Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Siječanj 2020. 08:43

RedRobin

Jutro cure! Kako ste jutros?
    Mene uzme strah na trenutke, ali onda s druge strane me opere smirenost kao sve će biti u redu. Većinu vremena se osjećam malo nesigurno jer mi nije baš jasno što smijem što ne smijem, jer sam malo smeđarila pa mi je dala utriće. Ginićka mi nije napomenula posebno da moram mirovati.Neki su s takvim istim simptomima mirovali ful, a osjećam se skroz ok pa mi se to čini malo nepotrebno. U ponedjeljak ću ić opet na pregled pa ću razjasniti ovu nedoumicu.

Jel ti stalo smeđarenje, mozda sam propustila i nisam procitala kad si pisala, jel ti bilo na donjem vesu ili si samo primijetila da ti je ostalo na toalet papiru, i koliko ti je to trajalo. I ja koristim utrice 3×3 vaginalno.

16. Siječanj 2020. 08:58

hope444

RedRobin

Jutro cure! Kako ste jutros?
    Mene uzme strah na trenutke, ali onda s druge strane me opere smirenost kao sve će biti u redu. Većinu vremena se osjećam malo nesigurno jer mi nije baš jasno što smijem što ne smijem, jer sam malo smeđarila pa mi je dala utriće. Ginićka mi nije napomenula posebno da moram mirovati.Neki su s takvim istim simptomima mirovali ful, a osjećam se skroz ok pa mi se to čini malo nepotrebno. U ponedjeljak ću ić opet na pregled pa ću razjasniti ovu nedoumicu.

Jel ti stalo smeđarenje, mozda sam propustila i nisam procitala kad si pisala, jel ti bilo na donjem vesu ili si samo primijetila da ti je ostalo na toalet papiru, i koliko ti je to trajalo. I ja koristim utrice 3×3 vaginalno.

Trajalo mi je ovaj put dva dana. Prvi dan mi je navečer bilo samo malo tamniji iscjedak na donjem rublju, a sutradan je bio svijetlo smeđi. Otprilike kroz dan šest-sedam točkica veličine 5 lipa. S tim da mi je krenulo ujutro kad sam napravila neki glupi pokret kojim sam ful opteretila trbušne mišiće. Već sljedeći dan (ponedjeljak) mi se smirilo, ali sam svejedno otišla do ginekologice pa mi je dala utriće. 
    Prvi put mi se takvo krvarenje pojavilo negdje u 4.-5. tjednu i trajalo je tri dana, al sam to povezala s implantacijom pa nisam išla kod ginekologice. Zanimljivo mi je da su mi se oba ta krvarenja poklopila s danima kad sam trebala imati mengu da nisam trudna, i taj prvi mjesec i drugi mjesec. 

Talija
    16. Siječanj 2020. 09:11

Hannica0

U ponedjeljak je uzv

Javi obavezno kako je proslo! Bit ces 6+5 kao i ja kad sam narucena. Jedva cekam🥰🙏🏻

Slee
    16. Siječanj 2020. 10:01

Redrobin ja isto tako dvije triput na dan. Nikako nisam sigurna dal ja to dobro umetnem. I zivcira me jer cjedicka cijeli dan i onda mislim da sam procurila pa letim na wc.
    Hope tebi je malo veca doza. Ti si isto krvarila?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

16. Siječanj 2020. 10:07

Slee

Redrobin ja isto tako dvije triput na dan. Nikako nisam sigurna dal ja to dobro umetnem. I zivcira me jer cjedicka cijeli dan i onda mislim da sam procurila pa letim na wc.
    Hope tebi je malo veca doza. Ti si isto krvarila?

Ja sam IVF radila pa od pocetka se koristi takva doza. A pojavilo mi se prosli vikend malo na toalet papiru, 2 dana trajalo, izuzetno svijetle smedje boje, eto koristis utrogestan znas kad izadje isjedak kao krema gust i po koja mrvica bude smedje kroz njega, kao da je ona stara neka krv. A bas je to dole neugodno, koliko god da duboko stavim nekako sve izadje :/

Slee
    16. Siječanj 2020. 10:14

Ahaa, da, sad sam se sjetila da sam procitala da si ti ivf. 
    Bitno da je proslo. Moram si maknuti taj strah od toga da ugledam neko smedjarenje ili nedaj boze krv. Sva sam napeta kad idem na wc, pogotovo danas jer danas je kao trebala doci. 

Pijete li vi kavu i cajeve? Citala sam nesto, ali ne zelim se jos i time opterecivati

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

16. Siječanj 2020. 10:15

Ja si isto stavim što dublje mogu, al svejedno mi izađe. Al to mi je i rekla ginićka da će biti tako. Kupila sam si one Lola lady uloške pa si to sad stavljam. Nekak su mi udobniji nego ovi obični i bolje upijaju nego dnevni (jer nisu dnevni :D). 

16. Siječanj 2020. 10:18

Slee

Ahaa, da, sad sam se sjetila da sam procitala da si ti ivf.
    Bitno da je proslo. Moram si maknuti taj strah od toga da ugledam neko smedjarenje ili nedaj boze krv. Sva sam napeta kad idem na wc, pogotovo danas jer danas je kao trebala doci.

Pijete li vi kavu i cajeve? Citala sam nesto, ali ne zelim se jos i time opterecivati

Smeđarenje ako i vidiš uglavnom nije opasno. 
    Ja pijem samo čaj od brusnice i mente. Kavu općenito ne pijem jer se navučem u roku keks pa sam se skinula s kave prije nego smo krenuli raditi na bebi. Al mislim da ti od šalice kave dnevno neće ništa biti. 

• malisa
    16. Siječanj 2020. 10:22

Mini , haha tko zna koliko ces jos takvih snova imat...to je sve nasa psiha...
    A ja se osjecam kao u najgorim danima PMS-a ,luda sam,sve mi smeta...ne place mi se,ali bi se svadjala a inace sam potpuna suprotnost

• malisa
    16. Siječanj 2020. 10:24

Ja pijem 1-2 salice kave dnevno, a cajeve sta imam u kuci i ako imam zelju za cajem ne tjeram se ni na sta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.