Za maske isto ne znam sto bih predložila, mi smo na vikendici našli od svekra one kaj on stavlja kad šprica vinograd-ne bi ta njih rekla da su improvizirane, ipak su za osjetljivu namjenu i sigurno imaju manje pore od pamučnih pa možda da s tim probate možda u nekim poljoprivrednim dućanima (ako rade) ili možda negdje doma po kući ima neko od muških. Sto se rukavica tiče, ovaj vikend će u lidlu biti na akciji paket 100 kom za neku sicu, 30ak kuna....samo kaj pretpostavljam da treba doći prije otvaranja jer će ekipa opet kupivat na vagone...
Bok cure. Ja danas cijeli dan lezim u grčevima u trbuhu, bolovima u krizima. Odem na wc kad ono smede sa komadima tkiva sluzavo...ne razumijem...ne mirisi mi na dobro 😔 svaki out kad me boli trbuh imam te smede komadice, al danas je bas jace nekako.
[/url
Bok cure. Ja danas cijeli dan lezim u grčevima u trbuhu, bolovima u krizima. Odem na wc kad ono smede sa komadima tkiva sluzavo…ne razumijem…ne mirisi mi na dobro 😔 svaki out kad me boli trbuh imam te smede komadice, al danas je bas jace nekako.
Ne znam jesu ti mozda spominjali da imas hematom, ako da mozda je to, da je pukao... U svakom slucaju najbolje je mozda ako mozes bar dr kontaktirat, pitat da li trebas doc... Ili ako ne mozes onda bi ja otisla na hitni prijem, da si sigurna da je uredu.
Bok cure. Ja danas cijeli dan lezim u grčevima u trbuhu, bolovima u krizima. Odem na wc kad ono smede sa komadima tkiva sluzavo…ne razumijem…ne mirisi mi na dobro 😔 svaki out kad me boli trbuh imam te smede komadice, al danas je bas jace nekako.
Ja bi definitivno na tvom mjestu zvala ginekologa, odnosno pojavila bih se momentalno ili kod njega ili na hitnoj
Reko mi je dr da svu terapiju koju trebam primam i da ne mozemo nista uciniti nego cekati. U bolnici je opsadno stanje i ne primaju ako nije hitno, a bila sam prekjučer radi iste stvari i rekli mi da je sve ok i da ne znaju otkud. Hematoma nemam sigurno.
Ne razumijeđ te komade, mislim to traje vec tri tjedna. Sitni komadu u smedem iscjetku. Par dana ga nema i onda opet ns par dana dode...svaki put su i bolovi prisutni. Al nisam jos dosad imala toliki komad, ko da se neko tkivo unutra raspada. Od sirenja msternice i pucanja kapilara ne znam dal bi to tak bilo
[/url
Reko mi je dr da svu terapiju koju trebam primam i da ne mozemo nista uciniti nego cekati. U bolnici je opsadno stanje i ne primaju ako nije hitno, a bila sam prekjučer radi iste stvari i rekli mi da je sve ok i da ne znaju otkud. Hematoma nemam sigurno.
Ne razumijeđ te komade, mislim to traje vec tri tjedna. Sitni komadu u smedem iscjetku. Par dana ga nema i onda opet ns par dana dode…svaki put su i bolovi prisutni. Al nisam jos dosad imala toliki komad, ko da se neko tkivo unutra raspada. Od sirenja msternice i pucanja kapilara ne znam dal bi to tak bilo
Ne znam sta bih ti rekla osim drzi se i nadamo se da će sve biti dobro na kraju
❤️
Ne razumijeđ te komade, mislim to traje vec tri tjedna. Sitni komadu u smedem iscjetku. Par dana ga nema i onda opet ns par dana dode…svaki put su i bolovi prisutni. Al nisam jos dosad imala toliki komad, ko da se neko tkivo unutra raspada. Od sirenja msternice i pucanja kapilara ne znam dal bi to tak bilo
Meni je trenutno isto tako samo bez tih komada. Jaki grcevi bolovi, smedji iscijedak, pijem 3*2 duphastona i rekli su mi strogo mirovanje. Bila kod doktora rekao je nema znakova pobacaja ali moram mirovat i nadat se najboljem.
I ja pijem duphastone i unatoč svemu se to događa. Najgore je kaj na pregledu kazu da zgleda sve ok, a nitko ti nemre reć od čega bi to moglo bit...ja sammsi protumacila da imam bolove i grčeve jer maternica to gura van, al dal to opet znaci spontani pobačaj ili moze biti ok na kraju...ne znam. A sad smireno cekaj iduci pregled, uzas...kak biti smiren
[/url
I ja pijem duphastone i unatoč svemu se to događa. Najgore je kaj na pregledu kazu da zgleda sve ok, a nitko ti nemre reć od čega bi to moglo bit…ja sammsi protumacila da imam bolove i grčeve jer maternica to gura van, al dal to opet znaci spontani pobačaj ili moze biti ok na kraju…ne znam. A sad smireno cekaj iduci pregled, uzas…kak biti smiren
Pa ako pijes duphastone to znaci da ako nemas hematome neke da vrlo vjerovatno krvaris od manjka progesterona. Koliko ih pijes? Mozda ti treba jaca doza... Odi po drugo misljenje ako ti je vec 3 tjedma tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji