Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    22. Ožujak 2020. 09:36

Bok cure, vi koje ste isto iz Zagreba, jeste dobro?
    Ja sam umrla od straha 😟

isabelagregorijan
    22. Ožujak 2020. 09:38

Potres je bio prestrasan.. ko za vraga mene i cijelu noc i sada grci trbuh lagano, kicma, imam smedi iscjedak, onak u biti proziran sa smedim sitnim komadicima...ne znam, bojim se da se nebu odrzalo 😭

[/url

• malisa
    22. Ožujak 2020. 09:55

Jutro cure, saljem bar ovako podrsku vama u Zg, nadam se da je sve uredu. Bosco I ja sam pomislila prvo na ove rodilje u Petrovoj... 

Ninche9
    22. Ožujak 2020. 10:24

Cure iz Zagreba drzite se <3
    Ja mislim da nas ova situacija s korom i svime skupa jako pogađa ☹️ da je sve normalno dane bi provodile vani, u setnji i drustvu, opustene i nebi toliko negativno razmisljale...
    A sad smo cijele dane zatvorene u kuci, primjecujemo svaki grc, bol, rastezanje, stiskanje i oko svega panicarimo i ono sto je najnormalnije nama je razlog za brigu... Sve ce biti dobro samo kad se bebice pocnu javljat svima ce bit malo lakse.. 

Marta14
    22. Ožujak 2020. 10:32

Isabela kad si zadnji put imala smedi iscjedak? (prije ovoga) 

• LoMa
    22. Ožujak 2020. 10:49

kako ste vi sa želucem? Meni još uvijek traju lagane mučnine, ali onda imam osjećaj da me nekak malo boli želudac i u kombinaciji s tim mučninama to me satire 😢 plus, dve češće imam glavobolje, u predjelu čela i uvijek ili samo lijeva ili samo desna strana 🥺

Napokon 2804
    22. Ožujak 2020. 11:07

Cure sto su u Zagrebu i okolici, nadam se da ste svi dobro, drzite se 
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• ZaZa
    22. Ožujak 2020. 11:23

Šaljem ❤🙏 za sve u Zagrebu. Držite se svi!
    Ja sam ušla u 8. tjedan. Sutra idem riješiti komplet u krvnu sliku i analizu urina. I plus još dodatno privatno dok još mogu jer vidim da ništa ne radi i sve se ograničava. 
    Mene često probada sa desne strane jajnika pa me malo oko pupa boli i tako. Da li je to uobičajeno? 
    Pusa svima!

Skakavac
    22. Ožujak 2020. 12:14

LoMa

kako ste vi sa želucem? Meni još uvijek traju lagane mučnine, ali onda imam osjećaj da me nekak malo boli želudac i u kombinaciji s tim mučninama to me satire 😢 plus, dve češće imam glavobolje, u predjelu čela i uvijek ili samo lijeva ili samo desna strana 🥺

Bas sve sta si navela, prosla sam, a jedan dio tegoba jos uvik posteno traje.. Proc ce, nez sta bi ti drugo rekla. Mene zeludac ne pusta na miru, prekjučer sam cili dna povracala.. Bas me satra. A i glavobolje, svaki dan. Popijem paracetamol i to je to. Bit ce bolje 😪😇
    Svima vama koje ste u zgu, saljem veliku podrsku, cila drzava suosjeca, sigurna sam. Situacija je strasna. Proci ce 💓

Napokon 2804
    22. Ožujak 2020. 12:20

Mene grcevi bas muce... Nisu pre jaki, ali ono... Vidjet cu kak ce bit danas, pa cu sutra onda otic svom ginicu jer se na hitnu em bojim otic, em me strah da me nece poslat u 3 lijepe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.