Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    15. Siječanj 2020. 18:51

Ja gledam ove dvije tablice. Po tome sam ja u nekom prosjeku. Mozda je tebi bila samo ranija implantacija, a meni nesto kasnija.
    Ili ces imati blizice 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Lion♡baby
    15. Siječanj 2020. 18:54

Slee je to ti je sve okej, ja se sagnula, bome prikljestilo me, sve je to sirenje tijela, mislim nama se organi premjestaju i stvaraju mjesto za maternicu. Trudnoca drugo stanje. Nego, moj savjet ti je nemoj si to radit, koliko god tesko zvucalo. Prvu T, do samog poroda dok svoju princezu nisam primila u ruke bila sam u takvom strahu, znaci umjesto da ta prva trudnoca prodje tako lijepo i blazeno, ja sam do zadnjeg trena zivjela u strahu bespotrebno. Svaka iduca trudnoca nije kao prva, u prvoj sve nekako stignes, dok druga, ipak prvo dijete je tu i trazi svoje, tako da nema on chillanja kao u prvoj. Probaj si nekako zaokupit misli samo pozitivom. 🍀❤️ bas mi je drago da si tu, cekam da poduplas betu i stavis ticker pa da se skupa sve veselimo pregledima 🍀😊

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

Hannica0 👧
    15. Siječanj 2020. 19:07

Lion♡baby

Samo da mahnem svima 👋
    Slee drago mi je da si tu 🍀
    Ja odbrojavam dane do pregleda, bas mi je to nekako daleko 😒 mozda odem ranije do privatnika, al opet znam da moram jos cekat jer se ne zelim stresirat tamo.
    Hannicao jesu to dvije bebice kod tebe? 🤗

Na prvom uzv su bile dvije gestacijske pa se ceka drugi uzv da se vidi srce i razvoj situacije. Rekao je dr da to ne mora znaciti da ce biti dvije bebe.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Lion♡baby
    15. Siječanj 2020. 19:16

Hannicao 🤞🍀

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.

• malisa
    15. Siječanj 2020. 19:17

Slee isto se i meni dogodilo prije 2-3 dana...a danas sam "naglo" ili kako tk da nazovem ne znam ni sama ugl brzo sam ustala sa stolice okrenula se da podjem i isto me tako vrlo ostro u maternici zabolilo,na desnoj strani...nemoj se  brinut, sve je to dobro i treba bit tako..

• malisa
    15. Siječanj 2020. 19:31

Cure,ima jedna dobra aplikacija,na njemacki je ne znam jel ima na hrv nesto slicno...ali tko razumije stvarno je zanimljiva,zove se Schwangerschaft Tag für Tag...ima podjeljeno sve po danima tjednima i mjesecima sta se dogadja i kako se beba razvija...i sto je najzanimljivije kao svaki tjedan dobijes poruku od bebe.

Slee
    15. Siječanj 2020. 19:35

Ahhahahaha mamamare umirem na ovaj komentar o trudnom muzu. Moj je vec sad u panici, stalno me ispituje treba li to nesto tako biti, smijem li prekriziti noge, smijem li ja sjediti duze od dva sata, sto smijem jesti... psihijatrija. Al mozda to iskoristim u svoju korist 😂
    Lion imas pravo za ne nerviranje. Ja sam zapravo pozitivna oko svega i bas imam dobar osjecaj vecinu vremena. I onda se malo uspanicim kad se pojavi nesto ovako po prvi put, ali valjda cu s vremenom naviknuti.
    Hannicao tvoj nick mi je poznat sa simptoma nakon transfera, skicala bih vas svako malo. 
    Malisa znaci i tebi je tako bilo. Super! Mislim, ne super sto ti je tako bilo, nego super sto je to sve ok 😀

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• malisa
    15. Siječanj 2020. 19:44

Slee

Ahhahahaha mamamare umirem na ovaj komentar o trudnom muzu. Moj je vec sad u panici, stalno me ispituje treba li to nesto tako biti, smijem li prekriziti noge, smijem li ja sjediti duze od dva sata, sto smijem jesti… psihijatrija. Al mozda to iskoristim u svoju korist 😂
    Lion imas pravo za ne nerviranje. Ja sam zapravo pozitivna oko svega i bas imam dobar osjecaj vecinu vremena. I onda se malo uspanicim kad se pojavi nesto ovako po prvi put, ali valjda cu s vremenom naviknuti.
    Hannicao tvoj nick mi je poznat sa simptoma nakon transfera, skicala bih vas svako malo.
    Malisa znaci i tebi je tako bilo. Super! Mislim, ne super sto ti je tako bilo, nego super sto je to sve ok 😀

sve je to dobro
    A muzevo stanje  naravno iskoristi koliko mozes 

Hannica0 👧
    15. Siječanj 2020. 22:01

Kada se moze vidjeti srceko na uzv?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

15. Siječanj 2020. 22:17

Hannica0

Kada se moze vidjeti srceko na uzv?

Nekome sa 6 a nekome sa 7, znam da se brines i tacno znam kroz sta prolazis, ako se ne varam tebi je uskoro pregled, bit ce to sve ok vidjet ces ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.