Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    24. Ožujak 2020. 17:06

Bosco

Hvala cure na odg , poslat cu mailom, pa cemo vidjet, procitala sam negdje da moram originale postom poslat, al lako za to.

Dobila sam doznake od doktora, tekuci i osobna nije problem, al ono o zadnjih 6 placa… Isprintala sam i donjela u firmu i mislim da namjerno nisu to jos napisali, a posebno sef da odugovlaci a zigom i potpisom 😠😡

Nez sta si mogla sama isprintat. To ti knjigovoda firme mora isprintat r1 obrazac

Bosco
    24. Ožujak 2020. 17:13

Tea2807

Bosco

Hvala cure na odg , poslat cu mailom, pa cemo vidjet, procitala sam negdje da moram originale postom poslat, al lako za to.

Dobila sam doznake od doktora, tekuci i osobna nije problem, al ono o zadnjih 6 placa… Isprintala sam i donjela u firmu i mislim da namjerno nisu to jos napisali, a posebno sef da odugovlaci a zigom i potpisom 😠😡

Nez sta si mogla sama isprintat. To ti knjigovoda firme mora isprintat r1 obrazac

Dobar je obrazac, na stanici hzzo-a sam nasla :D

• malisa
    24. Ožujak 2020. 18:15

Ninche mi smo u malom jednom mjestu kod Nürnberga. A nek su zivi I zdravi pa koji god spol da bude,ali neke skrivene zelje uvijek postoje.
    Ostale cure imate li vi posebne zeljne ili nakonosti ka spolu

Ketty1309
    24. Ožujak 2020. 18:29

malisa

Ninche mi smo u malom jednom mjestu kod Nürnberga. A nek su zivi I zdravi pa koji god spol da bude,ali neke skrivene zelje uvijek postoje.
    Ostale cure imate li vi posebne zeljne ili nakonosti ka spolu?

Mi imamo dva sina i dvije kćeri pa nam je nekako svejedno jedino možda psihološki priželjkuje o curu ali samo zato jer su nam obojica sinova prijevremeno rođena djeca a cure u terminu

Napokon 2804
    24. Ožujak 2020. 18:42

Meni je svejedno, nek je zivo i zdravo, a da prizeljkujem, da, curicu, onda ne bi bilo svađe oko imena, onda ja odlučujem 😁

Marta14
    24. Ožujak 2020. 19:23

Ja imam sina pa bi nekako mozda da se dode i cura, ali i ako je decko opet ja sam sretna ❤️
    Nemam osjecaja nikakvog.. I bolje jer sam se u prvoj trudnoci zeznula.
    Slikate trbuh? 😊Evo jedna okruglica.. 🙈🐖
    https://ibb.co/WWR8hMB

Ninche9
    24. Ožujak 2020. 19:33

Sto si lijepa!!
    Ja cu sutra slikat. 

Napokon 2804
    24. Ožujak 2020. 19:48

Marta14

Ja imam sina pa bi nekako mozda da se dode i cura, ali i ako je decko opet ja sam sretna ❤️

Budem i ja sutra.... Trenutno hodam u gacama i potkosulji po kuci 
    😂😂😂

Napokon 2804
    24. Ožujak 2020. 19:49

Marta14

A tvoja slikica oduzima dah, prekrasni ste ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼

nada23
    24. Ožujak 2020. 19:55

Marta14

Divni ste! 😍❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.