Cure koje imate mucnine, jel sve povracate i hranu koju jedete? Ja npr samo neku sluz i kiselinu i grozno mi je od toga 😔
Meni su trajale do 9tt, svaki dan cjeli dan muka, mlijeko mi je uzasno smetalo...vise kiselina, mozda dva puta neku hranu povracala. Sad sve normalno, pocela opet i kavu sa mlijekom pit 🙂
Cure koje imate mucnine, jel sve povracate i hranu koju jedete? Ja npr samo neku sluz i kiselinu i grozno mi je od toga 😔
Ja sam imala strasne mucnine sa povraćanjen, sta god da pojedem i popijem je islo van, ništa mi nije pasalo... Od recimo pocetka 10og tjedna mi se malo smirio i počela sam normalno jesti, iako me zato navečer sve sastavi pa obavezno prije spavanja moram povracati, da bih mogla preživjeti noć, koliko mi bude teško u želucu... A povracala sam ujutro kiselinu, i to mi je bilo najgore, a onda kasnije ono malo hrane, i tekucine sto bih uzela... Sad jedem, ali jedem tako da obrok razvucem na sat vremena, jer ako odjednom pojedem sve, mog se slikat
Pozdrav,
stigao mi nalaz Bhcg-a: 879. Danas sam 4+4... kako vam se to čini? prije 2 dana je bila 386... Voljela bih da su malo veće vrijednosti.
Jel ima ovdje još koja cura da je vadila betu? kakve su vam bile vrijednosti?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Meni je danas 5tj i 5d.. Dali je normalno da sise malo popuste, odnosno jedna sisa🤣 malo manje boli.. I dalje boli sastrane i na dodir al be kao prije par dana. Inace sam paničar i skacem na svaku.
Ugl. Ujutro imam mucnine bez povracanja, tu i tam me dole grcic prime i to je to. :) uzv tek sljedeci tjedan
Normalno je, evo npr mene danas sise uopce ne bole 😂 ali imam dole bolove / grceve povremeno … tebi su vec pocele mucnine? Zašto ih ja nemam, a samo sam dva dana vise od tebe? 🤨 Znam da je bolje da ih nemam, al mi je bas cudno kako mi se nijedna hrana ni kava ne gade uopce. Zato se i debljam 😂
Joj i bolje sto ih nemas.. Meni su pocele prije par dana, samo sam jednom povracala, al sam onda dušu ispovracala 🤣.. A mucnine su grozne, ujutro hranu ne mogu ni pogledat, na sve mi se želudac diže
Mala
Super Marta...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav,
stigao mi nalaz Bhcg-a: 879. Danas sam 4+4… kako vam se to čini? prije 2 dana je bila 386… Voljela bih da su malo veće vrijednosti.
Pa super, glavno da se dupla. Ja sam bila vadila, prvo 410, a za dva dana 990
Mala
Pozdrav buduće mame ,evo i ja sam se pridružila forumu :) Prva mi je trudnoća i imam milijun pitanja ali se nemam kome obratiti pa sve tražim preko neta,što je malo problem jer neznam jezik htjela sam vas pitati da li ste u potrazi za babicom,ako jeste da li im se može poslati email i da li postoji neka standardna zamolba za poslati im ili kako već?
lp
Ja san mucnine imala od pocetka do danas.. Dva puta povratila kiselinu. Njuh strasno izostren i sve mi smeta.. Nikako nisan ni kuvala, marendala bi dobro ali rucak slabo i nista. Eventualno juha, leso meso, salata, manistru.. Nekih 15% su mi se smanjile, ali me i dalje drze, bas me umaraju. Nocu cim se ispruzim, zgaravica. Predivno 🙄 da bar skroz nestanu, pa da kako tako uzivam u ovom periodu, ne radim, jos trbuh nije velik, mogla bi puno stvari. U ovom stanju san za nista.
Evo mala recenzija trudničkih vjezbi. Jutros sam isla u klub trudnica na probni trening. Bilo je odlicno, manja grupa trudnica, neke misec prid porod.. Ja san ona s najmanje staza 🤭 vjezbe snage, fokus na zdjelicu, kegelove vjezbe.. Bas super stvar. Tri puta tjedno cu ic 😌💃
Tea2807 i Napokon 2804, a kada su vam pocele mucnine?
Sredinom 5og Tjedna...
Pozdrav,
stigao mi nalaz Bhcg-a: 879. Danas sam 4+4… kako vam se to čini? prije 2 dana je bila 386… Voljela bih da su malo veće vrijednosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji