Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    11. Ožujak 2020. 19:25

nada23

Skakavac, pijem magnezij klorid i Donat mg. Očito mi ne pomaže pa ću onda probat Solgarov mg citrat, ako kažeš da je dobar. Pijes li 1 ili 2 tablete dnevno?
    Ana, koji ti magnezij koristiš? Probala sam i ja duplu dozu magnezij klorida, pa opet ništa… bas me izludilo. Eksplodirat ću. 🙈🙈🙈 Sutra ujutro ću stavit Čepić pa da se dobro ispraznim, a onda ću promjeniti magnezij.

Nebi Tila navest pogresno, ali znam da sam citala o kloridu i citratu tj razlici među njima.. U trudnoći se puno vise preporucuje magnezij citrat, radi sastava. Također, puno trudnica u ljetnim bebama je pisalo kako je Solgar najkvalitetniji pa sam ga i sama uzela. Pijem jednu tabletu dnevno, 200mg. Mada moze se i dvije tblt, to je navedena doza za odraslu osobu. Kako magnezija nesto ima u Novalac prenatalnim kapsulama, pijem jednu tblt magnezija. Od mene preporuka za Solgar.. Pomoci ce probavi, a super je za glavobolje i grčeve, koji krenu vecinski kroz drugo tromjesečje 🤗

Makarska
    11. Ožujak 2020. 19:28

Ja sam isto cula da Donat Mg pomaze dosta u probavi i kad te 'zatvor' muci 

isabelagregorijan
    11. Ožujak 2020. 19:30

Hannica0

isabelagregorijan

Ja sam danas 5+6 isto nemam simptome…beta mi je bila super, 19 dpo 1086, 21 dpo 3486, 23 dpo 8036. S time da sam ja dosad uvijek imala dobre bete kojensu se duplale, a uvijek je lose zavrsilo. Nemam isto simptome nikakve, stalno si cice stiskam, nista, muka 0 bodova, nit umor, nista, par puta grčevi neki, ali nista, zato se i ne nadam previse jer bum opet potonula ako bude lose.

Sretno ti do neba i jos puta bezbroj 💚

Hvala puno, stvarno mi treba malo sreće, već je 6 godina proslo, a ja nikako biti mama 

[/url

Skakavac
    11. Ožujak 2020. 19:31

isabelagregorijan

Hannica0

isabelagregorijan

Ja sam danas 5+6 isto nemam simptome…beta mi je bila super, 19 dpo 1086, 21 dpo 3486, 23 dpo 8036. S time da sam ja dosad uvijek imala dobre bete kojensu se duplale, a uvijek je lose zavrsilo. Nemam isto simptome nikakve, stalno si cice stiskam, nista, muka 0 bodova, nit umor, nista, par puta grčevi neki, ali nista, zato se i ne nadam previse jer bum opet potonula ako bude lose.

Sretno ti do neba i jos puta bezbroj 💚

Hvala puno, stvarno mi treba malo sreće, već je 6 godina proslo, a ja nikako biti 

Samo pozitivno 😌😇

Marta14
    11. Ožujak 2020. 19:33

Isabela kad ima pregled? 🍀🍀

Hip_Hopsica
    11. Ožujak 2020. 19:43

isabelagregorijan

Kad ideš na prvi pregled? Mene je moja gin naručila idući petak a ju ću tada biti 5+6... kao ti danas..

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

11. Ožujak 2020. 19:52

Bokic curke, nova sam ovdje... 
    I milijun pitanja, a nigdje odgovora. U 8.om tjednu sam, srceko kuca ko veliko... Sljedeci pregled za 5 tj, kaze dr da nema potrebe ranije...  E sad, napravila mi je papu i nakon tog imam smeckasti iscjedak, rekla je da ce vjv biti tog, ali ne sjecam se koliko dugo ce trajatti... Nije puno, nist ne boli, simptomi postojani. 
    I da, u 10. mj beba ce upoznati svoje roditelje😊

Napokon 2804
    11. Ožujak 2020. 20:17

Da li je koja od vas u trudnoći sad dobila recimo intoleranciju na laktozu. Znaci prije trudnoce sam mogla mlijeka na hektolotre popiti, a sad mlijeko, jogurt, ma bilo sta mliječno kad pojedem nakon sat vremena max ja moram povratit jer mi se dize i ne sjeda mi nikako dobro... Poslat cu sutra muza da mi kupi mlijeko bez laktoze da probam, ali ovo mi se nikad do sad nije desavalo, a na kupovala pahiljica svakakvih da kad me glad i ljenost uhvate da imam za jest. 

nada23
    11. Ožujak 2020. 20:24

Skakavac

nada23

Skakavac, pijem magnezij klorid i Donat mg. Očito mi ne pomaže pa ću onda probat Solgarov mg citrat, ako kažeš da je dobar. Pijes li 1 ili 2 tablete dnevno?
    Ana, koji ti magnezij koristiš? Probala sam i ja duplu dozu magnezij klorida, pa opet ništa… bas me izludilo. Eksplodirat ću. 🙈🙈🙈 Sutra ujutro ću stavit Čepić pa da se dobro ispraznim, a onda ću promjeniti magnezij.

Nebi Tila navest pogresno, ali znam da sam citala o kloridu i citratu tj razlici među njima.. U trudnoći se puno vise preporucuje magnezij citrat, radi sastava. Također, puno trudnica u ljetnim bebama je pisalo kako je Solgar najkvalitetniji pa sam ga i sama uzela. Pijem jednu tabletu dnevno, 200mg. Mada moze se i dvije tblt, to je navedena doza za odraslu osobu. Kako magnezija nesto ima u Novalac prenatalnim kapsulama, pijem jednu tblt magnezija. Od mene preporuka za Solgar.. Pomoci ce probavi, a super je za glavobolje i grčeve, koji krenu vecinski kroz drugo tromjesečje 🤗

Super, hvala ti. 😊 Svakako ću se prebaciti na Solgar. U svakom slučaju može samo pomoći. 😊 Ja sam prestala piti prenatalne kapsule i uzimam samo aktivni folat koji često preskočim radi mučnina... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    11. Ožujak 2020. 20:26

Makarska

Ja sam isto cula da Donat Mg pomaze dosta u probavi i kad te 'zatvor' muci

Meni bi prije trudnoće pomogao, ali sada nikako. 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.