Pa ja mislim da carape i kape ni nemaju broj, to kupis ono mini mini sta stoji tamo di je za bebace. Svakako ce ti carapice biti velike 😍 Ja sam imala od Cartersa, ali to sve pise Newborn. Ili imas po mjesecima tipa 0-6mj...
Citala sam da cure na Ljetnim pisu kako su C&A brojevi manji od H&Movih..
Meni je danas 5tj i 5d.. Dali je normalno da sise malo popuste, odnosno jedna sisa🤣 malo manje boli.. I dalje boli sastrane i na dodir al be kao prije par dana. Inace sam paničar i skacem na svaku.
Ugl. Ujutro imam mucnine bez povracanja, tu i tam me dole grcic prime i to je to. :) uzv tek sljedeci tjedan
Mala
Ovo su po meni idealne hlacice za bebu i ja cu gledati da kupim otprilike sve ovakve
https://ibb.co/By47nNh
I bodic ispod i to je to, da se nigdje ne zarezuje. A kasnije na to jos jedna majica.
HM, c&a su super kad su tako mali.. Znam da se cini puno novca odvojit na djecju robu a nose kratko, ali mozes zadrzati za drugu bebu ili mozda prodati kasnije.. Mozda bolje imat manje stvari al da ih vrtis nego hrpu neceg sto ce ti se pokazat ne bas prakticnim. Pepco ima isto nesto pamucno ali ja ga ne volim, em je sve to nekak tanko, razvuce se.. Njihove tetre nemojte ni u snu kupovat, one po 7kn, katastrofa su. Racunaj s tim da ces nesto robice i dobiti.. Ja cu radije na jesen/zimu izdvojit na neki lijepi topli mekani skafandercic, jakna mi je bila bas neprakticna kad je bio beba, em debela em tiska, gore ko bumbar a dolje samo tanke noge..
I da, hlacice sa stopalima su kod nas lose prolazile, rodio se s 51cm, ali s jako dugim nogama (ko mala zaba) te hlace sa stopalima su mu bile prekratke i onda kad bi mu to oblacila vidjela sam da ga nekak steze kad rastegne (jos jedna losa investicija jer sam nakupovala brdo tih hlaca sa stopalima i to od pliša)
Kad malo pogledam, u prvoj T smo puno novca potrosili na stvari koje uopce nisu bile prakticne. Nisam imala nikog da me savjetuje ili nesto preporuci to mi je zao. Sad se suzdrzavam od impulzivne kupnje, al eto dns u HMu kraj trudnicke robe ogroman odjeljak s robom za novorođenče a sve lijepo pastelnih boja, njezno.. Pa ti tiskaj pare u dzepu
Ima super stranica patpat.com
Sve za klince,od novorodencadi do par god uzrasta, sve je pamuk i prekrasno 😍😍
Znam par ljudi da su narucili od njih, i prezadovoljni su. Iduci petak mi je pregled, taman ce bit 12tt pa cu se pocastit, tj bebicu kad mi gin kaze da je sve u redu
Meni je danas 5tj i 5d.. Dali je normalno da sise malo popuste, odnosno jedna sisa🤣 malo manje boli.. I dalje boli sastrane i na dodir al be kao prije par dana. Inace sam paničar i skacem na svaku.
Ugl. Ujutro imam mucnine bez povracanja, tu i tam me dole grcic prime i to je to. :) uzv tek sljedeci tjedan
Ma to ti je sve ok 😊🍀
Ima super stranica patpat.com
Sve za klince,od novorodencadi do par god uzrasta, sve je pamuk i prekrasno 😍😍
Znam par ljudi da su narucili od njih, i prezadovoljni su. Iduci petak mi je pregled, taman ce bit 12tt pa cu se pocastit, tj bebicu kad mi gin kaze da je sve u redu
Bolje da nisi rekla, a tu stranicu, znaci tko ce sad spol docekat, sve je predivnooooo
Normalno je, evo npr mene danas sise uopce ne bole 😂 ali imam dole bolove / grceve povremeno ... tebi su vec pocele mucnine? Zašto ih ja nemam, a samo sam dva dana vise od tebe? 🤨 Znam da je bolje da ih nemam, al mi je bas cudno kako mi se nijedna hrana ni kava ne gade uopce. Zato se i debljam 😂
Cure koje imate mucnine, jel sve povracate i hranu koju jedete? Ja npr samo neku sluz i kiselinu i grozno mi je od toga 😔
Normalno je, evo npr mene danas sise uopce ne bole 😂 ali imam dole bolove / grceve povremeno … tebi su vec pocele mucnine? Zašto ih ja nemam, a samo sam dva dana vise od tebe? 🤨 Znam da je bolje da ih nemam, al mi je bas cudno kako mi se nijedna hrana ni kava ne gade uopce. Zato se i debljam 😂
Ja mucninu dosad imala dva puta po pola sata i jucer, bas me iznenadilo, cijelo popodne i vecer. Kod svakog je to drugacije. I to je to od mucnina. Bolje da ih nema ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji