Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    23. Ožujak 2020. 13:51

malisa

Bok cure, evo mene s pregleda❤️
    Sve uredu, beba 10cm I 110g. Vrlo aktivna. Dr je pokusala vidjet spol ali nije uspjela jer mlati sa nogama
    Ninche dobila sam sad produzenje zabrane rada do 12.4. Nisam uopce htjela trazit zabranu jer mi je bilo uredu da radim. Radila sam 6 sati dnevno. Ali kako je sad ovakva situcija sa virusom a radim u ljekarnoj,imam direktni kontakt sa bolesnicima pa sam dobila zabranu.
    Mi smo trebali na godisnji krajem petog mj, ja se iskreno nadam da cemo do tad vec moc dole

Čestitam na uspješnom pregledu! 🤗 Bebica se još ne želi skroz pokazati, ali bitno da je dobro i da napreduje 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    23. Ožujak 2020. 13:56

Anika, ja na tvom mjestu ne bih odgađala pregled. 
    Nema te što biti strah gin. Nazovi je pa će ti sama reci sto je najpametnije s obzirom na situaciju. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Rosha
    23. Ožujak 2020. 15:15

Anika59 mislim da uvijek mozes otkazati pregled (boli gin briga, manje posla za njih) i sigurno se nista nece desiti ali ja bih na tvom mjestu otisla pogotovo ako si u ovih 12tt imala samo 1 Pregled.. 
    A citam vas cure koje ste u strahu i iskreno mi je zao jer ne mozete protiv tih negativnih emocija...i hormoni sigurno utjecu na to. Ali bit ce bolje, sigurno!! 😊
    Ja sam nekako ne-panicar. Jednostavno ne mislim, unatoc sto mi se jucer cijela kuca tresla, da se dogadaju taaaakve strahote da moramo sad stalno biti u panici i strahu. Suludo mi je to, pa nebi da je 3.Svjetski rat i da oko nas bombe padaju. Mozda sam idealist/utopist ali cijenim zdrav razum vise od iceka.
    I da, svakako biti na oprezu 😉

isabelagregorijan
    23. Ožujak 2020. 15:48

Ja sam otisla ipak na hitnu, pogledali me, rekla dr da vidi smeđe u rodnici, ali da ne vidi otkud...beba je dobro, raste točno kak treba, srčeko kuca...hematoma niti ničeg drugog nema...rekla je da nastavim s uzimanjem terapije i mirujem. Kak nitko nikad nema objašnjenja za to...drugo, zbog potrresa moje radno mjesto je zatvoreno i nema nikog tamo, ja moram otvorit koimplikacije, a nemam kak doć do potvrda o plaći...ginekolog mi jw skroz u drugoj zupaniji, ne hnam uopće oće mw policija pustit do tam..uglavnom, lagsno bum skrenula...i isto moram hrpu pretraga napravit, a nemam di...

[/url

Ninche9
    23. Ožujak 2020. 16:32

Malisa vec 10cm? Ajoj bas su vec veliki!
    Ja umjesto u petak idem na pregled u srijedu jer je to jedini nacin da ne vozim malog sa sobom u ovoj situaciji. Ali 10cm,bas puno
    Meni iskreno nije jasno zasto su u hrv toliko toga zatvorili, napravili su totalnu blokadu da si ljudi ne mogu osnovne stvari rijesit. To nisu male stvari. 
    Isabela probaj telefonski do nekog ili preko emaila rijesiti s poslodavcem, neki nacin mora biti.. Ako imas valjani razlog vjerujem da nece biti problem ici u drugu zupaniju. Kod nas u Bayernu je djelomicna zabrana, pa ipak nije da bas na svakom cosku stoji policija i provjerava, tko ce nam zabraniti d aidemo doktoru. 
    Anika idi na pregled pa na licu mjesta objasni situaciju s vađenjem krvi, bitno da imas taj pregled da se uvjeri da je s bebicom sve ok, s 12tt ide detaljniji uzv. Ako ima kakve sanse da te netko prije toga odveze na vađenje krvi? Dodes, obavis i odjuris iz bolnice i opet ces bit mirnija jer si napravila pretrage 

isabelagregorijan
    23. Ožujak 2020. 16:44

Ninche9

Malisa vec 10cm? Ajoj bas su vec veliki!
    Ja umjesto u petak idem na pregled u srijedu jer je to jedini nacin da ne vozim malog sa sobom u ovoj situaciji. Ali 10cm,bas puno
    Meni iskreno nije jasno zasto su u hrv toliko toga zatvorili, napravili su totalnu blokadu da si ljudi ne mogu osnovne stvari rijesit. To nisu male stvari.
    Isabela probaj telefonski do nekog ili preko emaila rijesiti s poslodavcem, neki nacin mora biti.. Ako imas valjani razlog vjerujem da nece biti problem ici u drugu zupaniju. Kod nas u Bayernu je djelomicna zabrana, pa ipak nije da bas na svakom cosku stoji policija i provjerava, tko ce nam zabraniti d aidemo doktoru.
    Anika idi na pregled pa na licu mjesta objasni situaciju s vađenjem krvi, bitno da imas taj pregled da se uvjeri da je s bebicom sve ok, s 12tt ide detaljniji uzv. Ako ima kakve sanse da te netko prije toga odveze na vađenje krvi? Dodes, obavis i odjuris iz bolnice i opet ces bit mirnija jer si napravila pretrage

Sutra krecem sa zivkanjem jer nema nikog na mom radnom mjestu sad dok statičari ne procjene...ne znam kad ce to bit...al moram rijesit sve nekako. U najgorem slučaju zatvaram bolovanje, tak i tak nejdem na posao...ne znam

[/url

• SmileA
    23. Ožujak 2020. 17:01

Isabelagregorijan bas sam si mislila na tebe jel si isla..bitno da je sve u redu i da si sad mirnija!🤗 Ja uopce ne zelim ici u bolnicu na pregled dok jako ne krvarim jer oni tamo bas te i otvore i gledaju i stiscu rukom i sve, a nije dobro da se u ranoj trudnoci toliko stalno i gleda, uostalom bila sam sad prosli cetvrtak i nemam sta sad opet..meni isto uopce nije jasno odkud krvarenje i iscjedak a isto kad sam bila doktor je rekao da nema hematoma. Vjerujem da ce sve biti u redu, samo trebamo mirovati i biti pozitivne.
    Meni je dns tata predao sve papire na HZZO tako da sam mirna hvala Bogu. 

🌈💙👣🙏

Mina 29
    23. Ožujak 2020. 17:02

Vidim da ste sve dosta pod stresom.. 
    Pa tako i ja nakon trećeg jučerašnjeg potresa ulovila me kriza.. Panika.. Nisam mogla disati nisam osjećala tijelo.. Mama mi je dala Normabel htjeli me voziti na hitnu 
    Jako teško podnosim ovu situaciju.. U grču sam panici..slabo jedem ne spavam.. Pitanje je smijem popiti dva puta na dan normabel od 5?
     U četvrtak idem kod gin pa ću pitati šta i kako smijem.. Ali sada vidim da mi treba.. Nisam dobro.. Grčevi danas nisam i uopće imala u ovoj trudnoći pa sad ležim..
    Sama ću si napraviti zlo a ne mogu si pomoći.. 😢

Marta14
    23. Ožujak 2020. 17:02

Doktoru mozes ic, isto tako na posao..
    Ne moze se bezveze ic vamo tamo.
    Super da je sve ok! 

• LoMa
    23. Ožujak 2020. 17:20

Cure koje imate ta smeđa krvarenje, ja sam isto imala tako nešto, kozda u 7.tjednu smeđe nešto malo, ali onda u 11.tj se pojavilo malo svježe krvi. Sva sam se preplašila i otišla u bolnicu na hitnu, na uzv su vidjeli danje sve u najboljem redu i da je beba oke. Prilikom pregleda (rukom, ne znam kak se zove stručno xD) dr je naišla na nešto sto joj je ličilo na polip na ušću maternice...kao neko prokrvljeno tkivo koje ispusti malo krvi čak prilikom tipa kihanja. I rekla je da to vidi kao jedini razlog za ta krvarenja,ali da to ne može ugroziti bebu. Tom prilikom mi je prepisala utrogestan i prošlo mi je i nikad se vratilo nije... ovo moje kao nije bio polip polip, ali i da je, ne može on ugroziti bebu, eventualno kroz neke infekcije jer se na njega može nešto “primiti”, ali onda znaju tipa zabraniti odnose i to...tak je ona meni to objasnila...i stvarno me dosta smirila...eto, nadam se da sam i ja nekog bar malo smirila 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.