Kada se moze vidjeti srceko na uzv?
Od napunjenog 7.tt bi se trebalo vidjet,koliko se sjecam,ako grijesim neka me netko ispravi.
U ned bi trebalo biti po ZM 6+4 a po O 6+2 :/ Pa oni da znan otp sto me ceka
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Malisa dobrodošla!
Kako se osjećate cure? Jeste uzbudene? Uplašene?
Kod mene cijela paleta osjecaja, malo me strah, pa sam uzbudena, pa si mislim necu se brinuti...ali opet nekako sve u krug 😂
Hannicao brzo ce taj ponedjeljak, ne brini! Mislim da do 7. tt u vecini slucajeva kuca.
Mimi ja isto tako, sva neka naopaka, malo se veselim, malo placem, malo se smijem, malo me boli, malo me strah, malo sam pozitivna. Nekako mi je u glavi samo neka prodje sutra jer sam sutra trebala dobiti M. A onda cu razmisljati samo da prodje petak jer mi je u petak druga beta. Onda kad ce prvi pregled! Ahhh hahahah, ludilo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hannicao brzo ce taj ponedjeljak, ne brini! Mislim da do 7. tt u vecini slucajeva kuca.
Mimi ja isto tako, sva neka naopaka, malo se veselim, malo placem, malo se smijem, malo me boli, malo me strah, malo sam pozitivna. Nekako mi je u glavi samo neka prodje sutra jer sam sutra trebala dobiti M. A onda cu razmisljati samo da prodje petak jer mi je u petak druga beta. Onda kad ce prvi pregled! Ahhh hahahah, ludilo
Tocno to! Evo sinoc sam sanjala da sam dosla na prvi pregled i da su mi rekli da im ne radi ultrazvuk i da ne mozemo vidjeti nista🙈😂
Jutro cure! Kako ste jutros?
Mene uzme strah na trenutke, ali onda s druge strane me opere smirenost kao sve će biti u redu. Većinu vremena se osjećam malo nesigurno jer mi nije baš jasno što smijem što ne smijem, jer sam malo smeđarila pa mi je dala utriće. Ginićka mi nije napomenula posebno da moram mirovati. Neki su s takvim istim simptomima mirovali ful, a osjećam se skroz ok pa mi se to čini malo nepotrebno. U ponedjeljak ću ić opet na pregled pa ću razjasniti ovu nedoumicu.
Tocno to! Evo sinoc sam sanjala da sam dosla na prvi pregled i da su mi rekli da im ne radi ultrazvuk i da ne mozemo vidjeti nista🙈😂
Hahahaha sigurno će raditi
brzo će taj ponedjeljak!
Mimi ahhahahaa koji san! A cega cemo se sve nasanjati do 9. mjeseca! Ja inace imam lude snove, ali zadnjih par dana bas lose spavam pa ni ne stizem sanjati.
Redrobin ja sam isto na utricima, ali zbog niskog progesterona koji sam imala prije zaceca. Koliku dozi ti je dala?
Ma ja mislim da ako se ti osjecas dobro da mozes sve. Tijelo je pametno i u vecini slucajeva nas samo upozori.
Danas mi je trebala doci menstruacija, jos uvijek letim svaki cas na wc i provjeravam.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Mimiahhahahaa koji san! A cega cemo se sve nasanjati do 9. mjeseca! Ja inace imam lude snove, ali zadnjih par dana bas lose spavam pa ni ne stizem sanjati.
Redrobinja sam isto na utricima, ali zbog niskog progesterona koji sam imala prije zaceca. Koliku dozi ti je dala?
Ma ja mislim da ako se ti osjecas dobro da mozes sve. Tijelo je pametno i u vecini slucajeva nas samo upozori.
Danas mi je trebala doci menstruacija, jos uvijek letim svaki cas na wc i provjeravam.
Ja sam isto na početku užasno spavala. Taj prvi tjedan kad mi je ne trebala doći menga spavala sam po 2 do max 4 sata (kako koji dan) od uzbuđenja, hormača, tko zna čega. Mislila sam da ću počet gađat ljude na poslu
Dala mi 3x2. Tebi?
Sortiraj odgovore
Najstariji