Skakavac, pijem magnezij klorid i Donat mg. Očito mi ne pomaže pa ću onda probat Solgarov mg citrat, ako kažeš da je dobar. Pijes li 1 ili 2 tablete dnevno?
Ana, koji ti magnezij koristiš? Probala sam i ja duplu dozu magnezij klorida, pa opet ništa… bas me izludilo. Eksplodirat ću. 🙈🙈🙈 Sutra ujutro ću stavit Čepić pa da se dobro ispraznim, a onda ću promjeniti magnezij.
Nada23, ja pijem natural wealth, sumece tablete magnezija. A prije trudnoce sam par puta u jutro na prazan zeludac popiti mlaku vodu u koju nacijedim limuna, to isto procisti dobro 😂
Ok, hvala ti. 😊 Uzet ću ipak magnezij citrat od Solgara.
E, ja jutros popila mlaku limunadu natašte i odmah sve povratila. 🙈 Zato i imam zatvor… Ili povraćam, ili ne jedem ili jedem samo tjestenine i sl. Zbog slabosti samo ležim i ne krećem se… Tako da nije ni čudo da sam došla u ovo stanje.
Ja sam vec mjesec dana u krevetu, em slabine, em mucnine, em me manta, pa ova korona, pa nonstop slusam kako raste broj zarazenih, pa iz kuce izlazim jednom tjedno u nabavku namirnica za cijeli tjedan... Spavam do podne, napravim jesti za 4 sata, kad muz dode kuci sa posla, tu i tamo pospremim malo... Danas sam se uhvatila ormara i to sam sredila, sutra cu kuhinju i tako se vrtim u krug
Pozz mamice..
Evo ne pišem često ali vas čitam i pratim svaki dan.
Mi smo sutra punih 7 tt. Ulazimo u 8. Sutra imam pregled endokrinologa i ginekologa..
Baš čitam kako vam je navečer muka.. I meni je.. Nema zapravo pravila.. Nekad mi je ujutro. Nekad navečer.. Nekad cijeli dan.. Uh.. Ne povraćam često ali mi se diže želudac i onda se po nekoliko minuta naduvam a nejde ništa.. Mučim se.. A radim još pa mi je jako teško. Umorna sam jako od svega toga i bezvoljna..
Evo malo se pojadala..samo nek prođu mučnine čim prije ili da se bar ne pojačaju.
Javim se sutra iza pregleda.. ❤️
Pozz mamice..
Mi smo sutra punih 7 tt. Ulazimo u 8. Sutra imam pregled endokrinologa i ginekologa..
Baš čitam kako vam je navečer muka.. I meni je.. Nema zapravo pravila.. Nekad mi je ujutro. Nekad navečer.. Nekad cijeli dan.. Uh.. Ne povraćam često ali mi se diže želudac i onda se po nekoliko minuta naduvam a nejde ništa.. Mučim se.. A radim još pa mi je jako teško. Umorna sam jako od svega toga i bezvoljna..
Evo malo se pojadala..samo nek prođu mučnine čim prije ili da se bar ne pojačaju.
Sretno na pregledu, ako dobiješ slikicu, svakako ju očekujemo 😘😘
Mucnine jednostavno moras preživjeti, nije lako, ali izdrzi... Pokusaj sa cedevitom, vodom i limunom, bademima, nemoj si dopustiti da ti zeludac bude prazan, imaj uvijek nesto za grickat uz sebe
Pozz mamice..
Proći će i mučnine, a do tada ćemo se jadati jedna drugoj pa će nam makar malo biti lakše. 😊
Sretno na pregledu sutra! 🍀❤️🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mazete li se cime protiv strija?
Da, ja sam uzela mlijeko za tijelo sa pantenolom, cisto da održava vlažnost koze...
Mene su neki tupi grcevi probudili, kad se skupim dobro je, kad se is pružim probada me
Ja sam sanjala da se beba mice, ali bas onaj praaavi osjecaj mi je dosao, kad je beba vec veca i tijesno je 😍Jedva cekam!
Ja sam sanjala da se beba mice, ali bas onaj praaavi osjecaj mi je dosao, kad je beba vec veca i tijesno je 😍Jedva cekam!
Kada se mogu osjetiti prvi pokreti? 18tt?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam u prvoj trudnoći točno 15+1 bila kad sam osjetila prve leptiriće... sjećam se da sam taman išla spavati i ležala sam na leđima kad sam osjetila kao neke mjehuriće, leptiriće u trbuhu... i to je potrajalo neku min- dvije.... znala sam da je to, to. nakon te večeri mjehuriće/leptiriće sam sve češće osjećala i naravno sve su postajali jači. prefora osječaj.
Nadam se da će ova trudnoća uspjeti i veselim se tom osjećaju.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji