Malela, ja sam imala jedan odnos..na dan ovulacije, ili dan nakon, nisam sigurna kad je bila tocno..
Malela, ja sam imala jedan odnos..na dan ovulacije, ili dan nakon, nisam sigurna kad je bila tocno..
Sad je ovo ispalo malo cudno ali tako je, imala sam prije ovoga neuspjele pokusaje mjesecima. Odnosi nekoliko puta u toku plodnih dana ali nije uspjelo... A sad samo iz jednog pokusaja.. 😳😒Nema pravila
Pozdrav svima, nova sam i nisam trudna ali se nadam da ću vam se pridružiti. Iskrene čestitke svima na plusićima i sretno s prvim kontrola a.
Ono što me zanima, možda je nezgodno i neprimjereno pitanje, ali smo svi pod pseudonimima pa mislim da nije tako strašno. U svakom slučaju, tko ne želi ne mora mi odgovoriti.
Mene zanima nakon koliko odnosa (za vrijeme podnih dana) ste ostale trudne. Znam da možes ostati trudna i nakon jednog odnosa, ali ako bas radimo na bebi ciljano trebalo bi više po meni jer rijetko tko može sa sigurnošću znati točno koji dan je ovulacija. Prvi mjesec pokušavanja smo imali jedan odnos u vrijeme podnih dana i naravno bio veliki minus. Drugi ciklus smo imali dva odnosa u vrijeme podnih dana i opet minus. Sada s nestrpljenjem čekamo priliku u trećem ciklusu. Naravno da sam svaki puta imala sve moguće simptome trudnoće, to me izluduje.
Hvala na odgovorima 😉.
Mi smo u 5. ciklusu pokusavanja uspjeli. Tad sam kupila lh trakice i kad je pokazala ovulaciju, onda smo pokrili s jedno 4 puta. Cak smo ujutro rano prije posla 😁
Imas na podforumu “Želim dijete” temu “lh trakice” pa si mozes pogledati za iskustva. Ja sam svoje kupila u mulleru, al ima prek neta jeftinijih i vise u paketu.
Jutro drage, jestel se naspavale, ja jesam 😊
Od jucer mi nije vise muka, al sam zato gladna kao vuk! Pa se pitam jel ok sto mi nije muka vise 🤔
Od jucer mi nije vise muka, al sam zato gladna kao vuk! Pa se pitam jel ok sto mi nije muka vise 🤔
haha, jedi više puta dnevno po manje količine
Ja sam se naspavala, al sam na radnom bioritmu još uvijek pa sam se probudila u 6. Morat ću si naći neku zanimaciju, mislim da će mi postati jako dosadno.
Mini nije uopce muka,al slabo spavam,imam osjecaj da samo žmirim cijelu noć, bas lose spavam..i sinoc sam se skroz preznojila a nisam sklona znojenju..mislim da simpromi dođu i odu,pa opet dođu,da je to sve normalno
Meni je rijetko muka. Zadnjih 2 dana mozda vise nego do sad,ali i to drzi par minuta samo.
A vi ostale cure, po noci slabo spavam, mucnine imam na dane i to tek popodne i navecer, jedem kako mi dode i eto. Velikih promjena nema osim da me probava malo zeza, inace mi je uvijek redovna a sad me malo to zeza pa nocas nisam spavala i zbog toga imam osjecaj nadutosti. Kako ste vi rijesile taj problem. Znam da pomaze kompot od jabuka i sljiva, al meni to inace nije pasalo jer mi ima cudan miris 🤷
Jel piješ dovoljno tekućine?
Ja se stalno natankavam vodom i nemam problema s probavom. Možeš početi piti i neki probiotik, al mislim da svakako trebaš dovoljno tekućine piti pa će se i probava unormaliti. Sad organizam treba više tekućine.
Eh, mišeka mu. Frendica je imala isti problem u trudnoći, rekla je da su joj probiotici pomogli.
Majke mi ja u životu bolju probavu nisam imala
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji