Znaci..inace spavam do 10, pol 11..danas od 6:23 oka nisam sklopila..moj isto radi vani i sama sam, barem na katu..ispod su svekrve i svekar..ali ja sam mislila da sam posandrcala ..popila u pol 8 normabel jer se nisam mogla smirit..predvecer opet krenulo na plac, opet normabel popila..i sad idem nekak probat zaspat..ko prezivi svo ovo ludilo, pricat ce..tim vise sto sad vise ne odgovaramo samo za sebe..Boze daj da se sve unormali..😊♥️ cure cuvajte se i svoje bebice..♥️
Meni je opwt smeđe bilo…ako bude i sutra idem u bolnicu…nemam neki dobar osjećaj
Sta ti pijes od lijekova? Mozda da pitas ginica da ti da progesteron( duphaston- kazu da je cuvar trudnoce) meni ti se od njega smirilo..al tek kad sam drugi put bas prokrvarila i pocela piti 3*2..
Mene grcevi bas muce… Nisu pre jaki, ali ono… Vidjet cu kak ce bit danas, pa cu sutra onda otic svom ginicu jer se na hitnu em bojim otic, em me strah da me nece poslat u 3 lijepe
De se probaj smirit u vezi iscjetka..skroz je normalan, dapace, pozeljan je..da ti nije nutra sve suho..i grcevi su normalni, ja nekad mislim da mi bu menga dosla..jos me leda znaju bolit..zeludac me zna boljet dosta cesto..ali sve tu to promjene u tijelu..barem ti ovdje sve tjesis..
A znas ono za druge sam pametna za sebe nikako.. Mislim da je sve ovo od stresa zbog svega sto čitam...
Baby watcher sam kupila preko njuškala i platila ga 350 kuna. Mislim da ovaj novi za 450 je najisplativija stvar koja se može kupiti u trudnoci. Cure kažu da od desetog tjedna čuju. Ja mogu potvrdit da od 13 slušam.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ninche ja te potpuno razumijem, ne placem ali nekako sam previse depresivna u zadnje vrijeme... Jos sam dobila zabranu rada na 2 tjedna. Iako bi svakako morala bit kuci zbog male osjecam se isto beskorisno u ovoj situciji.
Cure, ginekolozi obavljaju redovite preglede trudnica bez obzira na situaciju?
Cure moje.. ne znam kako vi, ali meni nije bilo svejedno.
Inače sam se smatrala nekom hrabricom, u smislu - "kad je panika, imat ću bistar um" ali sam se prevarila. Mozda je to zbog bebe, hormona i sl. ali sam apsolutno umrla od straha. Još ovaj virus.. 😞😞😞
Iskreno mislim da ću morat nekom psihologu jer je meni ovo prestrašeno. Oni prizori iz Petrove su mi se urezali u glavu, mislim da to nikad necu zaboravit..
Isto imam baby watcher i iskreno mislim da bi vec odavno skrenula da ga nemam, a pogotovo sada.
Osjećam pokrete bebe i to me jedino izvlaci iz ovih panicnih misli. Mislim da cemo sve mi morati puno stvari oprostit nasoj djeci s obzirom sto sve prozivljavaju trenutno kroz nase osjecaje..
Nadam se da ste sve vi dobro, cuvajte bebace i iskreno se nadam da će sve ovo jako brzo završit.
[link=https://lilypie.com][/link]
Evo po noci sam isla piskit valjda 6 puta i sve je bilo cisto i sad ujutro opet...onako smedi komadići, niti, ne znam ni sama...pijem duphaston od početka, al unatoč njemu se ne smiruje
[/url
Cure, ginekolozi obavljaju redovite preglede trudnica bez obzira na situaciju?
Kod moje dr samo trudnice dolaze. Sve ostale je odgodila
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mene nije tog virusa kao virusa strah, mladi smo i zdravi, vjerujem da ce puno ljudi to u svoja 4 zida preboljeti, zato se moramo kuce drzati i ne siriti to okolo. Bolesna sam od prosle subote, tko zna mozda i imam 🙈Gin, HNO doktorica i dr opce prakse su mi na godisnjem!! I samo gin ima zamjenu.. Bolesno! To me bas sokiralo.. Lijecim se sa tetom iz ljekarne. Jbt ko da samo korona postoji..
Naravno jako me strah za starije u obitelji i jako sam tuzna sto nismo skupa.. Jos je mali poceo plakat sto ne idemo za Uskrs..i tuzan je jer obozava tamo ici. I onda se mislim tko zna kad cu kuci uopce.. Ninche skroz te razumijem..Tuzna sam jer je sve stalo.
I imam neke cudne bolove u trbuhu, bude tvrd nekkao.. Ne znam.. I placem svaki dan u 18h u wcu dok vani ljudi na prozorima pljescu za doktore i ostale. A ne mogu do Normabela 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji