Ako ti to traje vec duze i rekla si doktoru, onda nemas sta vise uciniti.. Miruj, i misli pozitivno.
Nase tijelo se mijenja, i nije kod svih isto..
🍀🍀
.
Ima li koja da ima alergije? Uzimate li kakvu terapiju?
I ja pijem duphastone i unatoč svemu se to događa. Najgore je kaj na pregledu kazu da zgleda sve ok, a nitko ti nemre reć od čega bi to moglo bit…ja sammsi protumacila da imam bolove i grčeve jer maternica to gura van, al dal to opet znaci spontani pobačaj ili moze biti ok na kraju…ne znam. A sad smireno cekaj iduci pregled, uzas…kak biti smiren
Pa ako pijes duphastone to znaci da ako nemas hematome neke da vrlo vjerovatno krvaris od manjka progesterona. Koliko ih pijes? Mozda ti treba jaca doza… Odi po drugo misljenje ako ti je vec 3 tjedma tako.
Uzimam 3 puta na dan po 2, mislim da visu dozu niti ne smijem
[/url
I ja pijem duphastone i unatoč svemu se to događa. Najgore je kaj na pregledu kazu da zgleda sve ok, a nitko ti nemre reć od čega bi to moglo bit…ja sammsi protumacila da imam bolove i grčeve jer maternica to gura van, al dal to opet znaci spontani pobačaj ili moze biti ok na kraju…ne znam. A sad smireno cekaj iduci pregled, uzas…kak biti smiren
Pa ako pijes duphastone to znaci da ako nemas hematome neke da vrlo vjerovatno krvaris od manjka progesterona. Koliko ih pijes? Mozda ti treba jaca doza… Odi po drugo misljenje ako ti je vec 3 tjedma tako.
Uzimam 3 puta na dan po 2, mislim da visu dozu niti ne smijem
Isabela, mene su isto mucili grcevi i neugodne tupe boli u stomaku. Nisam nikada imala nikakve iscjetke smedje ili bilo kakve crvenkaste boje, ali bol je bila intenzivna. Isto sam popila terapiju duphastona 3x1. A sve je u redu. Da, ujtro me zna bol probuditi u stomaku jer bude i mjehur pun, crijeva puna plinova, spavam pa stisnem stomak. Tako da, nadam se da ce i kod tebe biti sve ok, samo mirovanje.
Ajme plinovi, pun mjehur i ta bol kad se skombinira je najgore! Isto je i meni.
Isabela pitala sam se gdje si. Uglavnom ja koliko znam spontani kada kreće sa smeđim krvarenjem ne čeka tri tjedna nego ide najčešće unutar 24 sata. Drugo smeđa krv je stara krv koja je zaostala u maternici i dok god nema crvene navodno nije opasno. Kod mene je bilo isto tako no trajalo je pet dana i stalo. Kažu da je nužno ležanje doslovno Non stop i da samo time možeš spasiti bebu ako se krvari. Moraš se opustit i vjerovati da je sve ok jer ako se grizeš samo stvaraš nepotrebnu paniku. Ja sam evo danas osjećala bas neugodnu bol i grčeve, legla sam se i isključila misli i stalo je. Zaista vjerujem da je sve u redu , ali razumijem tvoj strah zbog prijašnjih iskustava.
Princess ja imam baby watcher i skoro svaki dan poslušam mrvicu. Nemoj se bojati jer nisi našla odmah uređaj. Moje iskustvo prvi dan je bilo traumatično , također sam samo pronalazila niske otkucaje i nikako bebine. Onda sam mislila uređaj ne radi i pokušala na muzu kod kojeg sam našla 145 i bila u totalnom soku. Nakon Toga sam sve istražila i shvatila. Nije lako naći bebu isprve dok ne skontala gdje je. Najčešće je beba lijevo od pupka pa prema rubu gaćica dolje. Moraš biti strpljiva i doslovno svaki mm proći vise puta, ako brzo pomičeš sondu onda ti uređaj ne stigne uloviti valove, na svakom mjestu ostani par sekunda i obavezno ga pojačaj na barem 60. Skužiti ces razliku između svojih otkucaja j bebinih. Bebini su Ko mala lokomotiva. Sretno i javi , ponekad ako ne nađem, odem prošetati po stanu, pojeden i popijem nešto i onda za pola sata opet.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ma pokusavam bit sto pozitivnija, u jednom trenu si pomislim evo gotovo je i onda prestane i onda si mislim ma sve je ok, brines se bezveze...a i zbunjuje me onda otkuda ta stara krv u msternici, od cega. Ako je od imolantacije ne moze je bit toliko...a i jučer mi je bio dosta stresan dan jer sam se borila s tim propusnicama, doznakama i bas me iscrpilo to jučer
[/url
Drage mame,kako vi rjesavate bolove u zeludcu.Evo vec 2-3 sata bas me boli i steze ne znam sta da radim stvara mi nervozu😐pomoc molim
Isabela mislim da moraš strogo mirovati. Tako su meni tekli na Hitnoj i par dana kasnije doktor. Bitno je da bila na pregledu i d Ajde viđeno da beba nije ugrožena i da srčeko kuca. Bebe se ne gube od smeđeg nego od smeđeg koje pređe u crveni izljev. Nisam doktor ali sam gotovo sigurna. Samo molim te miruj jer ništa na svijetu osim toga trenutno nije bitno.
Mely na kakve bolove misliš? Mene želudac nije bolio. Boli me donji dio trbuha i skužila sam par puta da je zato jer moram na wc a imam zatvor totalan pa par dana ne uspijem ništa. Ako boli želudac možda si pojela nešto sto ti smeta.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Isabela mislim da moraš strogo mirovati. Tako su meni tekli na Hitnoj i par dana kasnije doktor. Bitno je da bila na pregledu i d Ajde viđeno da beba nije ugrožena i da srčeko kuca. Bebe se ne gube od smeđeg nego od smeđeg koje pređe u crveni izljev. Nisam doktor ali sam gotovo sigurna. Samo molim te miruj jer ništa na svijetu osim toga trenutno nije bitno.
Mely na kakve bolove misliš? Mene želudac nije bolio. Boli me donji dio trbuha i skužila sam par puta da je zato jer moram na wc a imam zatvor totalan pa par dana ne uspijem ništa. Ako boli želudac možda si pojela nešto sto ti smeta.
Bas su bolovi u zeludcu kao da ga neko uzeo i drzi jako cvrsto,a jela sam pizzu ne vjerujem da je od nje jela sam je i prije...a sto se tice wc.a ja idem skoro svaki dan
Mozda i tebi viroza krece.. Meni je bilo sa takvim bolovima krenulo..
Mozda i tebi viroza krece.. Meni je bilo sa takvim bolovima krenulo..
Koliko je trajala,da li je opasno za bebu jer jos sam u prvom trimestru pa me za sve strah
Sortiraj odgovore
Najstariji