Mene plase moji NEsimptomi. Sve poznanice su ih imale. Sve do jedne. A ja bas nista. I to mi malo onako 🤷♀️🤷♀️
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
S. Amberger u Klagenfurtu ona je preko socijalnog, super objektivna žena, danas joj je bila zamjena i isto odlična ženska.
Ali idem i kod privatne Dr. Hauptmann u Ferlach, žena je super i imaju i babicu u ordinaciji pored što je super za poslije. Još se nisam apsolutno odlučila dal cu kod privatne ili opće ☺️👌
Samo da mahnem svima 👋
Slee drago mi je da si tu 🍀
Ja odbrojavam dane do pregleda, bas mi je to nekako daleko 😒 mozda odem ranije do privatnika, al opet znam da moram jos cekat jer se ne zelim stresirat tamo.
Hannicao jesu to dvije bebice kod tebe? 🤗
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Marta daaa, zaboravila sam da sam vidjela da si ti 4+3! Znaci mi smo tu negdje!
Hannicao ma mislim da te to ne mora brinuti. Moja frendica nije imala apsolutno niti jedan. Cijelu trudnocu kao da nije ni trudna, rekla je da bi ponekad na pocetku i zaboravila da je trudna. A ksnije bi ju samo trbuh podsjetio da je to to. Ne brini! Mozda se koji i pojavi kasnije, ne moraju odmah.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Lion, koliko je ono tvoja beta bila? I meni je drago da se ona moja sjena pretvorila u plus! Sad kad je gledam ni ne vidim je, nemam pojma kako sam je uspjela skuziti. Ali bas sam znala da je to to
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Mene plase moji NEsimptomi. Sve poznanice su ih imale. Sve do jedne. A ja bas nista. I to mi malo onako 🤷♀️🤷♀️
No sikiriki. Ni kod mene, osim iscjetka😌
Hvala cure i ja vama zelim urednu trudnocu!!
A trebala sam dobit 9.1.. test sam radila 11.1. I odma bio pozitivan.
Prvi dan zadnje menstruacije je bio 10.12. Od tad racunajuc je 5+1,bar kako aplikacija kaze nisam provjeravala,valjda je tocna. A osjecam se dobro,standardno svako malo bolovi u maternici,ali tako to treba valjda...tu i tamo mi bude malo muka,ali srecom ne traje dugo i nisam jos povracala. U prvoj trudnoci bi mi najteze bilo ujutro zube oprat. Tada bi se dogodilo da bi povratila ali nije ni to svako jutro....sad tek je pocetak ,pa vidjet cemo
Slee moja je bila 187. nisam isla gledat jel se dupla, jednostavno ne zelim si nikakve drame radit bespotrebno. Meni se cini da je moja prevelika za 11DPO, O nije mogla bit ranije jer muza kao dobrovoljnog darivatelja sjemena nije bilo u Hrv 😂 sad kad su racunam, u prvoj T sam isla 47 DC i bila je 900 i nesto. Plase me oko mene da nisu mozda duplici da se odmah onesvijestim 😂
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Ja sam sad kihnula i tako me presjeklo na desnoj strani i sad me boli cijela ta strana i ledja iza. Je to ok?
Ja sam inace hipohondar, morat cete se naviknuti 😂
Al stvarno me prepalo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore