Slee, rekla bih da nam se možeš u miru pridružiti :)
Mene je sad popodne uzela nesnosna glad. Mogu se popiškiti na svoje: jedi više puta dnevno po malo. Imam osjećaj da bi mogla lonac graha pojest, a već sam ručala i onda nakon toga opet jela, a tek je pol 4 i večera mi je daleko.
Ima li nešto čarobno što mogu stalno jest, a nije nezdravo i kalorično i voćno?
Nažalost te moram razočarati, ne postoji takvo nešto osim da jedes led😅😅 ja sam si lizalice kupila - ima ih i bes secera u Bio ducanima, pa kad me napast krene onda to lizem…..
Drugo je da si narezem svjezi krastavac, zacinim, lijepo stavim na stol i to grickam- to je realno samo voda😌😌
Uuuuuu! Ovo s krastavcem mi zvuči odlično! To bum napravila
Krastavci su super, negdje ih ima i u "snack" obliku za kupit... To možeš stvarno jest bez granica, napravit mozda umak kao "dip" s jogurtom i zacinima to je sa minimalno kaloroja😘
RedRobin, evo, pridruzujem se! Necu brijati na negativu! Samo pozitivno, imam osjecaj da ce sve biti ok! Ali strah je tu, naravno. U petak vidjet dupla li se i onda cu biti bar malo mirnija.
MaMica cestitam na mini miniju, neka raste!
Znaci vama vec pocele zesce mucnine. Jao!
A iscjedak je i meni vec, mijenjam dnevni ulozak svakih pol sata. Jos i utrici cijede iz mene jer ih uzimam vaginalno, tako da zabava u gacicama samo takva
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav cure, evo da se i ja prikljucim,odavno vas citam, pogotovo temu tko planira i radi na bebi,tako da cure s te teme ja vec "poznajem"...zadnji dan moje menstruacije je bio 10.12.,za vikend test pokazao pozitivan. Sto bi znavilo da je dns 5+1tt.
Termin kod dr tek 31.1. pa vidjet cemo sta ona kaze.
Imam vec jednu djevojcicu od 2 i pol god. Nadam se da cemo se lijepo druziti. U prvoj trudnoci sam samo citala tadasnju temu beba, sad sam se odlucila prikljucit.
Dobrodošla Malisa☺️ urednu trudnocu ti želim!!!!!
Slee ovo ti je prva trudnoća? Ma sve ce biti ok, razumijem te, ali sve ce biti ok☺️ tebi jos menstruacija ne kasni jel da? Na dan kašnjenja bi trebalo biti OKO 100, tako da je tvoja sasvim uredu 😘😘😘
Curke nisam planirala danas na pregled, ali iscjedak je prilično obilan. Sve je ok, dala mi je vaginalete za vaginalnu floru, ali i bez toga bi bilo ok, svejedno nemrem biti mirna i svaki dan mirisati, pa sam otišla :)
Sve u svemu, vidjela se GV i nešto mini mini od 1.5 mm😌😌😌 bebica je tu, i razvija se ❤️❤️❤️❤️❤️premda smo stvarno na jako velikom početku, Dr. nije očekivala da se išta vidi😍😍😍😍
Super. Koliko si trudna po uzv?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
MAmica, a o kakvom je iscjetku bila riječ? Nove cure, dobrodosle! Zelim urednu trudnocu! 🙏🏻😘
Malisa dobro dosla! Kako se ti osjecas. Vidim ti u petom tjednu vec, to si onda kasnije radila test?
Mamica da, jos mi ne kasni, sutra bi trebala doc, tj. nadam se da nece! Prva mi je trudnoca pa mi je sve novo.
Hvala svim curama na dobrodoslici!
Je i vas bolio dobji dio ledja kad puno hodate?
Ja cu cekat u petak da se beta podupla pa cu i ja sebi staviti trakicu. Po aplikaciji pise da sam sutra 4+0. Cini mi se da je moja trudnica najmladja ovdje
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee ja sam 4+3 😊
Mene js bolio donji dio leda, sad povremeno..
Dobrodosle cure 🍀
Curke nisam planirala danas na pregled, ali iscjedak je prilično obilan. Sve je ok, dala mi je vaginalete za vaginalnu floru, ali i bez toga bi bilo ok, svejedno nemrem biti mirna i svaki dan mirisati, pa sam otišla :)
Sve u svemu, vidjela se GV i nešto mini mini od 1.5 mm😌😌😌 bebica je tu, i razvija se ❤️❤️❤️❤️❤️premda smo stvarno na jako velikom početku, Dr. nije očekivala da se išta vidi😍😍😍😍
Super. Koliko si trudna po uzv?
Pošto jos plod kao nije oblik dobio i to je jos i nastajanju u GV, nije odredila točno... Ali ona je rekla taman početak, ca 5 tjedana ☺️☺️
Talija obilan bijeli, gledala me dal sam luda, ali sam išla provjeriti da nije neka upala il nešto. Nije me ni gledala kao da sam luda, već je apsolutno razumijela paniku i oprez zbog povijesti ☺️
Pogledala mi je i jajnike, i moj jajnik iz kojeg se razvila trudnoca je zoomirala na ekranu i pokazala kako se razvija u trudnoci, da je jajnik iz kojeg je ispala stanica dosta povecan jer priprema sve i da hormoni tu nastaju. 👌👌👌
Sortiraj odgovore
Najstariji