Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce1
    11. Ožujak 2020. 17:38

ana1305

Pozdrav buduce mame, evo i mene k vama. U 12om sam tjednu i nadam se da sam napokon blizu onog "medenog mjeseca" trudnoce, jer mi je mucnine i umora vec dosta
    Zanima me ima li koja od vas iskustva sa uzimanjem antibiotika kroz trudnocu, ako ste vec mozda bile i prije trudne. Ja sam morala uzimati i bojim se da bi to moglo ostaviti neke poslijedice na plodu

Ja sam sad uzimala 14 dana antib zbog loseg urina.

isabelagregorijan
    11. Ožujak 2020. 17:49

Ja sam danas 5+6 isto nemam simptome...beta mi je bila super, 19 dpo 1086, 21 dpo 3486, 23 dpo 8036. S time da sam ja dosad uvijek imala dobre bete kojensu se duplale, a uvijek je lose zavrsilo. Nemam isto simptome nikakve, stalno si cice stiskam, nista, muka 0 bodova, nit umor, nista, par puta grčevi neki, ali nista, zato se i ne nadam previse jer bum opet potonula ako bude lose. 

[/url

Makarska
    11. Ožujak 2020. 18:19

Pozdrav cure,da vam se i ja pridruzim 🤗 prva trudnoca ,sad sam 9+4 ... sve mi je super stvarno nemam nikakvih mucnina ,samo nekad alergiju na muza hahaha svi mi se cude kako je dobar a ja na njega,a valjda me malo uvati pa mi je najlakse uvatiti njega malo u 'đir' 😄...i ja sam imala blizance,u 6 tjednu smo bili kod doktora,jednoj bebi se odma vidilo srce,drugoj ne,u 8 tjednu smo opet bili i taj drugi je vanishing twin, jednostavno nesta...ali fala Bogu druga beba je ok,u ponediljak imamo pregled 

Hannica0 👧
    11. Ožujak 2020. 18:39

2020

Hannica što se tebi događa s vanishing twinom? Jel nestao? Meni je isto zastala na nekih 5mm druga vrećica oko šestog tjedna, a jučer kad sam bila na pregledu narasla je na 20mm, prazna.

Bila sam u pon na pregledu. Nije ju ni prikazala vise. Bila je mala. Nju ce ti ovaj drugi plod izgurat, kad naraste. Pa ce to biti neka mala tvorevina na kraju. tak su mi rekli.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    11. Ožujak 2020. 18:40

isabelagregorijan

Ja sam danas 5+6 isto nemam simptome…beta mi je bila super, 19 dpo 1086, 21 dpo 3486, 23 dpo 8036. S time da sam ja dosad uvijek imala dobre bete kojensu se duplale, a uvijek je lose zavrsilo. Nemam isto simptome nikakve, stalno si cice stiskam, nista, muka 0 bodova, nit umor, nista, par puta grčevi neki, ali nista, zato se i ne nadam previse jer bum opet potonula ako bude lose.

Sretno ti do neba i jos puta bezbroj 💚

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

nada23
    11. Ožujak 2020. 18:51

Dobrodošle Nena, Ana i Makarska! 🤗 Drago mi je da nam grupa “raste “. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    11. Ožujak 2020. 18:56

Cure, već sam se par puta žalila na lošu probavu i zatvor. Sve sam probala, ali ništa nije pomagalo tako da sam danas bila primorana uzeti glicerinske čepiće. Nisam to nikad prije koristila. Da li koja od vas ima iskustva s tim?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Skakavac
    11. Ožujak 2020. 19:01

nada23

Cure, već sam se par puta žalila na lošu probavu i zatvor. Sve sam probala, ali ništa nije pomagalo tako da sam danas bila primorana uzeti glicerinske čepiće. Nisam to nikad prije koristila. Da li koja od vas ima iskustva s tim?

Pijes li magnezij? Ja sam u pocetku imala problema s probavom, otkad pijem magnezij, reguliralo se.. Iskusniji trudnice cak kazu da popij duplu dozu. Koristim Solgarov magnezij citrat, tabletu na dan, uz Novalac koji također pijem na dnevnoj bazi. Pokusaj, moze biti samo bolje. 

nada23
    11. Ožujak 2020. 19:11

Skakavac, pijem magnezij klorid i Donat mg. Očito mi ne pomaže pa ću onda probat Solgarov mg citrat, ako kažeš da je dobar. Pijes li 1 ili 2 tablete dnevno?
    Ana, koji ti magnezij koristiš? Probala sam i ja duplu dozu magnezij klorida, pa opet ništa... bas me izludilo. Eksplodirat ću. 🙈🙈🙈 Sutra ujutro ću stavit Čepić pa da se dobro ispraznim, a onda ću promjeniti magnezij. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    11. Ožujak 2020. 19:17

Meni za probavu pomaze jedino masna juha. Ja sam danas napravila reda u ormaru, ostavila ono u sto trenutno stanem i sto cu jos neko vrijeme moci nositi, a ostalo u vrece i nek ceka bolje dane, isto tako mi je ovo bila prilika da sve stare grudnjake koje mi je bilo steta baciti bacim jer su mi mali. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.