Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    25. Ožujak 2020. 23:51

Malamala

Cure, jedno pitanje. Kakav je iscjedak normalan u trudnoci? Malo sam se zabrinula, meni varira od prozirnog, malo bijelog, pa zuckastog? Bez peckanja i mirisa nekakvog. Dali je to normalno?

Meni je takav cijelo vrijeme, u početku imala neku bakteriju pa riješila to vaginaletama, i sad opet imam iscjedak al me nista ne svrbi 

Green
    26. Ožujak 2020. 08:05

Hvala vam cure na cestitkama!! ❤️

Vidim da ste bas na temi iscijetka, naime meni je stalno bio tako zuckasto bijeli, uglavnom od jutros sam osijetila da je toga malo vise izaslo i na papiru sam primjetila smeckasti iscijedak.
    Odmah sam se javila doktoru koji je savjetovao mirovanje i 20 mg duphastona dva put dnevno.
    Je li imao jos netko takva iskustva? 

• malisa
    26. Ožujak 2020. 08:30

Malamala

Cure, jedno pitanje. Kakav je iscjedak normalan u trudnoci? Malo sam se zabrinula, meni varira od prozirnog, malo bijelog, pa zuckastog? Bez peckanja i mirisa nekakvog. Dali je to normalno?

Meni isto iscjedak kao kod tebe, cak bude dana da je pojacano toliko da se osjecam kao da sam se upisala u gace. Na predzadnjoj kontroli sam to dr rekla, pa mi je radila bris za svaki slucaj ali je sve bilo cisto. 
    Green  sa smeckastim nisam imala iskustva. Ali poslusaj doktora I na mirovanje.

Marta14
    26. Ožujak 2020. 08:34

Green

Vidim da ste bas na temi iscijetka, naime meni je stalno bio tako zuckasto bijeli, uglavnom od jutros sam osijetila da je toga malo vise izaslo i na papiru sam primjetila smeckasti iscijedak.
    Odmah sam se javila doktoru koji je savjetovao mirovanje i 20 mg duphastona dva put dnevno.

Puno zena ima smede u pocetku, ja sam u obje trudnoce imala. Pila duphaston i sve je ok. Rekli su mi da se desava, da je normalno dok nije obilno sa bolovima. 

Ketty1309
    26. Ožujak 2020. 08:34

Green čestitam od srca!!! 
    https://ibb.co/b5Y6yfK
    Ja jučer bila na pregledu: sve je savršeno, imamo 3 cm, terapija ostaje ista i dalje. Čula sam srčeko i baš sam sretna. Čim sam došla doma rekla sam klincima iako su oni već sumnjali. Dalje još ne namjeravam govoriti jer još se ne usudim, nekako još nisam ni sama sebi dozvolila potpuno radovanje zbog straha od prijašnjeg iskustva. Duboko se nadam da će sve biti dobro. Nekako sam baš sretna i samo se smješkam 😊.
    Mučnine su mi se čak pogoršale a i glavobolja ali izdržat ćemo mi to. 

Marta14
    26. Ožujak 2020. 08:35

Malamala

Takav je ocito u trudnoci, ja sam isto mislila da je nesto pa nije.. Bris i ostalo sve ok. Iscjedak i dalje imam.. 

Talija
    26. Ožujak 2020. 08:42

Marta14

Malamala

Takav je ocito u trudnoci, ja sam isto mislila da je nesto pa nije.. Bris i ostalo sve ok. Iscjedak i dalje imam..

I ja potvrdujem cijelu trudnocu do sad takav iscjedak.. za sad je sve ok.

Marta14
    26. Ožujak 2020. 08:50

Ketty super za pregled! ❤️Sve ce biti u redu i dalje! 

Green
    26. Ožujak 2020. 10:46

Marta14

Green

Puno zena ima smede u pocetku, ja sam u obje trudnoce imala. Pila duphaston i sve je ok. Rekli su mi da se desava, da je normalno dok nije obilno sa bolovima.

Ja sam uz taj smedji iscijedak dobila i grceve kao menstrualne. Od laganih do tu i tamo malo intenzivnijih. Nista prejako. Doktor je i za to rekao da je normalno. Ne znam sta bih rekla,ali brinem se...

Marta14
    26. Ožujak 2020. 10:56

Normalno da se brines..
    Ne znam sta da ti kazem, u pocetku su grcevi menstrualni isto normalni, ja sam ih imala dugo.. Jos uvijek me jednom dnevno zaboli kao da cu menstruaciju dobiti..
    Ali u kontaktu si sa doktorom i ako je rekao da ne brines probaj ga poslusati 😊 a i uvijek mozes otic do njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.