Isabela kad si zadnji put imala smedi iscjedak? (prije ovoga)
Jučer navečer i danas ujutro,. A prije toga nekih mozda četiri dana…ne znam zakaj se to dogada…sad opet nista
Aha, pitam jer su meni rekli da nakon svjezeg mogu jos 3-4 dana imati nesto smede jer se to sve cisti.. Bitno da je proslo! 😊
Cure hvala svakoj na podrsci i rijeci utjehe❤️ ovo u Zgu je bilo prestrasno, ja sam jos u podsljemenskoj zoni tako da jos jace je bilo, ne da sam dozivjela sokove, nego su mi se noge toliko tresle i sva da se nisam mogla sa kata u kuci spustiti dole sama, i ovako me iscjedak muci ovih dana sad sam naravno od soka vjerojatno opet i prokrvarila.. cijelo jutro smo svi vani i u autu jer stalno trese, grozno nesto..muz me popodne odveo kod rodbine u Slavoniju da se malo smirimo dok ne prode ta situacija i smiri se sve, popodne evo lezala pa se krvarenje pretvorilo i smedi iscjedak i nadam se da ce tako ostati i smiriti se!
Vidim da vi vec koje ste vise trudne polako osjecate svoje bebice i bas je lijepo tako nesto procitati, cuvajte ih, mazite i pazite, a ja se samo molim i nadam da cu ovaj puta i ja to uspjeti dozivjeti! 🙏🤗Puse svima🥰😘😘
🌈💙👣🙏
Hej.
Nadam se da se sve smirilo i da ste bolje :)
Mi odma otisli do mojih i muzevih ( na 3 min voznje su jedni od drugih), ali smo se vratili nazad u stan. Nadam se da nece vise. 🤞
Meni se cini da mi je malcice trbuh narastao, neznam dal je moguce, ali veli muz da se vec polako vidi😊
Meni je opwt smeđe bilo...ako bude i sutra idem u bolnicu...nemam neki dobar osjećaj
[/url
Večer, curke. Mene je ovo danas pošteno prskalo, i inače imam strah od potresa, a kamoli tek sad kad sam pod hormonima. A i sama sam jer mi muž radi vani.. cijeli dan sam pod stresom, nadam se samo da beba to ne osjeti toliko...
Isabela , možda ti još nije prestalo od stresa, samo miruj što je više moguće. I držim fige da nije ništa! ❤
Mene hormoni jako peru, svako malo se rasplacem iz nekog sporednog razloga, jer ce djeca odrasti, jer smo stalno u stanu, jer su moji daleko. Sve mi je tesko, prolupat cu a jos minimalno 4 tj nema ninvrtica a vjerujem ni kontakata, niceg.. uz sve ovo sa samoizolacijom imam gotovo trogodisnjaka u inat fazi, jedva cekam dane kad ce sve ovo biti iza nas.. I pregled u petak da vidim malu srecu..
Meni je opwt smeđe bilo…ako bude i sutra idem u bolnicu…nemam neki dobar osjećaj
Ja sam isto imala smeđarenje u prvoj trudnoći i to dugo, skoro 2tj,doktorica mi nije bas s tim bila sretna... Na kraju dobila hematom i prokrvarila posteno, ko 3 m u jednoj, bila sam tad trudna 7tj al srecom, sve je bilo ok, beba ostala netaknuta i hematom se nakon mirovanja povukao...
Moze stvarno biti da je sve ok, al svakako odi k doktoru samo da vide... Često se to u ranim fazama T dešava
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
I mislite li oće li mi tit otvorit komplikacije jer necu više raditi kako firma zatvara radi ove korone,? A u 15.sam tjednu
Da, svakako ce ti otvorit komplikacije.. bilo kad..i odi cim prije dol ti se ne zatvori firma..😊
Mene grcevi bas muce… Nisu pre jaki, ali ono… Vidjet cu kak ce bit danas, pa cu sutra onda otic svom ginicu jer se na hitnu em bojim otic, em me strah da me nece poslat u 3 lijepe
De se probaj smirit u vezi iscjetka..skroz je normalan, dapace, pozeljan je..da ti nije nutra sve suho..i grcevi su normalni, ja nekad mislim da mi bu menga dosla..jos me leda znaju bolit..zeludac me zna boljet dosta cesto..ali sve tu to promjene u tijelu..barem ti ovdje sve tjesis..
Sortiraj odgovore
Najstariji