Ujutro mi ponekad bude bolje al se navecer pogorsalo uh
i meni je većinom navecer muka i zeludac me boli uvijek pred spavanje,jela ili ne svejedno je
Da li vas uhvati glad tokom noći? Ja se nekad probudim od gladi i ne mogu vise zaspati.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Da, cim legnen, krene jos gore.. Ne budim se gladna ali mozda zato sta pojiden nesto kad me zgaravica satare.. Prije pola sata, malo kruva s philadelfiom.. Nez vise sta pojist. Sve džaba
Glad je jos gora.. Muka mi je od gladi pa Odem, malo pojedem a onda mi je tek muka
Ja samo moram po noci na wc,mokriti ...i to od 1-2 i od 4-5 ,bas smisno ,uvik ista ura,samo fala Bogu zaspem opet bez problema,okrenem se na drugu stranu i nastavim 😴
Sto god napravimo da si olakšamo, samo si otežamo. 😢 E jadne mi, samo kukamo... Ali tako si barem malo olakšamo. Mene jedino tješi da će kad tad i mučninama doći kraj.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja san mislila sve ce molat do kraja 12og tjedna. Kad ono, malo sutra 🙄😪 ja se isto nocu dizen na wc, ali uspijen zaspat ako mi muz ne hrce punom snagom 😂 evo sad san trenutno na bademima, ka navodno pomaze protiv zgaravice.. Uf uf satrana san
Mene tokom noci ne hvata glad,odem na wc i brzo opet zaspim...evo sad pred spavanje uzela par štapica grickala samo malo da mi zeludac nije prazan ili koji smoki uzmem i "rahat" sam do jutra
Ja cijelu noc mogu piskiti, samo dok ne zaspem idem milijun puta i onda se malo malo budim piskit. Oko 6 me uhvati glad, ali imam kekse kraj kreveta pa uzmem jedan, dva, i zalijem sa malo vode i nastavim spavati... Zgaravica me muci samo ako lezim, pa se trudim spavati u polusjedecem položaju. I ne mogu vam opisati koliko mi cedevita limun pase
Sortiraj odgovore
Najstariji