Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    25. Ožujak 2020. 17:42

Slažem se, masna juha je i moj izbor! Pali svaki put 😂

• malisa
    25. Ožujak 2020. 18:13

Ja imam od prve bebe, kupovala sam sve neutralno I skoro sve dugi rukav tada pa sta god bude... Mozda par sitnica dokupit I ti je to. Bar ja to tako trenutno mislimdok ne odem po sitnice pa zavrsi na puno vise od sitnica

Marta14
    25. Ožujak 2020. 19:41

Ana super za pregled 😊
    Probaj sve izbrisati pa ponovno staviti preko neke nase trake. 

Leia91
    25. Ožujak 2020. 20:14

Meni je ginekologica preporučila magnezij za mekšu stolicu pošto imam hematom pa se nikako ne smijem naprezati. I evo do sada djeluje.
    Ja isto planiram kupiti više neutralno, vjerujem da ću dio i dobiti. Iako, s obzirom da ću raditi Nifty relativno bi brzo trebala znati da li bude curica ili dečkić. Zna li neka od vas da je neki prenatalni test pogriješio spol?

inaaa
    25. Ožujak 2020. 20:34

ana1305

Evo i mene da prijavim stanje :) bebica se super razvija, kaze dr velicina srima u dan, srceko kuca, beba se ceska iza uha 😂 jedino je okrenula guzu i ne znamo sada da li je decko ili cura, a sljedeci pregleda tek za 6 tjedana. Tad cu vec biti u 20om tjednu heh. Makar mi nije uopce problem sto ne znam spol :)
    Inace, molim vas pomoc za ovu trakicu s tjednima dolje. Imam link, ali ovo u produzetku dolje sto pise mi stalno stoji i ne mogu obrisati :/

Kad sve napravis, i dodes do linka, imas gore za izabrat pseudokod..pa klikni na taj, i onda taj link kopiraj..😊 

inaaa
    25. Ožujak 2020. 20:37

Curke ja jucer imala navecer temperaturu 37.8, cokolada za kuhanje mi je zaustavila proljev..otusirala se i temp je pocela padati..ali me do 5 ujutro bolio jako zeludac, pq sam isla kuhat caj od kamilice i popila sam pola lekadola..i tek onda zaspala do 11..danas nemam ni proljev, ni temperaturu, al me i dalje poboljeva zeludac..
    Uglavnom pitanje je, jel mislite da je stvarno od dietpharm prenatalki? Jer da sam pokupila virozu kaj bi trajala jedan dan? 

Marta14
    25. Ožujak 2020. 20:52

Imala sam virozu dan i pol, a poravljala se kasnije tjedan dana.. I zeludac me bas jako bolio, kao da mi netko steze sve unutra..
    Moze biti da je viroza. Ne vjerujem da je od tableta toliko bas. 

Skakavac
    25. Ožujak 2020. 21:54

inaaa

Curke ja jucer imala navecer temperaturu 37.8, cokolada za kuhanje mi je zaustavila proljev..otusirala se i temp je pocela padati..ali me do 5 ujutro bolio jako zeludac, pq sam isla kuhat caj od kamilice i popila sam pola lekadola..i tek onda zaspala do 11..danas nemam ni proljev, ni temperaturu, al me i dalje poboljeva zeludac..
    Uglavnom pitanje je, jel mislite da je stvarno od dietpharm prenatalki? Jer da sam pokupila virozu kaj bi trajala jedan dan?

Prije 4 dana dogodila mi se slina stvar.. Probudija me zeludac u 5 ujutro.. Povratila sam sve sta san dan prije pojila.. Nekako san se primirila, zaspala do 9. Nedugo nakon sta san se probudila, opet sam povracala. Nista cili dan nisan jila ni pila osim kamilice i dvopeka.. Pojiden bananu popodne i nakon deset min, opet izbacila dusu iz sebe. Ugl nista vise nisan nego čaj i čaj.. Tu noc nisam povracala, niti ikako nakon tog. Doduse, stalno me muci zeludac ali to mi je stalna tegoba.. Tako da mislim da je viroza, ko i kod mene. 

Malamala
    25. Ožujak 2020. 22:20

Cure, jedno pitanje. Kakav je iscjedak normalan u trudnoci? Malo sam se zabrinula, meni varira od prozirnog, malo bijelog, pa zuckastog? Bez peckanja i mirisa nekakvog. Dali je to normalno? 

Mala

Bosco
    25. Ožujak 2020. 22:53

Malamala

Cure, jedno pitanje. Kakav je iscjedak normalan u trudnoci? Malo sam se zabrinula, meni varira od prozirnog, malo bijelog, pa zuckastog? Bez peckanja i mirisa nekakvog. Dali je to normalno?

Tak bas i meni, samo sta ga imam manje u trudnocu nego prije. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.