Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    23. Ožujak 2020. 09:29

isabelagregorijan

Evo po noci sam isla piskit valjda 6 puta i sve je bilo cisto i sad ujutro opet…onako smedi komadići, niti, ne znam ni sama…pijem duphaston od početka, al unatoč njemu se ne smiruje

Jesi zvala svog gin? Mozda bolje da odes pa vidis, da se smiris..

Ninche9
    23. Ožujak 2020. 09:41

Malisa dobila si na 2 tj? Hoces li uskoro traziti potpunu zabranu od ginicke? Mozda je to najbolje za nas trutdnice s obzirom na situaciju.
    Marta tocno takvi osjecaji su i kod mene, mali dtalno pita za nase dolje, sestricnu, familiju, ja vise ne znam sta da kazem.. 

• SmileA
    23. Ožujak 2020. 09:46

isabelagregorijan

Evo po noci sam isla piskit valjda 6 puta i sve je bilo cisto i sad ujutro opet…onako smedi komadići, niti, ne znam ni sama…pijem duphaston od početka, al unatoč njemu se ne smiruje

Isabelagregorijan bitno da nije puno i da nije svjeza krv...ja evo isto smedarim stalno i nadam se najboljem. Nazalost u ovom trenutku vise od mirovanja ne mozemo napraviti, a niti nam doktori mogu sto drugo dati osim duphastona i utrogestana..u svakom slucaju drzi se i samo pozitiva🤗saljem zagrljaje i puse😘😘😘

🌈💙👣🙏

isabelagregorijan
    23. Ožujak 2020. 10:33

Mislim da ću se spremit danas popodne na pregled cisto da si smirim dusu malo 😒

[/url

Ledolina
    23. Ožujak 2020. 11:12

Pozdrav svima! Ja sam u 9.tj i danas imam neke čudne bolove, pokušavam ne paničarit. Gin. radi popodne pa ću otići, a do tad sam htjela pitati vas za savjet jer vidim da ste skoro sve u višim tjednima. Znači boli me s lijeve strane, čak malo i na dodir i sad nemam pojma jel bi to bilo zbog probave možda ili se sve skupa rasteže i beba si pravi mjesta. Boli me i kad se uspravim ili hodam, a kad ležim sve ok. Jeste imale možda takve bolove? Hvala Bogu nemam nikakav iscjedak ni ništa ali nije mi baš svejedno.

• LoMa
    23. Ožujak 2020. 11:21

Ledolina

Pozdrav svima! Ja sam u 9.tj i danas imam neke čudne bolove, pokušavam ne paničarit. Gin. radi popodne pa ću otići, a do tad sam htjela pitati vas za savjet jer vidim da ste skoro sve u višim tjednima. Znači boli me s lijeve strane, čak malo i na dodir i sad nemam pojma jel bi to bilo zbog probave možda ili se sve skupa rasteže i beba si pravi mjesta. Boli me i kad se uspravim ili hodam, a kad ležim sve ok. Jeste imale možda takve bolove? Hvala Bogu nemam nikakav iscjedak ni ništa ali nije mi baš svejedno.

Meni ti je isto tako bilo u tim tjednima, i bas s lijeve strane...sve oke dok mirujem, ali čak i okretanje u krevetu mi je bilo bolno..to ti je od širenja maternice, navodno ligamenti maternice se pomiču pa se tako manifestira..

nada23
    23. Ožujak 2020. 12:42

Ledolina

Imala sam slične bolove, vjerojatno zbog zatvora.
    Sada ih više nemam. Nemoj se samo previše brinuti. Sve je dobro dok bolovi nisu nepodnošljivi. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Anika59
    23. Ožujak 2020. 13:02

Molim vas ako bi mi netko mogao dati odg. Imam za par dana pregled kod ginekologice skoro sam 12 tj trudna. Prosli put tj kod prvog pregleda prije dva tjedna sam dobila razne uputnice za vađenje krvi i slicno. Problem je sto trenutno nemam prijevoz, a ukinut je i javni prijevoz i najvaznije strah me zbog korone ici po bolnicama. Htjela bih odgoditi posjet za 2 tjedna. Mislite li da bi to mogao biti problem? Zanima me jeli ijedna od vas ikad otkazala pregled u trudnoci? Svakako sam mislila nazvati ginekologicu, ali strah me njezine reakcije haha
    Hvala 

• malisa
    23. Ožujak 2020. 13:16

Bok cure, evo mene s pregleda❤️
    Sve uredu, beba 10cm I 110g. Vrlo aktivna. Dr je pokusala vidjet spol ali nije uspjela jer mlati sa nogama
    Ninche dobila sam sad produzenje zabrane rada do 12.4.  Nisam uopce htjela trazit zabranu jer mi je bilo uredu da radim. Radila sam 6 sati dnevno. Ali kako je sad ovakva situcija sa virusom a radim u ljekarnoj,imam direktni kontakt sa bolesnicima pa sam dobila zabranu.
    Mi smo trebali na godisnji krajem petog mj, ja se iskreno nadam da cemo do tad vec moc dole

• malisa
    23. Ožujak 2020. 13:20

Anika, nor sad moja Dr radi samo od 8 do 13. Svi normalno dolaze  Do sad Ja nisam nikad otkazivala pregleda. Ne znam. Najbolje da direkt njih pitas. Mislim da te nema sta bit strah, pitat mozemo svi sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.