Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    25. Ožujak 2020. 12:53

Hannica0

Pijete li nesicu ili ste totalno izacile?

Nisam ni prije pila nikakve kave, nesove, cappuccina i slicno... A sad mi cak to smrde... Jedino sto me toliko vuce da zapalim cigaru, a smrdi mi njen dim... I borim se sa tim... Necu i gotovo..
    Cak ne pijem ni cajeve, pijem ili običnu vodu, mineralnu ili cedevitu... I eto jucer sam se počastila malim pivom, bas me je glupo za reci tražilo da ga popijem (nije pohvalno znam, ali jbg) , i stvarno mi je lijepo sjelo... 

Marta14
    25. Ožujak 2020. 13:02

Ja pijem kavu sa mlijekom ujutro, bez toga ne idem u wc 😁 Popodne doma mi vise ne treba, ali da odem npr negdje popila bi.. 

tashee7
    25. Ožujak 2020. 13:03

Hannica0

Pijete li nesicu ili ste totalno izacile?

ja popijem tu i tamo irish, rijetko kad pravu kavu s tim da ju sad pijem s milijekom. prije sam ju pila bez ičega.
    meni se zadnjih par dana jako pije vino, i to crveno :D a inače mi je bijelo favorit

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Ninche9
    25. Ožujak 2020. 13:08

Pijem kavu s mlijekom, ponovno otkad su mucnine prosle, mislim da to nije nista strasno. 
    Malo me muci zatvor pa sam jutros pojela jedan vocni jogurt i popila 2 salice vocnog caja. 
    Nemojte ovo pokusavati kod kuce, nije pametno, unistilo me
    Cure u Njemackoj ovdje su tate slobodno na porodu, to jos nisu ukinuli..

Napokon 2804
    25. Ožujak 2020. 13:16

Ninche9

Pijem kavu s mlijekom, ponovno otkad su mucnine prosle, mislim da to nije nista strasno.
    Malo me muci zatvor pa sam jutros pojela jedan vocni jogurt i popila 2 salice vocnog caja.
    Nemojte ovo pokusavati kod kuce, nije pametno, unistilo me
    Cure u Njemackoj ovdje su tate slobodno na porodu, to jos nisu ukinuli..

Meni kolegica treba svaki cas rodit i rekli su da ne moze nitko sa njom biti... Da je situacija kritična i da su svi najsigurniji ako je sama

Ninche9
    25. Ožujak 2020. 13:25

To je onda pravilo te bolnice, inace jos nisu donjeli zabranu na nivou cijele zemlje ali su ukinute sve posjete osim umirucim, dementim i pratnja oca na porodu. Nek se smiri situacija do rujna daj Boze inace ja ne znam sta cu sama tamo, strah me uopce i pomisliti

Napokon 2804
    25. Ožujak 2020. 13:29

Ninche9

To je onda pravilo te bolnice, inace jos nisu donjeli zabranu na nivou cijele zemlje ali su ukinute sve posjete osim umirucim, dementim i pratnja oca na porodu. Nek se smiri situacija do rujna daj Boze inace ja ne znam sta cu sama tamo, strah me uopce i pomisliti

Ja ssm mozda luda... Ali htjela bih da muz bude sa mnom naravno, a opet sam uvjerena da bih sve to bolje "obavila" kad bi bila sama

Mona1309
    25. Ožujak 2020. 14:11

Hannica0

Mona1309

Da, ana1305, suosjećam, i ja sam trebala imati pratnju na pregledu u travnju, ali mislim da isto idem opet sama jer koliko sam vidjela službenu obavijest- ginekologinja prima samo trudnice i hitne slučajeve, a pošto su ukinuli pratnje i na porodu i sl, mislim da se ne možemo nadati ovakvoj podršci u ovim vremenima :(

A zamisli kako je trudnicama koje trebaju sad roditi bez pratnje na porodu ( a ima zena kojima je jako bitno to jer imaju strah ) i jos nema posjeta nit icega. Tako da mislim da to sto cemo pregled obavljati same je najma ni problem. I da ce do jeseni ovo sve prestati kako bismo imali porode posjete i sve kao i do sada. Tj prije ove epidemije.

Također se nadam da će se do jeseni opet sve stabilizirati. Trebamo se svi međusobno čuvati i nadati se najboljem u budućnosti :) Svaka čast trudnicama koje rađaju u ovim izvanrednim okolnostima. Jako su me rastužile slike iz Petrove od nedjelje :( 

Hip_Hopsica
    25. Ožujak 2020. 14:14

Green

Drage cure,

Ne mogu vam opisati moju srecu sto tu sad pisem.
    Nakon godinu i pol dana pokusavanja, danas sam vidjela srce kako kuca od nase mrvice.
    6+3 smo i 3 mm veliki.
    Osjecaj neopisiv!
    Srdačno vas svih pozdravljam!! ❤️

Čestitam green... ti ija smo 1 dan razlike hehehe.
    Izgleda da više nisam ovdje najmanje trudna.
    Nego cure, kako stojite sa simptomima... meni se nikako ne sviđa što se moji dosta smanjuju... dosta me strah radi toga. Prestalo mi je biti mučno i grudi me samo malo bole. Prije 2/3  dana nisam.mogla hodati koliko su bile osjetljive a danas ih stiščem  da bih išta osjetila... joj, baš me strah.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Bosco
    25. Ožujak 2020. 14:33

Green cestitam! 💐💫 Nama je trebamo 14 mjeseci, pa znam kakva je sreca vidjeti + nakon toliko vremena :)

Ja pijem kavu s mlijekom ujutro, i to veliku salicu i to je to. U zadnje vrijeme mi se vise piški, pa to jos pogorša haha 😂

Hip hopsica meni nije nista, tu i tamo me zapeku/zabole cicke i to je to, 5 minuta u danu, i mene strah, a tek 2.4 pregled. 😔

Meni u zadnje vrijeme nekak boli bas dole, mozda mi je od odnosa ili kao osjecaj da imam blaguu upalu mjehura. Nezz, da nisam trudna nebi me ni malo zabrinjavalo. 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.