Slee i kod mene je bilo boli kao da trebam dobiti, cak je bilo i laganog krvarenja (implantacija je bila ocito tada),a kako me boli jako inace kad dobijem, morala sam prvi dan popit tabletu cak. Nekon sto se tako nastavilo 5-6 dana, a bez krvarenja i bez da su se cice vratile u normalu posumnjala sam da bi to moglo bit to. Kod mene je lagano boluckanje trbuha trajalo skoro mjesec dana, tako da je to sve normalno.
Crta je crta, bas kao sto je netko tu rekao, za nekoliko dana ce biti kao ova kontrolna 😎👍.
Dobrodosla!
Jel koja slucajno imala dijareju sad dok je trudna, jucer sam isla 3 puta na wc a sad me tako presjeklo da sam bukvalno saginjuci otisa na toalet, bas me gadno grc uhvatio 🥺
Jel koja slucajno imala dijareju sad dok je trudna, jucer sam isla 3 puta na wc a sad me tako presjeklo da sam bukvalno saginjuci otisa na toalet, bas me gadno grc uhvatio 🥺
Mene zgrči 3-4 puta dnevno i od toga minimalno jednom kad stanem i prestanem disat, ali popusti nakon 3sekunde....jel i tebi brzo prestalo?
Dijareju ne, ali probava je totalno neregulirana u odnosu na inače 😊
Dakle mene kicma uhvatila i ne pusta😥😥😥
Zna li netko sto u situaciji kad ne bi mogla stati na noge?
Bolnica? Koji lijekovi se daju? Ako je neka od vas imala ikad kronične bolove u trudnoći (bilo čega)
Znam da na svoju ruku smijem samo paracetamol, ali sigurno bi mi u bolnici dali nesto jace. Ili ne bi?
Dakle mene kicma uhvatila i ne pusta😥😥😥
Zna li netko sto u situaciji kad ne bi mogla stati na noge?
Bolnica? Koji lijekovi se daju? Ako je neka od vas imala ikad kronične bolove u trudnoći (bilo čega)
Znam da na svoju ruku smijem samo paracetamol, ali sigurno bi mi u bolnici dali nesto jace. Ili ne bi?
Ajoj 😕, neznam, nemam sa time iskustva. Mozda zvati hitnu za savjet?
Mimi nadam se da ce proci, ja nemam iskustva, znam samo za pracetamol. Moras svakako sa lijecnicima pricati..
Dijareju nemam ni ja ali idem par puta dnevno u wc.
Hvala cure na savjetima i odgovorima. Citala sam sad vase prve postove na temi i vidjela da ste i vi imale razna probadanja, pulsiranja, tezinu itd. dolje.
Grudi su me prestale jako boliti, tj. kako koji dan. Bole na dodir i kao da zare. Nadam se da je i to ok.
Jedva cekam sutra betu, al me ujedno i strah. Idem sutra nakon posla. Drzite fige!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav svima, nova sam i nisam trudna ali se nadam da ću vam se pridružiti. Iskrene čestitke svima na plusićima i sretno s prvim kontrola a.
Ono što me zanima, možda je nezgodno i neprimjereno pitanje, ali smo svi pod pseudonimima pa mislim da nije tako strašno. U svakom slučaju, tko ne želi ne mora mi odgovoriti.
Mene zanima nakon koliko odnosa (za vrijeme podnih dana) ste ostale trudne. Znam da možes ostati trudna i nakon jednog odnosa, ali ako bas radimo na bebi ciljano trebalo bi više po meni jer rijetko tko može sa sigurnošću znati točno koji dan je ovulacija. Prvi mjesec pokušavanja smo imali jedan odnos u vrijeme podnih dana i naravno bio veliki minus. Drugi ciklus smo imali dva odnosa u vrijeme podnih dana i opet minus. Sada s nestrpljenjem čekamo priliku u trećem ciklusu. Naravno da sam svaki puta imala sve moguće simptome trudnoće, to me izluduje.
Hvala na odgovorima 😉.
Pozdrav svima, nova sam i nisam trudna ali se nadam da ću vam se pridružiti. Iskrene čestitke svima na plusićima i sretno s prvim kontrola a.
Ono što me zanima, možda je nezgodno i neprimjereno pitanje, ali smo svi pod pseudonimima pa mislim da nije tako strašno. U svakom slučaju, tko ne želi ne mora mi odgovoriti.
Mene zanima nakon koliko odnosa (za vrijeme podnih dana) ste ostale trudne. Znam da možes ostati trudna i nakon jednog odnosa, ali ako bas radimo na bebi ciljano trebalo bi više po meni jer rijetko tko može sa sigurnošću znati točno koji dan je ovulacija. Prvi mjesec pokušavanja smo imali jedan odnos u vrijeme podnih dana i naravno bio veliki minus. Drugi ciklus smo imali dva odnosa u vrijeme podnih dana i opet minus. Sada s nestrpljenjem čekamo priliku u trećem ciklusu. Naravno da sam svaki puta imala sve moguće simptome trudnoće, to me izluduje.
Hvala na odgovorima 😉.
Kupi lh trakice. Da pogodis tocno kada je ovulacija. I taj dan kad bude lh pik imate odnos. Ako uz pomoc lh trakica 3mj ne dodje do trudnoce. Treba uraditi spermiogram i jos neke petrage koji ce dr preporuciti. :) sretno
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hvala na odgovorima 😉.
Kupi lh trakice. Da pogodis tocno kada je ovulacija. I taj dan kad bude lh pik imate odnos. Ako uz pomoc lh trakica 3mj ne dodje do trudnoce. Treba uraditi spermiogram i jos neke petrage koji ce dr preporuciti. :) sretno
Hannica0 hvala na odgovoru. Gdje mogu kupiti te lh trakice? Nemam pojma kako to funkcionira. Iza sebe imam dvije trudnoće i jednu bebuljici tj sada djevojčicu. Prva trudnoća iz 4.cimlusa, druga nakon spontanog iz 1.ciklusa. Nikada nisam koristila te trakice.
Sortiraj odgovore
Najstariji