće prakse, u slučaju da je neka upala da ti se ne rasplamsa bzvz. 

• LUX
    16. Siječanj 2020. 17:32

RedRobin

LUX

Cure nek mi neko objasni sljedeće. Znaci vadimo krv i urin i to nakon prvog pregleda i onda taj nalaz ceka sljedeći pregled koji je tek za mj dana?

Krv i mokraća bi trebali ići direktno doktoru koji je tražio pretragu (oni su umreženi pa im dođe na komp) i onda ako nešto nije u redu, onda te zove. Tak je bar meni moja rekla.

Da, to znam da su umreženi ..kad mi je vadila krv mi je rekla da ce sutradan bit poslano doktoru koji je trazio to, al mi nije bio jasan ovaj drugi dio haha ugl ok, nije me nitko zvao do sad vjerojatno je sve ok :))

[link=https://lilypie.com][/link]

MAmica21
    16. Siječanj 2020. 17:42

Nemam ni ja nekih simptoma. Osim nervoze zbog posla. Zvalas am šeficu da kazem da sam trudna i da ne mogu raditi ako su u vrtiću kozice, ospice, šarlah itd... A ona meni da kak cemo sad to onda sredit. Kaj da ona radi kad ja ne smijem radit. Kak cu ja znat dal cu radit ili ne, ako samo jedan dan dođe bolest a ja moram doma - šefov zadatak je u tom slučaju prilagoditi radno mjesto trudnicama. Upravo na tlak skočio.
    Možda sam ja u krivu, ali sumnjam. Cirkus. Idem jogging lagani odraditi, to je dobro protiv stresa. 

MAmica21
    16. Siječanj 2020. 17:42

Oprostite curke, morala sam s vama podijeliti, vi ste mo aktualne u toj temi i razumijete nedoumice😘😘

Slee
    16. Siječanj 2020. 17:56

Kuzim te skroz, meni je naravno sve ovo na prvom mjestu, al bi bilo stoput lakse i bez stresa kad bih znala da mi ravnateljica nece nesto filozofirati kao ova tvoja. Pogotvoo zbog strajka i svega sto se sa skolstvom dogadjalo ove godine, izgubili smo masu sati, sad je njoj u glavi da sve to moramo nadoknaditi odmah i sad. A ja sam bila prosli tjedan tri dana na bolovanju jer sam isto imala temperaturu i ocito to nisam odlezala do kraja. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Hannica0 👧
    16. Siječanj 2020. 18:29

Vidis da ja od pocetka borbu vodim sa simptomima. Te me bole grudi te me ne bole. Plus stocje to jedini simptom  uopce. Boze pomozim sta reci :) 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MAmica21
    16. Siječanj 2020. 18:34

Slee

Kuzim te skroz, meni je naravno sve ovo na prvom mjestu, al bi bilo stoput lakse i bez stresa kad bih znala da mi ravnateljica nece nesto filozofirati kao ova tvoja. Pogotvoo zbog strajka i svega sto se sa skolstvom dogadjalo ove godine, izgubili smo masu sati, sad je njoj u glavi da sve to moramo nadoknaditi odmah i sad. A ja sam bila prosli tjedan tri dana na bolovanju jer sam isto imala temperaturu i ocito to nisam odlezala do kraja.

To isto! Zdravlje na prvom mjestu! Pošto vecinlm ne postoje adekvatne zamijene, radimo i bolesne,😏 Trudnoca mi je bitnija, sva sreća pa smo dvoje, financijski je uvijek ok👌

16. Siječanj 2020. 19:58

Ja do 7 tjedna nikakve ama bas nikakve simptome nisam imala, o tome sam pisala u temi Simptomi posle embriotransfera, tek ulaskom u 7 krenule su grudi da me lagano bole al nista strasno, dan bole dan ne, onda lijeva vise nego desna. Do prekucer mi je bila muka, sad evo drugi dan nista, danas me ni stomak nije bolio, nistaaaa, a jucer i pulsiranje nekakvo sam osjetila i gotov cijeli dan blagi menstrualni bolovi. Tako da sam se i ja brinula, dok mi prijateljica iza koje su dvije trudnoce, nije rekla da su i njoj tako simptomi dolazili i odlazili, pa se opet vrate.

• malisa
    16. Siječanj 2020. 20:28

Kod mene s grudima ista stvar nekad nista, nekad  bole i dok samo mirno sjedim....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.