Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    23. Ožujak 2020. 17:23

isabelagregorijan

Ja sam otisla ipak na hitnu, pogledali me, rekla dr da vidi smeđe u rodnici, ali da ne vidi otkud…beba je dobro, raste točno kak treba, srčeko kuca…hematoma niti ničeg drugog nema…rekla je da nastavim s uzimanjem terapije i mirujem. Kak nitko nikad nema objašnjenja za to…drugo, zbog potrresa moje radno mjesto je zatvoreno i nema nikog tamo, ja moram otvorit koimplikacije, a nemam kak doć do potvrda o plaći…ginekolog mi jw skroz u drugoj zupaniji, ne hnam uopće oće mw policija pustit do tam..uglavnom, lagsno bum skrenula…i isto moram hrpu pretraga napravit, a nemam di…

Ako ti je posao siguran onda ti je bolje zatvoriti bolovanje da ti ide placa od poslodavca (ako ti misle plaćati sad dok si doma zbog ove situacije)...
    Sto se tiče doznaka, ako imaš nekoga od rodbine da ti to podigne i pošalje postom...a onda kasnije kad se ustanili stanje otvoriš komplikacije s potvrdom o plaći...

Ledolina
    23. Ožujak 2020. 17:25

nada23

Ledolina

Pozdrav svima! Ja sam u 9.tj i danas imam neke čudne bolove, pokušavam ne paničarit. Gin. radi popodne pa ću otići, a do tad sam htjela pitati vas za savjet jer vidim da ste skoro sve u višim tjednima. Znači boli me s lijeve strane, čak malo i na dodir i sad nemam pojma jel bi to bilo zbog probave možda ili se sve skupa rasteže i beba si pravi mjesta. Boli me i kad se uspravim ili hodam, a kad ležim sve ok. Jeste imale možda takve bolove? Hvala Bogu nemam nikakav iscjedak ni ništa ali nije mi baš svejedno.

Imala sam slične bolove, vjerojatno zbog zatvora.
    Sada ih više nemam. Nemoj se samo previše brinuti. Sve je dobro dok bolovi nisu nepodnošljivi.

Bolovi su podnošljivi ali su stalno prisutni, jedino kad legnem malo je bolje ali kao što je LoMa napisala, i kod okretanja po krevetu me boli.. Problema s probavam zasad nemam, pa nemam pojma jel zbog toga. Zvala sam ginekologa, ona kaže ako nema krvarenja da ne bi pravila paniku, nek popijem lupocet pa da vidim hoće bit bolje... 

Princess Mimi
    23. Ožujak 2020. 17:31

Zvali su me upravo iz poliklinike da otkazuju pregled 😟
    Morat cu se naruciti preko bolnice Sv duh, uopce ne znam ni koliko se ceka ni nista😔 

• LoMa
    23. Ožujak 2020. 17:36

Također vidim da dosta vas bi trebalo vaditi krv za pretrage pa ne znate kud i kako, hoće li vas primiti....ne znam je li vam to opcija, ali mislim da postoji mogućnost da neki privatni labos dođe doma uzeti krv pa pošalje rezultate mailom...to je privatno pa se placa...osobno nisam nikad tu uslugu koristila, ali navodno da je izlazak na teren cca 130kn plus jel pretrage koje su potrebne...ja sam išla preko firme u sv.rok i sva ona čuda iz krvi plus urin i plus urinokultura mi je bilo 370kn (s 20% popusta, puna cijena je onda valjda uvećano za tih 20%). Kažem, ne znam koliko je to nekome opcija u svim ovim svinjarijama kaj se događaju, ali eto i to postoji...

Marta14
    23. Ožujak 2020. 17:43

https://ibb.co/f4FX05v
    Evo ako bude pitanja 😅
    Vidim da se moze i nalaz poslat na mail pa ti objasne itd.. 

Ninche9
    23. Ožujak 2020. 17:53

Mina probaj mozda 1 normabel prepolovit pa popiti bas ono kad ti treba, bar dok ne pitas doktora, znam da je trenutno veliki stres ali moramo se malo posloziti zbog svega, djece i beba.. Meni se 10mg na dan cini bas puno

Marta14
    23. Ožujak 2020. 18:00

Slazem se, prepolovi ga.. 

Princess Mimi
    23. Ožujak 2020. 19:29

Muz je isao sad u DZ po uputnicu za moj pregled u bolnici i nisu mu je dali, rekli su da nitko ne izdaje nikakve uputnice osim ako je hitan slucaj. Je li itko imao ovakvu situaciju?

• malisa
    23. Ožujak 2020. 19:32

Da Ninche I ja sam se iznenadila kako je velika beba. Ali kad sam vidjela kako doktorica malo gura u stomak da se pomakne da moze lijepo izmjeriti natkoljenicnu kost, a beba udara nogom, kao da joj smeta sto je doktorica guradanas sam sva pod dojmom.
    Cure znam da vam nije lako, da ste zabrinute. Probajte sve to pomalo od sebe odguravat I manje se brinuti.
    Tko je spominjao Normabel I ja bi po pola uzimala. Ne bi 2 bez savjeta s lijecnikom. 

isabelagregorijan
    23. Ožujak 2020. 19:41

Hvala na savjetima, nesto cu smisliti, u ovo vrijeme je zbilja sve jako tesko rijesiti, saznati, napraviti, uzas vlada...

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.