Ja gledam ove dvije tablice. Po tome sam ja u nekom prosjeku. Mozda je tebi bila samo ranija implantacija, a meni nesto kasnija.
Ili ces imati blizice 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee je to ti je sve okej, ja se sagnula, bome prikljestilo me, sve je to sirenje tijela, mislim nama se organi premjestaju i stvaraju mjesto za maternicu. Trudnoca drugo stanje. Nego, moj savjet ti je nemoj si to radit, koliko god tesko zvucalo. Prvu T, do samog poroda dok svoju princezu nisam primila u ruke bila sam u takvom strahu, znaci umjesto da ta prva trudnoca prodje tako lijepo i blazeno, ja sam do zadnjeg trena zivjela u strahu bespotrebno. Svaka iduca trudnoca nije kao prva, u prvoj sve nekako stignes, dok druga, ipak prvo dijete je tu i trazi svoje, tako da nema on chillanja kao u prvoj. Probaj si nekako zaokupit misli samo pozitivom. 🍀❤️ bas mi je drago da si tu, cekam da poduplas betu i stavis ticker pa da se skupa sve veselimo pregledima 🍀😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Samo da mahnem svima 👋
Slee drago mi je da si tu 🍀
Ja odbrojavam dane do pregleda, bas mi je to nekako daleko 😒 mozda odem ranije do privatnika, al opet znam da moram jos cekat jer se ne zelim stresirat tamo.
Hannicao jesu to dvije bebice kod tebe? 🤗
Na prvom uzv su bile dvije gestacijske pa se ceka drugi uzv da se vidi srce i razvoj situacije. Rekao je dr da to ne mora znaciti da ce biti dvije bebe.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hannicao 🤞🍀
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Slee isto se i meni dogodilo prije 2-3 dana...a danas sam "naglo" ili kako tk da nazovem ne znam ni sama ugl brzo sam ustala sa stolice okrenula se da podjem i isto me tako vrlo ostro u maternici zabolilo,na desnoj strani...nemoj se brinut, sve je to dobro i treba bit tako..
Cure,ima jedna dobra aplikacija,na njemacki je ne znam jel ima na hrv nesto slicno...ali tko razumije stvarno je zanimljiva,zove se Schwangerschaft Tag für Tag...ima podjeljeno sve po danima tjednima i mjesecima sta se dogadja i kako se beba razvija...i sto je najzanimljivije kao svaki tjedan dobijes poruku od bebe.
Ahhahahaha mamamare umirem na ovaj komentar o trudnom muzu. Moj je vec sad u panici, stalno me ispituje treba li to nesto tako biti, smijem li prekriziti noge, smijem li ja sjediti duze od dva sata, sto smijem jesti... psihijatrija. Al mozda to iskoristim u svoju korist 😂
Lion imas pravo za ne nerviranje. Ja sam zapravo pozitivna oko svega i bas imam dobar osjecaj vecinu vremena. I onda se malo uspanicim kad se pojavi nesto ovako po prvi put, ali valjda cu s vremenom naviknuti.
Hannicao tvoj nick mi je poznat sa simptoma nakon transfera, skicala bih vas svako malo.
Malisa znaci i tebi je tako bilo. Super! Mislim, ne super sto ti je tako bilo, nego super sto je to sve ok 😀
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ahhahahaha mamamare umirem na ovaj komentar o trudnom muzu. Moj je vec sad u panici, stalno me ispituje treba li to nesto tako biti, smijem li prekriziti noge, smijem li ja sjediti duze od dva sata, sto smijem jesti… psihijatrija. Al mozda to iskoristim u svoju korist 😂
Lion imas pravo za ne nerviranje. Ja sam zapravo pozitivna oko svega i bas imam dobar osjecaj vecinu vremena. I onda se malo uspanicim kad se pojavi nesto ovako po prvi put, ali valjda cu s vremenom naviknuti.
Hannicao tvoj nick mi je poznat sa simptoma nakon transfera, skicala bih vas svako malo.
Malisa znaci i tebi je tako bilo. Super! Mislim, ne super sto ti je tako bilo, nego super sto je to sve ok 😀
sve je to dobro
A muzevo stanje naravno iskoristi koliko mozes
Kada se moze vidjeti srceko na uzv?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kada se moze vidjeti srceko na uzv?
Nekome sa 6 a nekome sa 7, znam da se brines i tacno znam kroz sta prolazis, ako se ne varam tebi je uskoro pregled, bit ce to sve ok vidjet ces ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji