Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    24. Ožujak 2020. 20:40

Bosco

Hvala cure na odg , poslat cu mailom, pa cemo vidjet, procitala sam negdje da moram originale postom poslat, al lako za to.

Dobila sam doznake od doktora, tekuci i osobna nije problem, al ono o zadnjih 6 placa… Isprintala sam i donjela u firmu i mislim da namjerno nisu to jos napisali, a posebno sef da odugovlaci a zigom i potpisom 😠😡

Vezano za šefa i potpis, ne znam u koliko velikoj firmu radiš, ali meni su to izdali u računovodstvu i nije mi se šef potpisivao već osoba odgovorna za moj obračun place i ona je i lupila žig. Šef nije ništa još ni znao 😂

Bosco
    24. Ožujak 2020. 21:01

Marta14 preslatko! Jedva cekam da se i meni pocne fino vidjet. :)

A nezz, tak mi je njegova asistentica rekla 😏

• malisa
    24. Ožujak 2020. 21:13

Marta, prekrasna slika

• čoksa
    24. Ožujak 2020. 21:25

Oprostite što opet upadam ko padobranac 🙈, i ja sam u procesu otvaranja komplikacija, doktorica mi je otvorila, al jos nisam predala na hzzz-o jer ne znam kako. Poslala sam mail, al nema odg. Ako mi mozes staviti link za obrazac, sad sam trazila na njihovoj stranici al nisam nasla. Hvala

• čoksa
    24. Ožujak 2020. 21:28

Bosco

Tea2807

Bosco

Hvala cure na odg , poslat cu mailom, pa cemo vidjet, procitala sam negdje da moram originale postom poslat, al lako za to.

Dobila sam doznake od doktora, tekuci i osobna nije problem, al ono o zadnjih 6 placa… Isprintala sam i donjela u firmu i mislim da namjerno nisu to jos napisali, a posebno sef da odugovlaci a zigom i potpisom 😠😡

Nez sta si mogla sama isprintat. To ti knjigovoda firme mora isprintat r1 obrazac

Dobar je obrazac, na stanici hzzo-a sam nasla :D

Oprostite što opet upadam ko padobranac 🙈, i ja sam u procesu otvaranja komplikacija, doktorica mi je otvorila, al jos nisam predala na hzzz-o jer ne znam kako. Poslala sam mail, al nema odg. Ako mi mozes staviti link za obrazac, sad sam trazila na njihovoj stranici al nisam nasla. Hvala

Napokon 2804
    24. Ožujak 2020. 22:21

Jeste vi primijetile da vam je miris tijela postao intenzivniji? 

Bosco
    24. Ožujak 2020. 22:28

čoksa

Bosco

Tea2807

Bosco

Nez sta si mogla sama isprintat. To ti knjigovoda firme mora isprintat r1 obrazac

Dobar je obrazac, na stanici hzzo-a sam nasla :D

Nemrem link, pise da sam preksila pravila 😡

Ugl. Imas na stranici 
    obracun-placa.com - obrazac R1 potvrda o placi

• LUX
    25. Ožujak 2020. 08:45

Jutro cure, jel isla koja na pregled ovih dana, u svoj dom zdravlja, za zg pitam? Jel otkazuju ili kakav je proces?  I da li privatnici primaju na preglede? 

[link=https://lilypie.com][/link]

Marta14
    25. Ožujak 2020. 09:18

Hvala! Trbuh bas raste, gledala sam slike iz prve, u ovo vrijeme sam bila kao daska.. 

Princess Mimi
    25. Ožujak 2020. 09:21

ana1305

Lux,ja danas idem na pregled i doktor je rekao ako zelim neka dodjem, ako se osjecam u redu, ne moram dolaziti. Ali kako sam imala virozu prije 3 tjedna, ici cu da vidim jel sve ok. A i kako se stvari odvijaju, tko zna kada cu dobiti sljedeci termin, mozda i za 2 mjeseca, kada se nista ne zna kako ce taj virus napredovati.
    Sve u svemu, znam da je puno zenica napisalo za danas kako imaju pregled pa im svima zelim puno srece, lijepih vijesti i slikica :)

Blago tebi! Sretno na pregledu i javi nam kako je bilo 🤗
    Meni jos nitko nista nije javio, ne mogu do uputnice a niti na pregled 😔 danas je trebao biti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.