Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mely26.11
    11. Ožujak 2020. 22:02

Ninche9

Ujutro mi ponekad bude bolje al se navecer pogorsalo uh

i meni je većinom navecer muka i zeludac me boli uvijek pred spavanje,jela ili ne svejedno je 

nada23
    11. Ožujak 2020. 22:14

Da li vas uhvati glad tokom noći? Ja se nekad probudim od gladi i ne mogu vise zaspati.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    11. Ožujak 2020. 22:16

I od te gladi mi bude još vise muka.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Skakavac
    11. Ožujak 2020. 22:24

Da, cim legnen, krene jos gore.. Ne budim se gladna ali mozda zato sta pojiden nesto kad me zgaravica satare.. Prije pola sata, malo kruva s philadelfiom.. Nez vise sta pojist. Sve džaba

Ninche9
    11. Ožujak 2020. 22:29

Glad je jos gora.. Muka mi je od gladi pa Odem, malo pojedem a onda mi je tek muka

Makarska
    11. Ožujak 2020. 22:31

Ja samo moram po noci na wc,mokriti ...i to od 1-2 i od 4-5 ,bas smisno ,uvik ista ura,samo fala Bogu zaspem opet bez problema,okrenem se na drugu stranu i nastavim 😴

nada23
    11. Ožujak 2020. 22:33

Sto god napravimo da si olakšamo, samo si otežamo. 😢 E jadne mi, samo kukamo... Ali tako si barem malo olakšamo. Mene jedino tješi da će kad tad i mučninama doći kraj. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Skakavac
    11. Ožujak 2020. 22:50

Ja san mislila sve ce molat do kraja 12og tjedna. Kad ono, malo sutra 🙄😪 ja se isto nocu dizen na wc, ali uspijen zaspat ako mi muz ne hrce punom snagom 😂 evo sad san trenutno na bademima, ka navodno pomaze protiv zgaravice.. Uf uf satrana san 

• mely26.11
    11. Ožujak 2020. 22:51

Mene tokom noci ne hvata glad,odem na wc i brzo opet zaspim...evo sad pred spavanje uzela par štapica grickala samo malo da mi zeludac nije prazan ili koji smoki uzmem i "rahat" sam do jutra

Napokon 2804
    11. Ožujak 2020. 22:53

Ja cijelu noc mogu piskiti, samo dok ne zaspem idem milijun puta i onda se malo malo budim piskit. Oko 6 me uhvati glad, ali imam kekse kraj kreveta pa uzmem jedan, dva, i zalijem sa malo vode i nastavim spavati... Zgaravica me muci samo ako lezim, pa se trudim spavati u polusjedecem položaju. I ne mogu vam opisati koliko mi cedevita limun pase

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.