Cure ovaj potres bio je nešto strašno, ja sam umrla od straha, odmah nakon upalila baby watcher da čujem jel beban ok , s obzirom na moj strah svasta sam pomišljala, no mali Kucka idealnih 145. Oni su stvarno zaštićeni pa se nadam se su svima nama bebice ok. Isabela ja sam u osmom tjednu prokrvarila nakon pregleda a dan nakonsam također imala taj orgazam ili sto god to bilo u snu. Nije me veselio doduše i imala sam grčeve nakon toga. Dokle god je smeđe nema panike tako su mi rekli na Hitnoj jer je to zaostala i stara krv. Doktoru savjetuju čim se to primjeti odmah na hitnu pa možda ne bi bilo loše da odeš da se smiriš kada vidiš da je bebica ok.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Svaki dan sve bolji i bolji,a tako bi tribale sve uzivati ,setati ,idu nam lipsa vrimena nadam se i da ce se vise ovo ludo stanje smiriti...💕🙏
Ja sam na selu i barem izadem vani prosetati i uvik se vrtim oko necega,tako da bas i ne zelim i ne razmisljam o ovome svemu,pomolim se svaki dan za sve i da napokon krenu bolja vrimena...fala Bogu barem je trudnoca sve ok 🤰🏻
Cure ovaj potres bio je nešto strašno, ja sam umrla od straha, odmah nakon upalila baby watcher da čujem jel beban ok , s obzirom na moj strah svasta sam pomišljala, no mali Kucka idealnih 145. Oni su stvarno zaštićeni pa se nadam se su svima nama bebice ok. Isabela ja sam u osmom tjednu prokrvarila nakon pregleda a dan nakonsam također imala taj orgazam ili sto god to bilo u snu. Nije me veselio doduše i imala sam grčeve nakon toga. Dokle god je smeđe nema panike tako su mi rekli na Hitnoj jer je to zaostala i stara krv. Doktoru savjetuju čim se to primjeti odmah na hitnu pa možda ne bi bilo loše da odeš da se smiriš kada vidiš da je bebica ok.
Di si uzela baby watcher i koliko si ga platila...ja s obzirom na situaciju sve vise razmisljam da uzmem, pa mi treba savjet
kako ste vi sa želucem? Meni još uvijek traju lagane mučnine, ali onda imam osjećaj da me nekak malo boli želudac i u kombinaciji s tim mučninama to me satire 😢 plus, dve češće imam glavobolje, u predjelu čela i uvijek ili samo lijeva ili samo desna strana 🥺
Mi smo isti trudne... Meni su mucnine prosle, ali ako jedem jacu hranu bas primjetim da me zeludac boli iza. Ali ima 2 Dana imam kao ovulacijske bolove u jajnicimasmijesno
Di si uzela baby watcher i koliko si ga platila…ja s obzirom na situaciju sve vise razmisljam da uzmem, pa mi treba savjet
I ja sam ga mislila kupiti. Vidim da je na akciji na mall.hr 450 kn
Di si uzela baby watcher i koliko si ga platila…ja s obzirom na situaciju sve vise razmisljam da uzmem, pa mi treba savjet
I ja sam ga mislila kupiti. Vidim da je na akciji na mall.hr 450 kn
Pardon, ne na mallu nego na stranicama ljekarne 🙈 sve mi se pomiješalo😅
Drage curke iz ZG drzite se uz vas smo ❤️
Nisam vec dugo pisala al vas redovito pratim 🙂 ak sam si dobra upamtila zadnje ste komentirale osjecaj micanja bebice i kupnju baby watchera. Ja svoju jos ne osjetim i svaki dan osluskujem i nadam se da cu nesto osjetit, osim ako neznam prepoznati taj osjecaj 🙈 Baby watcher sam si nabavila i svakih tjedan dana il kad mi dode osluhnem to malo srceko i odmah sam si mirnija 😊😊 Vidim da dosta vas pise o nekim bolovima gore u zelucu pa se slobodno mogu i ja prikljuciti, cudan osjecaj napuhnutosti cim malo pojedem i zgaravica tj vracanje sadrzaja iz zeluca u jednjak, znaci koma 😕😔 al proci ce i to valjda su to sve faze kroz koje prolazimo 🙂
Sori na dugom postu, nisam dugo pa da nadoknadim 😅😅
Cure, ludilo i kod mene. Prvo klinci jedan za drugim temperatura, kašalj, grlo. Oba na antibiotik. Evo jučer i mene uhvatio suhi kašalj, toliko me napinje da sam se doslovno upišala u gaće a ništa iskašljat. Počela i promuklost, što smijem? S kuhala si sljezov čaj polako pijuck ☹️
Da
Isabela kad si zadnji put imala smedi iscjedak? (prije ovoga)
Jučer navečer i danas ujutro,. A prije toga nekih mozda četiri dana...ne znam zakaj se to dogada...sad opet nista
[/url
Bilo me strah otic i radi potresa i svega...sad se smirilo..ako se ponovi danss, ici cu..oko svega sw sad brinem, uzas..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji