Ja sam otisla ipak na hitnu, pogledali me, rekla dr da vidi smeđe u rodnici, ali da ne vidi otkud…beba je dobro, raste točno kak treba, srčeko kuca…hematoma niti ničeg drugog nema…rekla je da nastavim s uzimanjem terapije i mirujem. Kak nitko nikad nema objašnjenja za to…drugo, zbog potrresa moje radno mjesto je zatvoreno i nema nikog tamo, ja moram otvorit koimplikacije, a nemam kak doć do potvrda o plaći…ginekolog mi jw skroz u drugoj zupaniji, ne hnam uopće oće mw policija pustit do tam..uglavnom, lagsno bum skrenula…i isto moram hrpu pretraga napravit, a nemam di…
Bitno da je danas na pregledu sve dobro prošlo... papirologija će se riješiti...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Muz je isao sad u DZ po uputnicu za moj pregled u bolnici i nisu mu je dali, rekli su da nitko ne izdaje nikakve uputnice osim ako je hitan slucaj. Je li itko imao ovakvu situaciju?
Princess Mimi imas li mozda mogucnost otici privatno na pregled? Koliko znam oni primaju trudnice jos uvijek na obicne preglede.
Ja sam otisla ipak na hitnu, pogledali me, rekla dr da vidi smeđe u rodnici, ali da ne vidi otkud…beba je dobro, raste točno kak treba, srčeko kuca…hematoma niti ničeg drugog nema…rekla je da nastavim s uzimanjem terapije i mirujem. Kak nitko nikad nema objašnjenja za to…drugo, zbog potrresa moje radno mjesto je zatvoreno i nema nikog tamo, ja moram otvorit koimplikacije, a nemam kak doć do potvrda o plaći…ginekolog mi jw skroz u drugoj zupaniji, ne hnam uopće oće mw policija pustit do tam..uglavnom, lagsno bum skrenula…i isto moram hrpu pretraga napravit, a nemam di…
Ginekolog ti moze otvorit bolovanje bez obzira na hzzo..a knjigovodstvo firme ti izdaje tu potvrdu o placi, to nosis na hzzo kad i doznake i presliku tekuceg racuna(kartice)..kod nas se mogu doznake nakon 25.u mj dici i nosis ih u firmu i na hzzo, ak ces ic orvi put, a hoces onda nosis i ovo drugo..
Probaj papire slikaz sa hitne pa se prek telefona dogovorit sa gin da posaljes mailom ili nest, s obzirom na situaciju..btw, svaka bolnica, barem ova u zaboku radi samo za trudnice..jer mi kao nemamo izbora i uvijek kad dodemo smo hitne
Muz je isao sad u DZ po uputnicu za moj pregled u bolnici i nisu mu je dali, rekli su da nitko ne izdaje nikakve uputnice osim ako je hitan slucaj. Je li itko imao ovakvu situaciju?
Kak u dz? Zas ne nazoves svojeg ginekologa da ti napise uputnicu? I zast ides u bolnicu? Ne kuzim..u bolnicu ides kad ides na hitnu..a tvoj gin ti sve izdaje..
Da Ninche I ja sam se iznenadila kako je velika beba. Ali kad sam vidjela kako doktorica malo gura u stomak da se pomakne da moze lijepo izmjeriti natkoljenicnu kost, a beba udara nogom, kao da joj smeta sto je doktorica guradanas sam sva pod dojmom.
Cure znam da vam nije lako, da ste zabrinute. Probajte sve to pomalo od sebe odguravat I manje se brinuti.
Tko je spominjao Normabel I ja bi po pola uzimala. Ne bi 2 bez savjeta s lijecnikom.
Sad ti je prvi put radila preko trbuha? Pricaj jos sto je bilo sad dok su dojmovi svjezi d aznam sto me čeka prekosutra
sta mislis sta ce bit, curka il decko?
Isabela bravo, jako mi je drago da je sve ok. Sigurna sam da će tako i ostati ovaj put. Sto se tiče normanska i ja bi prepolovila.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Princess Mimi imas li mozda mogucnost otici privatno na pregled? Koliko znam oni primaju trudnice jos uvijek na obicne preglede.
Privatno i vodim trudnocu, ali su mi otkazali pregled i rekli da dignem uputnicu jer moj doktor (privatnik) radi u bolnici Sv duh.
Problem je u tome sto ginekolog koji mi izdaje uputnice i doznake ocito ne radi (ne javlja se ni na telefon) a ispred doma zdravlja stoje ljudi koji ne pustaju nikog unutra.
Kazu da daju samo hitnim slucajevima. Sto po njima trudnoca nije.
Zato sam i pitala je li itko od vas u Zagrebu imao slicna iskustva 🙈
A bas svasta! Malo su pretjerali sa tim doktorima.. Ok da trgovina sa cipelama ne radi ali doktori..
Ako ima u DZ neki drugi gin.. mozda ga mijenja? Da probas njega nazvat.. Ako nije jedini taj tvoj 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji