Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    11. Ožujak 2020. 21:20

Bebanomoje

isabelagregorijan

Hannica0

isabelagregorijan

Ja sam danas 5+6 isto nemam simptome…beta mi je bila super, 19 dpo 1086, 21 dpo 3486, 23 dpo 8036. S time da sam ja dosad uvijek imala dobre bete kojensu se duplale, a uvijek je lose zavrsilo. Nemam isto simptome nikakve, stalno si cice stiskam, nista, muka 0 bodova, nit umor, nista, par puta grčevi neki, ali nista, zato se i ne nadam previse jer bum opet potonula ako bude lose.

Sretno ti do neba i jos puta bezbroj 💚

Hvala puno, stvarno mi treba malo sreće, već je 6 godina proslo, a ja nikako biti mama

Draga, samo pozitivno i hrabro ❤️ drzimo fige da sve bude super ovaj put 🤗

Jooj hvalaaa puno ♥️🥰

[/url

tashee7
    11. Ožujak 2020. 21:23

Lepepa

happy_m

tashee7

happy_m

Cestitam novim trudnicama i svima na uspjesnim pregledima 😃
    Imam jedno pitanje za cure koje su otvorile komplikacije. Koliko dobivate novaca na komplikacijama? Mislim ja sam privatnik i vlasnik sam obrta i sad gledam sve opcije, ali naravno nemogu na internetu nac tocnu informaciju pa me bas zanima iz prve ruke. Puno vam hvala 😃😘

Evo, ja sam. Gleda se prosjek zadnjih 6 plaća, i taj prosjek plaća hzzo. Mislim da je 100%, al sigurno ću znat na ovoj isplati jer je prošla bila skoro pola:pola

Super, hvala ti puno 😊

Sta nije da je max iznos 4200 kn za komplikacije?
    Prvih 6.mjeseci nakon sta se bebica rodi se dobije prosjek 6 placa, a nakon toga oko 5200?

Mislim da ne, da je ta shema za porodiljni. Ja sam recimo za prošli mj dobila od hzzo za 10 dana dobila trecinu place, što odgovara. Sad sam provjerila izvod

isabelagregorijan
    11. Ožujak 2020. 21:30

Hip_Hopsica

isabelagregorijan

Ja sam danas 5+6 isto nemam simptome…beta mi je bila super, 19 dpo 1086, 21 dpo 3486, 23 dpo 8036. S time da sam ja dosad uvijek imala dobre bete kojensu se duplale, a uvijek je lose zavrsilo. Nemam isto simptome nikakve, stalno si cice stiskam, nista, muka 0 bodova, nit umor, nista, par puta grčevi neki, ali nista, zato se i ne nadam previse jer bum opet potonula ako bude lose.

Kad ideš na prvi pregled? Mene je moja gin naručila idući petak a ju ću tada biti 5+6… kao ti danas..

Ja idem sa 6+5 tak da odma znam na čemu sam, sve ranije kao može bit prerano pa da se ne stresiram. Vidim da si i ti imala spontane, žao mi je. Meni nisu otkrili zakaj mi se to događa, a sve smo nalaze napravili 

[/url

Tonia♥️
    11. Ožujak 2020. 21:41

Maksimalan iznos koji hzzo daje je 4.250 ako regularna plaća prelazi preko toga, ako ne, dobiva se vlastita puna plaća. Bila sam na komplikacijama do kraja prosle godine pa znam 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Ninche9
    11. Ožujak 2020. 21:53

Cure meni je veceras toliko mucno i lose, kad ce ovo proci, ne mogu vise... Ujutro mi

Ninche9
    11. Ožujak 2020. 21:54

Ujutro mi ponekad bude bolje al se navecer pogorsalo uh

nada23
    11. Ožujak 2020. 21:54

Sto se tiče obrta i porodiljnog/komplikacija, kako se izračunava naknada ako si ne isplaćujemo plaću, nego samo doprinose/obveze? Nisam se još pozabavila s tim, pa ako koja od vas zna?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

tamica0002
    11. Ožujak 2020. 21:55

Cure, jel vas boli trbuh kao da bi mogla na wc pa nista..meni je bas mucno i crijeva me bole...

Skakavac
    11. Ožujak 2020. 21:59

Uf 😪😪😪 mene zgaravica ubija.. Bas tako, mucnine su ujutro malo popustile, ali kako vecer dolazi, ocajno.. Vise san luda. 

nada23
    11. Ožujak 2020. 22:00

Meni je najgore kada legnem u krevet 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.