Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    21. Ožujak 2020. 20:04

Ninche9

Cure meni se cini da sam pocela osjecati bebu tj prilicno sam sigurna, a mislila sam da jepujuuuno prerano. Ustvari bila sam jako sigurna da nema sanse da osjetim prije punih 17-18.tj mada je druga trudnoca al evo jucer i danas tocno osjetim nesto neobicno
    Cure koje ste rano osjetile, kad je to tocno bilo?

Ja sam osjetila kad i ti otprilike 😊 Navecer kad bi se skroz umirila, dva dana za redom. Ali od tad nazalost nista, pa se nadam da uskoro opet budem 😊❤️

Tonks
    21. Ožujak 2020. 20:23

Ninche9

Cure meni se cini da sam pocela osjecati bebu tj prilicno sam sigurna, a mislila sam da jepujuuuno prerano. Ustvari bila sam jako sigurna da nema sanse da osjetim prije punih 17-18.tj mada je druga trudnoca al evo jucer i danas tocno osjetim nesto neobicno
    Cure koje ste rano osjetile, kad je to tocno bilo?

I ja negdje od kraja 15.tjedna i od tad svaki dan u isto vrijeme negdje osjetim kao leptirice, mjehurice, ribicu, ne znam kak da opisem, cak i nekad navecer 😄

Tonks
    21. Ožujak 2020. 20:24

Cure, jel koja dobila tu trudnicku knjizicu kod privatnog ginekologa (hrvatska)? Ne znam dal da pitam svoju privatno za to ili hzzo ginekologa koji mi daje uputnice? 

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 20:44

SmileA

isabelagregorijan

Marta14

Kak mislis Isabela, ugrusak neki? Vjerojatno nije nista, ali polako, lezi malo..

Da, točno to, kao ugrusak, smedi onako, a bili su i bolovi u trbuhu i malo u krizima, a sad je sve prestalo…uopće ne kuzim
    Isabelagregorijandraga drzi se, mene isto ovih dana ubijaju kriza, jucer stalo , dns opet bole za poludit i opet mi se popodne pojavilo malo svjeze krvi, minimalno ali opet dovoljno da strepim i brinem. Jucer i dns do podne je bio svjetlosmedi, kad eto opet odkud i kako vise ni ja neznam..
    A sto se tice doznaka i bolovanja, ja sam jucer nazvala ginek i zamolila da pripremi doznake da ce netko od mojih doci pokupiti i tako je bilo, a u ponedjeljak planiramo da muz od na HZZO predati zahtjev i papire za naknadu za cuvanje tj komplikacije u trudnoci, nadam se da ce uspjeti obaviti, jer koliko znam sve drzavne sluzbe jos rade..

Uzasna je ta strepnja stalno...ne znam, malo sam u oanici pa se smirim i tak u krug. A ja ću u pon zvati onda i gin i posao i hzzo da cujem jer prekinuli su i buseve i trađvaje i vlakove i nemam kak nego s autom...vidjet cu u pon

[/url

• SmileA
    21. Ožujak 2020. 21:19

isabelagregorijan

SmileA

isabelagregorijan

Marta14

Kak mislis Isabela, ugrusak neki? Vjerojatno nije nista, ali polako, lezi malo..

Da, točno to, kao ugrusak, smedi onako, a bili su i bolovi u trbuhu i malo u krizima, a sad je sve prestalo…uopće ne kuzim
    Isabelagregorijandraga drzi se, mene isto ovih dana ubijaju kriza, jucer stalo , dns opet bole za poludit i opet mi se popodne pojavilo malo svjeze krvi, minimalno ali opet dovoljno da strepim i brinem. Jucer i dns do podne je bio svjetlosmedi, kad eto opet odkud i kako vise ni ja neznam..
    A sto se tice doznaka i bolovanja, ja sam jucer nazvala ginek i zamolila da pripremi doznake da ce netko od mojih doci pokupiti i tako je bilo, a u ponedjeljak planiramo da muz od na HZZO predati zahtjev i papire za naknadu za cuvanje tj komplikacije u trudnoci, nadam se da ce uspjeti obaviti, jer koliko znam sve drzavne sluzbe jos rade..

