Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    16. Siječanj 2020. 20:56

Mama mare ti si isla na bolovanje vec? Kako to uopce sad funkcionira? Dobijemo bolovanje od ginekologa ili doktorice opce prakse? Znam da su neke moje isle na cuvanje trudnoce kao na komplikacije. Bas nista ne znam o tome, a kako do prvog pregleda ne zelimo nikome govoriti (osim roditeljima), bed mi je pitati ih

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Talija
    16. Siječanj 2020. 21:05

Mislim da komplikacije otvara ginekolog tek nakon sto vidi otkucaje srca.. ali mozda moze potvrditi netko tko je to prosao. 

Lion♡baby
    16. Siječanj 2020. 21:09

Hvala cure moje na malo utjehe. Evo vratile se bolne sise 🤗🤗 

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Slee
    16. Siječanj 2020. 21:21

Lion♡baby

Hvala cure moje na malo utjehe. Evo vratile se bolne sise 🤗🤗

A moje taman prestale 😂 Sad ja panicarim, a tjesila sam tebe hahahaha

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Princess Mimi
    16. Siječanj 2020. 21:24

Cure nemojte se igrati s tim virozama i bolestinama, vi i vasa beba ste sad najbitnije ❤️
    A to kako ce se tko snaci na poslu njihov je problem. Naravno ne mislim da treba biti neodgovoran ali nije u redu da trudna zena mora riskirati zdravlje sebe i bebe radi neke nadrndane sefice🙈
    Meni je dr opce prakse otvorila bolovanje, a kad obavimo ultrazvuk sljedeći tjedan vidjet cemo sto ginekolog preporuca...

StizeBeba2020
    16. Siječanj 2020. 21:26

Zenice, pratim vas vec neko vrijeme. Evo i nama se 07.01. pojavio ogroman +, 2 dana prije pocetka ciklusa (zadnji je bio 12.12.2019. i traje 27 dana).
    Imala sam "srecu" i bila sam narucena 09.01. na redovan pregled i papa test kod tete dr. Nista nam se jos nije vidjelo osim zadebljanja maternice. Simptomi su tu. Nabrekle, tvrde, bolne grudi potpuno drugacije nego u PMS-u :). Totalno cudna i dosta cesta, mogu reci konstantna bol kao da cu dobiti koja tokom dana popusti, ali evo je redovno navecer. iscjedak.. Sad ga ima sad ga nema, ali tu je vecinu vremena. Umor... Spavala bi od jutra do veceri, a noci su vecinom budenje svako malo. Brine me jedino sto zadnjih 2-3 dana bol grudi oslabi pa se vrati, isto je i s trbuhom.. Nije dobro kada boli :), a nije dobro kada ne boli nista, jer me odma panika hvata. 
    Naruceni smo 30.01. na UZV da cujemo otkucaje <3 . 
    1. mi je trudnoca pa se svega bojim i bas sam u brizi, a znam da je sve to normalno.
    Hormoni me soraju na veliko, a jos i svadbu pripremamo tako da je bas veselo.
    Sve koje ste ugledale svoje + i koje ce im se tek obradovati zelim puno srece i veselja, a nasim boljim polovicama strpljenja s nama :)
    Nadam se da ce moje "iskustvo" simptoma nekome pomoci.
    Sretno nam u iscekivanju bebica 

[lbdf.lilypie.com]

Hannica0 👧
    16. Siječanj 2020. 21:40

Talija

Mislim da komplikacije otvara ginekolog tek nakon sto vidi otkucaje srca.. ali mozda moze potvrditi netko tko je to prosao.

Meni cim je beta bila pozitivna dr je pitala jel zelim bolovanje. Nisam uzela jos.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

16. Siječanj 2020. 21:56

Mare, kak ti se lijepo zaokruzila ova  likypie 9 😁

Stizebeba, dobtodosla :)

Slee, mislim da ti sad zbog temperature moze i opca otvorit bolovanje, a nakon pregleda zamolis ginekologicu da ti otvori komplikacije. 

16. Siječanj 2020. 21:56

Volim tipkovnicu na mobu

Slee
    16. Siječanj 2020. 22:11

Ja jedva ceka sutra staviti i ja svoj lilypie 💗
    Ful sam uzbudjena zbog bete. Ako mi je na 12/13dpo bila 59,4, znaci da bi za dva dana, tj. sutra trebala biti bar 120? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.