Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    26. Ožujak 2020. 11:24

Koristi li itko baby watcher?
    Meni je danas stigao, odmah sam ga isprobala, ali nikako ne nalazim otkucaje bebe. Ili su preniski (40-90) ili previsoki (200) ne znam sto krivo radim, ili je uredaj pokvaren (sto sumnjam)
    Narucila sam Masov, preko online ljekarne.

mara1992
    26. Ožujak 2020. 11:32

Hej curke nisam se dugo javljala malo je strka sa ovom situacijom ali jučer sam bila na kontroli kod doktora sve je u redu sa bebom nije uspio vidjeti šta je jer je klečila beba 😁😁😁

url=https://lilypie.com]

Mona1309
    26. Ožujak 2020. 11:34

Da li je neka imala iskustvo s herpesom na usnici u trudnoći ? 

I inače mi se zna pojaviti par puta godišnje kada mi padne imunitet i tretiram ga herplexom ili nekom sličnom kremom čim osjetim kvržicu. Jutros sam osjetila na usnici da mi opet raste kvržica, ali nisam sigurna jesu li kreme koje bi inače koristila dopuštene pa za sada nisam s ničim mazala. Ima li netko iskustvo ili savjet što se može koristiti? Hvala :) 

mara1992
    26. Ožujak 2020. 11:35

Vidjela sam da se sve mučite sa bolovima u predjelu trbuha to je sve normalno ja sam ih imala u prvoj trudnoći dosta duga a imam i sad. Ja normalno nosim svog klinca kao i do sada, također suprug i ja imamo odnose najnormalnije kao i u prvoj trudnoći. Iscjedak također normalan sve dok nema mirisa i nije krv. Bolovi u zdjelici također normalno tijelo se prilagođava svemu.

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    26. Ožujak 2020. 13:41

Princess Mimi

Koristi li itko baby watcher?
    Meni je danas stigao, odmah sam ga isprobala, ali nikako ne nalazim otkucaje bebe. Ili su preniski (40-90) ili previsoki (200) ne znam sto krivo radim, ili je uredaj pokvaren (sto sumnjam)
    Narucila sam Masov, preko online ljekarne.

Možda jednostavno nisi uspjela pronaći otkucaje... Probaj naci svoje da vidis da li ih ocitava i o da lagano traži po trbuhu... 

Mona1309

Da li je neka imala iskustvo s herpesom na usnici u trudnoći ?

I inače mi se zna pojaviti par puta godišnje kada mi padne imunitet i tretiram ga herplexom ili nekom sličnom kremom čim osjetim kvržicu. Jutros sam osjetila na usnici da mi opet raste kvržica, ali nisam sigurna jesu li kreme koje bi inače koristila dopuštene pa za sada nisam s ničim mazala. Ima li netko iskustvo ili savjet što se može koristiti? Hvala :)

Ja se trenutno mucim sa glavoboljama, jutros me bas trbuh bolio, i onda sam se isprdila i lakse je... Sad idem pokušati jesti, iako mi se povraca cim pogledam hranu... Dosta mi je kuće, ne da mi se vise lezati, ni gledat tv... Cim nesto vise napravim po kuci odmah me boli, tako da me forsiram... Jedva čekam da sve ovo prođe, da mogu napokon izaći i prošetati, i kupovati... Nadam se da nece potrajati 

Tonks
    26. Ožujak 2020. 13:55

Drage cure, oprostite sto sam kao padobranac sada no imam pitanje - sljedeci tjedan imam pregled i moram doci s maskom za lice, ali napomenula mi je med sestra da maska ne moze biti improvizirana / sivana / pamucna, najbolje ona basic iz ljekarne.

E sad, kako da uopce dodem do toga, pa nema ih nigdje. Kaze ona da pokusam nazvati ljekarne, iskreno me strah zvat ih jer im je dosta i njih samih, a ne jos tih pitanja o maskama i rukavicama. 

Ideje neke? :(

Tonks
    26. Ožujak 2020. 13:58

P.S. Vidim da ima i rijeci o wc-u. Takoder imam problem, uspijeva mi jedno kad u danu konzumiram:
    Magnezij
    C vitamin 
    Grcki jogurt sa zobenima i bananama
    Donat Mg bar 2 čaše

Ne daj boze nesto od toga propustit, nema sanse. 

Lordy
    26. Ožujak 2020. 14:13

Mona1309

Da li je neka imala iskustvo s herpesom na usnici trudnoci?

Evo recept za herpes u trudnoci, meni je pomogao.Cesnjak izrezete na tanke ploske, plosku stavljate na herpes i drzite 1 min, isperete usnicu toplom vodom, posusite.Postupak ponavljajte 5 puta u jednom tretmanu uvjek sa novom ploskom cesnjaka.

URL = https: //lilypie.com]

Napokon 2804
    26. Ožujak 2020. 14:23

Tonks

Drage cure, oprostite sto sam kao padobranac sada no imam pitanje - sljedeci tjedan imam pregled i moram doci s maskom za lice, ali napomenula mi je med sestra da maska ne moze biti improvizirana / sivana / pamucna, najbolje ona basic iz ljekarne.

E sad, kako da uopce dodem do toga, pa nema ih nigdje. Kaze ona da pokusam nazvati ljekarne, iskreno me strah zvat ih jer im je dosta i njih samih, a ne jos tih pitanja o maskama i rukavicama.

Ideje neke? :(

Znaci maski i rukavica za kupiti nema. Maske imam jos 2 i to cuvam za preglede (kupila ih jos u 12 mjesecu da imam zq cistit kucu) pokusaj nazvati apoteku i objasnit im, da si trudnica, da te neće primiti za pregled bez maske, a da ne dozvoljavaju sivane i slicno, i da li ti mogu prodati/pokloniti jednu masku samo da imas za pregled obaviti... Stvarno ne znam sta drugo da napraviš... 

Mona1309
    26. Ožujak 2020. 14:34

Lordy

Mona1309

Da li je neka imala iskustvo s herpesom na usnici trudnoci?

Evo recept za herpes u trudnoci, meni je pomogao.Cesnjak izrezete na tanke ploske, plosku stavljate na herpes i drzite 1 min, isperete usnicu toplom vodom, posusite.Postupak ponavljajte 5 puta u jednom tretmanu uvjek sa novom ploskom cesnjaka.

Puno hvala Lordy, krećem sa tretmanom odmah. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.