Uzasna je ta strepnja stalno…ne znam, malo sam u oanici pa se smirim i tak u krug. A ja ću u pon zvati onda i gin i posao i hzzo da cujem jer prekinuli su i buseve i trađvaje i vlakove i nemam kak nego s autom…vidjet cu u pon

Isabelagregorijan znam da uzas psihicki je pretesko, trudim se biti sto smirenija i pozitivnija, ali nemogu biti dobro dok vidim to smede i evo dns opet na cas je bilo malo krvi, al se smirilo, jednostavno svaki odlazak na wc mi je ko nocna mora stalno gledam, a lezim u krevetu od kad sam saznala da sam trudna i to mi je isto vec sad tesko jer vise ni na jednu stranu nemogu da mi pase a i kicma me boli jako, a ne usudim se dic i sjest malo od kad sam to prekjucer prokrvarila da ne bi opet bilo..znam da je to sve rano i da se postavim na trepavice da nista nemogu ali jednostavno psiha je teska stvar..
    Da ti najbolje nazovi da nejdes bezveze, objasni situaciju nek ti pripreme sve da jos i ne cekas ili ako ti itko drugi moze otici obaviti tj samo pokupiti doznake za bolovanje. Meni je npr jucer tata otisao samo pokupiti doznake a u pon ce muz nositi na HZZO.
    Drzim fige da sve bude ok🤗🙏🍀🤞😘😘

🌈💙👣🙏

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 21:39

SmileA

isabelagregorijan

SmileA

isabelagregorijan

Marta14

Uzasna je ta strepnja stalno…ne znam, malo sam u oanici pa se smirim i tak u krug. A ja ću u pon zvati onda i gin i posao i hzzo da cujem jer prekinuli su i buseve i trađvaje i vlakove i nemam kak nego s autom…vidjet cu u pon
    Isabelagregorijan znam da uzas psihicki je pretesko, trudim se biti sto smirenija i pozitivnija, ali nemogu biti dobro dok vidim to smede i evo dns opet na cas je bilo malo krvi, al se smirilo, jednostavno svaki odlazak na wc mi je ko nocna mora stalno gledam, a lezim u krevetu od kad sam saznala da sam trudna i to mi je isto vec sad tesko jer vise ni na jednu stranu nemogu da mi pase a i kicma me boli jako, a ne usudim se dic i sjest malo od kad sam to prekjucer prokrvarila da ne bi opet bilo..znam da je to sve rano i da se postavim na trepavice da nista nemogu ali jednostavno psiha je teska stvar..
    Da ti najbolje nazovi da nejdes bezveze, objasni situaciju nek ti pripreme sve da jos i ne cekas ili ako ti itko drugi moze otici obaviti tj samo pokupiti doznake za bolovanje. Meni je npr jucer tata otisao samo pokupiti doznake a u pon ce muz nositi na HZZO.
    Drzim fige da sve bude ok🤗🙏🍀🤞😘😘

Da, najgorr je kaj nis nemremo, sve je neka visa sila! Ja ne mogu stalno lezat i mirovat jer me počnw tek onda sve boljeti, a ovak nešto skuham, prosecem pesicu i tak...trebs mi malo kretanja...i psiha je uzasna, uzaaasnaaa...i hvvala ti! Samo nek nam bude sve ok! Kad imas iduci pregled zakazan? 

[/url

• sunce1
    21. Ožujak 2020. 21:43

Cure, koje vitamine pijete? Ja sam uzela Novalac. Jesu li te ok?

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 22:03

sunce1

Cure, koje vitamine pijete? Ja sam uzela Novalac. Jesu li te ok?

Koliko sam uspjela pohvatat, vecina ovdje nas pije novalac! Mislim da su te medu najboljima!

[/url

• malisa
    21. Ožujak 2020. 22:29

Ja sam opet maloprije osjetila  sad postajem 95%sigurna da ne to to

nada23
    21. Ožujak 2020. 22:50

Tonks

Cure, jel koja dobila tu trudnicku knjizicu kod privatnog ginekologa (hrvatska)? Ne znam dal da pitam svoju privatno za to ili hzzo ginekologa koji mi daje uputnice?

Ja sam jučer dobila trudničku knjižicu kod privatnika. Koliko sam čula neku daju, a neki ne. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.