Jedva cekam prve kupovine i pripreme za bebu, samo da prode ovo sve. Hocete li vi nesto dobiti ili posuditi?
Jedva cekam prve kupovine i pripreme za bebu, samo da prode ovo sve. Hocete li vi nesto dobiti ili posuditi?
Mi smo upravo saznali da nam stiže pisonja 💙💙💙💙💙💙 dobar dio cemo dobiti jer je kuma kako kaže završila sa rađanjem
😂😂😂
Ja imam skoro sve glavne stvari od malog, imam i robu ali on je roden u 1mjesecu pa nece sve pasati(ak je musko naravno) a ostalo cu kupiti.. Jos ako bude zensko uff.. 🙈🙈
Staa? Cestitam Napokon! Pa kud prije si saznala
💙💙
Stigli rezultati testa, sve super, nikakvih problema nema i kaze doktorica pripremite se za jednog deckica
😍😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙
Super, bas mi je drago!
A kad si bila na ultrazvuk zadnji put jesu ti rekli sta za spol?
Super, bas mi je drago!
A kad si bila na ultrazvuk zadnji put jesu ti rekli sta za spol?
Nista mi nije rekla, uzv je bio samo da izmjeri bebu i da izmjeri glavicu, ostalo je rekla kao vidjet ce se iz testa...
Ja jedino mogu uz kavu na wc. (Nesica s mlijekom) A sad bome ni to ne pomaze :/ vec 5 danaaa ne znam sto vise uciniti. :/
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja jedino mogu uz kavu na wc. (Nesica s mlijekom) A sad bome ni to ne pomaze :/ vec 5 danaaa ne znam sto vise uciniti. :/
Ja nisam od onih eksperimenata, tako da kad zagori masna juha i kroz sat vremena sam na wcu
Sortiraj odgovore
Najstariji