Pozdrav buduće mame ,evo i ja sam se pridružila forumu :) Prva mi je trudnoća i imam milijun pitanja ali se nemam kome obratiti pa sve tražim preko neta,što je malo problem jer neznam jezikhtjela sam vas pitati da li ste u potrazi za babicom,ako jeste da li im se može poslati email i da li postoji neka standardna zamolba za poslati im ili kako već?
lp
Ja osobno necu tražiti babicu, nego ce mi doci mama i bit ce kod mene koliko bude trebalo... Kolegica je imala babicu (u hrv je to patronazna), ali ona ju je uzela preko svog ginekologa. Ginekolog taj kod kojeg ona ide u sklopu ambulante ima i babice, tako da nije imala neku muku oko trazenja... Tako da vidis sa svojim ginekologom, mozda ti on moze pomoći, ili odes u aok, ikk svejedno gdje si (ako si u njemačkoj jel) i pitas njih, oni bi ti mogli dati popis babica i tako si nađeš i ista stvar je sa pedijatrom, svi preporučuju sto prije naci ga i rezervirati mjesto kod njega, jer su uglavnom puni... Tako da cu ja uskoro ici u potragu za pedijatrom
Tea2807 i Napokon 2804, a kada su vam pocele mucnine?
Sredinom 5tt i trajale do kraja 9tt. Nasilu sam jela iako mi nije bilo do niceg, da bar hranu povratim a ne kiselinu jer mi je onda bilo jos gore. Tad sam jos radila, na nogama cjeli dan stajat je bilo jos gore.
Skakavac o kakvom tecaju je rijec, bas zvuci super, jel to u Hrv ili De?
https://ibb.co/YDLVpbD
Evo za cure koje su u njemačkoj (Baden-Württemberg pokrajina)
Ja sam se obratila PROFAMILIA za sva pitanja vezana za porodinji, za očeve ako odluce biti kod kuće mjesec, dva dana uz bebu i slicno... Dogovorila termin i lijepo popricala i ispitala sve sto me zanimalo. Naravno besplatno je, pa eto mozda jos nekoj pomognu...
Skakavac o kakvom tecaju je rijec, bas zvuci super, jel to u Hrv ili De?
U Hrvatskoj, Split. Di god bilo, ako imas u blizini, svakako preporuka za otic. Ko mala familija su. Kad rodi jedna od cura koja je vjezbala u grupi, trenerica grupi prenosi njeno iskustvo i dojmove.. Pricala je općenito o izgonu i kako tiskati.. Bas odlicna stvar, pregrst savjeta😌
Pozdrav,
stigao mi nalaz Bhcg-a: 879. Danas sam 4+4… kako vam se to čini? prije 2 dana je bila 386… Voljela bih da su malo veće vrijednosti.
Jel ima ovdje još koja cura da je vadila betu? kakve su vam bile vrijednosti?
Vrojednosti su super. Bitno da je za 48h duplo. A tebi je i vise. Toje uredno i ne sekiraj se vise. Jasam vadila i bilo mi je malo vise nego tebi ali 2 bebe. Jedna je zastala u 6tj. Ova druga je ok
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mucnine nisam imala uopce. Nit ikakve druge simtpome. Osim jakoo jako slabe bolne grudi na dodir. Pa sam se skroz pipkala ne bi li osjetila simptom i smirila se. Neka blaga kao mucnina tj slabost sam imala svega 4 dana i to negdje 10tt. Ugl paniku sam dizala svima gdje su ti simptomi.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav,
stigao mi nalaz Bhcg-a: 879. Danas sam 4+4… kako vam se to čini? prije 2 dana je bila 386… Voljela bih da su malo veće vrijednosti.
Jel ima ovdje još koja cura da je vadila betu? kakve su vam bile vrijednosti?
Vrojednosti su super. Bitno da je za 48h duplo. A tebi je i vise. Toje uredno i ne sekiraj se vise. Jasam vadila i bilo mi je malo vise nego tebi ali 2 bebe. Jedna je zastala u 6tj. Ova druga je ok
Hvala puno Hannica0... samo da mi je preživjeti 7-mi tjedan i onda sam na konju... barem što se mojih spontanih tiče. Onda, naravno kreću druge brige 😅😅😅
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav buduce mame, evo i mene k vama. U 12om sam tjednu i nadam se da sam napokon blizu onog "medenog mjeseca" trudnoce, jer mi je mucnine i umora vec dosta
Zanima me ima li koja od vas iskustva sa uzimanjem antibiotika kroz trudnocu, ako ste vec mozda bile i prije trudne. Ja sam morala uzimati i bojim se da bi to moglo ostaviti neke poslijedice na plodu
Ima nas dosta koje smo uzimale/uzimamo antibiotik zbog loseg nalaza urina. Meni je gin rekla da se smije antibiotik, jer on 'samo' ubija bakterije, kako lose tako i dobre. Da ona nezna jos nijednu trudnicu koja je imala los ishod povezan sa antibioticima
Hannica što se tebi događa s vanishing twinom? Jel nestao? Meni je isto zastala na nekih 5mm druga vrećica oko šestog tjedna, a jučer kad sam bila na pregledu narasla je na 20mm, prazna.
Sortiraj odgovore
Najstariji