Green čestitke, dobro nam došla 🤗💞
Da se nadovežem na kavu, ja pijem Divku.. 🤭🤭 Nez pije li je ko ili zna sta je.. Ugl s mlikom i super mi je. Otkad sam trudna, popila sam možda dvi kave, ponekad ness.
Tila sam vam pisat kako sam imala sriće sa doznakama. Kako je HZZO odobrio slanje mailom, raspitala sam se kod poslodavca a i ginekologice. Na poslu su odobrili da posaljem mailom, a ginek mi je napisala kako je moguce mailom ako je bolovanje zbog komplikacija u trudnoći.. Tako da sam danas sve rjesila za pet minuta.. Doduse cekam jos tocnu mail adresu za HZZO i to je to. Neka se bar nesto pomaklo, da mi trudnice ne setamo od ureda do ureda. Lip dan vam zelim svima 💞🙋♀️
Pijete li nesicu ili ste totalno izacile?
Ja sam je izbacila odmah u 5.tj.čim su krenule mučnine i još uvijek me ne vuče kava. Inače sam prije pila do 3 dnevno.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja si nisam mogla zamisliti jutro bez kave a sad mi jednostavno nije fina čak ni cappuccino ni one instant, ništa. A mlijeko, svježi sir i mliječne namaze ne podnosim. Odmah mi bude muka. Ni banane ne jedem, isto mi nisu fine više a to sam svaki dan jela
eto stvarno se zove drugo stanje s razlogom
Ja sam izbacila kofein, alkohol, u principu sve sto moze lose utjecati na bebu.
Pijem vodu, caj kamilicu povremeno i kraš express😂 ali s mlijekom bez laktoze jer mi obicno nikako ne paše 🙈
Ja sad iskreno prvi put cujem da bi kava mogla biti stetna u trudnoci..
Ja isto pijem kavu. Jednu vecinom, a nekad I dvije dnevno. Nes sa mlijekom,tako sam uvijek pila.
Ja sad iskreno prvi put cujem da bi kava mogla biti stetna u trudnoci..
Ucimo dok smo zivi 😂 kofein se ne preporučuje inače trudnicama.
Meni je Dr rekla na pocetku da nikakav problem nije. Naravno necu pit sad 4-5 dnevno. Ali jedna do 2 nije problem. Ne pusim I ne konzumiram alkohol naravno. A sve ostalo mi je navela sta bih trebala pazit. I bas sam pitala za kavu jer sam puno citala kako je kofein stetan za bebu I tako mi je rekla.
Kofein jest štetan u trudnoći,ali u većim količinama. Od 1 šalice kave dnevno nam neće ništa biti. Ja jednostavno ne pijem jer mi je još uvijek muka od same pomisli na kavu, kao i na alkohol. Uvijek sam volila popit času-dvije crnog vina navečer. Trenutno me ta pomisao uopće vise ne privlači. Također ista stvar i s pušenjem.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Da pa dobro puno kave to mi je logicno da je stetno, nije zdravo puno kofeina ni kad nismo trudne.
Mislila sam da vi pricate npr na jednu salicu da steti, reko to mi je prvi glas..
Sortiraj odgovore
Najstariji