Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    15. Siječanj 2020. 13:40

Talija

LUX, ti si mi promaknula u grupi ☺️… Koliko dugo si trudna? Koliko godina? Jeste dugo pokusavali..?

A zato sto rijetko komentiram, samo se ubacim nekad haha po zm sam 7 + 4 a po ultrazvuku 6 + 6, 27 god 
    Necu rec da smo pokusavali ali se realno nismo štitili jaaako dugo, skoro 2 god i tek se sad primilo 

[link=https://lilypie.com][/link]

MAmica21
    15. Siječanj 2020. 13:47

hope444

Slee

Evo mene, moj testic jucer potamnio jos malo. Sad cekam rezultate bete koja stize iza 2. Uzassnooo me strah. Kolika bi trebala biti prosjecna vrijednost na 13dpo? Na internetu svasta pise. Kolika je vamq bila ako ste je vadile?
    Meni od simptoma svasta nesto, ali nista skroz intenzivno. Grudi kao da zare i neka tezina i probaduckanja dolje

Meni je beta 14dpt bila 187

Meni 15dpo 253... Najbitnije je to duplanje.
    Negdje sam čitala da ima cura sa puno manjom betom, svejedno su trudnoće uredne

Slee
    15. Siječanj 2020. 14:08

59,4 mi je beta na 12/13dpo. Je to ok?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

15. Siječanj 2020. 14:17

Slee

Ponovi je u petak za svaki slucaj.

15. Siječanj 2020. 14:21

hope444

Slee

Ponovi je u petak za svaki slucaj.

I mislim da je ok, i da je jos rana trudnoca skroz.

15. Siječanj 2020. 15:35

Slee, rekla bih da nam se možeš u miru pridružiti :) 

Mene je sad popodne uzela nesnosna glad. Mogu se popiškiti na svoje: jedi više puta dnevno po malo. Imam osjećaj da bi mogla lonac graha pojest, a već sam ručala i onda nakon toga opet jela, a tek je pol 4 i večera mi je daleko. 
    Ima li nešto čarobno što mogu stalno jest, a nije nezdravo i kalorično i voćno? 

MAmica21
    15. Siječanj 2020. 15:36

Curke nisam planirala danas na pregled, ali iscjedak je prilično obilan. Sve je ok, dala mi je vaginalete za vaginalnu floru, ali i bez toga bi bilo ok, svejedno nemrem biti mirna i svaki dan mirisati, pa sam otišla :)
    Sve u svemu, vidjela se GV i nešto mini mini od 1.5 mm😌😌😌 bebica je tu, i razvija se ❤️❤️❤️❤️❤️premda smo stvarno na jako velikom početku, Dr. nije očekivala da se išta vidi😍😍😍😍

MAmica21
    15. Siječanj 2020. 15:39

RedRobin

Mene je sad popodne uzela nesnosna glad. Mogu se popiškiti na svoje: jedi više puta dnevno po malo. Imam osjećaj da bi mogla lonac graha pojest, a već sam ručala i onda nakon toga opet jela, a tek je pol 4 i večera mi je daleko.

Nažalost te moram razočarati, ne postoji takvo nešto osim da jedes led😅😅 ja sam si lizalice kupila - ima ih i bes secera u Bio ducanima, pa kad me napast krene onda to lizem.....
    Drugo je da si narezem svjezi krastavac, zacinim, lijepo stavim na stol i to grickam- to je realno samo voda😌😌

15. Siječanj 2020. 15:39

MAmica21

Curke nisam planirala danas na pregled, ali iscjedak je prilično obilan. Sve je ok, dala mi je vaginalete za vaginalnu floru, ali i bez toga bi bilo ok, svejedno nemrem biti mirna i svaki dan mirisati, pa sam otišla :)
    Sve u svemu, vidjela se GV i nešto mini mini od 1.5 mm😌😌😌 bebica je tu, i razvija se ❤️❤️❤️❤️❤️premda smo stvarno na jako velikom početku, Dr. nije očekivala da se išta vidi😍😍😍😍

Čestitam  Divno! 
    A iscjedak je jednostavno intenzivniji cijelo vrijeme trudnoće, tako rodnica štiti bebu od bakterija. 

15. Siječanj 2020. 15:40

MAmica21

RedRobin

Nažalost te moram razočarati, ne postoji takvo nešto osim da jedes led😅😅 ja sam si lizalice kupila - ima ih i bes secera u Bio ducanima, pa kad me napast krene onda to lizem…..
    Drugo je da si narezem svjezi krastavac, zacinim, lijepo stavim na stol i to grickam- to je realno samo voda😌😌

Uuuuuu! Ovo s krastavcem mi zvuči odlično! To bum napravila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.