Da, ana1305, suosjećam, i ja sam trebala imati pratnju na pregledu u travnju, ali mislim da isto idem opet sama jer koliko sam vidjela službenu obavijest- ginekologinja prima samo trudnice i hitne slučajeve, a pošto su ukinuli pratnje i na porodu i sl, mislim da se ne možemo nadati ovakvoj podršci u ovim vremenima :(
Da, ana1305, suosjećam, i ja sam trebala imati pratnju na pregledu u travnju, ali mislim da isto idem opet sama jer koliko sam vidjela službenu obavijest- ginekologinja prima samo trudnice i hitne slučajeve, a pošto su ukinuli pratnje i na porodu i sl, mislim da se ne možemo nadati ovakvoj podršci u ovim vremenima :(
A zamisli kako je trudnicama koje trebaju sad roditi bez pratnje na porodu ( a ima zena kojima je jako bitno to jer imaju strah ) i jos nema posjeta nit icega. Tako da mislim da to sto cemo pregled obavljati same je najma ni problem. I da ce do jeseni ovo sve prestati kako bismo imali porode posjete i sve kao i do sada. Tj prije ove epidemije.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Drage cure,
Ne mogu vam opisati moju srecu sto tu sad pisem.
Nakon godinu i pol dana pokusavanja, danas sam vidjela srce kako kuca od nase mrvice.
6+3 smo i 3 mm veliki.
Osjecaj neopisiv!
Srdačno vas svih pozdravljam!! ❤️
Drage cure,
Nakon godinu i pol dana pokusavanja, danas sam vidjela srce kako kuca od nase mrvice.
6+3 smo i 3 mm veliki.
Osjecaj neopisiv!
Cestitam 🤗💙
Drage cure,
6+3 smo i 3 mm veliki.
Osjecaj neopisiv!
Čestitam i dobrodošla!
Ja sam plakala od sreće kad sam prvi put čula srce, isto nakon dugog pokušavanja. Nešto neopisivo <3
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Drage cure,
6+3 smo i 3 mm veliki.
Osjecaj neopisiv!
Cestitaaaaaam... ❤️❤️❤️❤️
Pijete li nesicu ili ste totalno izacile?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji