Na pregledu sa 6+1 su se očitavali otkucaji i veličina 3 mm (po UZV je bilo 5+6). Tjedan dana prije toga se nije vidjela još ni ŽV.
Bebama koje su tek rođene obavezno dugi rukav jer ne mogu još održavati tjelesnu temperaturu a i u kući baš i nije tako vruće kao vani a beba samo leži i ne kreće se pa bi joj ručice bile hladne...
Na pregledu sa 6+1 su se očitavali otkucaji i veličina 3 mm (po UZV je bilo 5+6). Tjedan dana prije toga se nije vidjela još ni ŽV.
Bebama koje su tek rođene obavezno dugi rukav jer ne mogu još održavati tjelesnu temperaturu a i u kući baš i nije tako vruće kao vani a beba samo leži i ne kreće se pa bi joj ručice bile hladne…
Kad si u potkrovlju onda je vruće 😂 nama je lani do 10 mjeseca u stanu bilo 40 stupnjeva nismo ga mogli nikako rashladite, cijelu noc sve bilo otvoreno i ništa... Sad moramo uzet prijenosnu klimu da mogu preživjeti vrućine... Cijele zime radijator nisam upalila u stanu, samo u kupatilu..
Marta, na koji si nacin uspjevala staviti ove fluomizan vaginalete? Ovo je strasno.
Na pocetku se bebama oblaci dugi rukav bez obzira jel vani ljeto. Skroz male bebice ne mogu jos regulirat temperaturu kao mi pa im bude cesto hladno. Isto tako dijete se ne smi pregrijat jer ga to uspava pa ne daje znakove ako nesto nije u redu. Kad malo porastu onda ih se oblaci kao sebe, znaci ako je vama vruce u dugima onda je vjer. i bebi itd. Ma znat cete to sve kad dode vrijeme za to 😊
Marta,na koji si nacin uspjevala staviti ove fluomizan vaginalete? Ovo je strasno.
Auuuu i ja sam ih koristila. Muke zive sa njima. Ako ju ne pokvasim, ne ide unutra, ako ju pokvasim stavim ju ali naravno dok ju stavim izlomim ju i naravno na prstu bude komada... I nije mi se ni jednom rastopila do kraja nego bi sutradan cijeli dan komadi izlazili, a nekad mi se desilo da budem vlazna pa ju ne nakvasim pa mi cijela sutradan ispadne... Sto se djelovanja tiče, meni su pomogle (imala sam nekakvu bakteriju) par puta sam ih do sad koristila... Zadnji puta sad u trudnoći.
Na pocetku se bebama oblaci dugi rukav bez obzira jel vani ljeto. Skroz male bebice ne mogu jos regulirat temperaturu kao mi pa im bude cesto hladno. Isto tako dijete se ne smi pregrijat jer ga to uspava pa ne daje znakove ako nesto nije u redu. Kad malo porastu onda ih se oblaci kao sebe, znaci ako je vama vruce u dugima onda je vjer. i bebi itd. Ma znat cete to sve kad dode vrijeme za to 😊
Marta,na koji si nacin uspjevala staviti ove fluomizan vaginalete? Ovo je strasno.
Auuuu i ja sam ih koristila. Muke zive sa njima. Ako ju ne pokvasim, ne ide unutra, ako ju pokvasim stavim ju ali naravno dok ju stavim izlomim ju i naravno na prstu bude komada… I nije mi se ni jednom rastopila do kraja nego bi sutradan cijeli dan komadi izlazili, a nekad mi se desilo da budem vlazna pa ju ne nakvasim pa mi cijela sutradan ispadne… Sto se djelovanja tiče, meni su pomogle (imala sam nekakvu bakteriju) par puta sam ih do sad koristila… Zadnji puta sad u trudnoći.Na pocetku se bebama oblaci dugi rukav bez obzira jel vani ljeto. Skroz male bebice ne mogu jos regulirat temperaturu kao mi pa im bude cesto hladno. Isto tako dijete se ne smi pregrijat jer ga to uspava pa ne daje znakove ako nesto nije u redu. Kad malo porastu onda ih se oblaci kao sebe, znaci ako je vama vruce u dugima onda je vjer. i bebi itd. Ma znat cete to sve kad dode vrijeme za to 😊
Okii, hvala ti
Pa horor film. Ja sam je smocila i ista staviti, ona ce pocela raspadati, uspjela sam te djelove staviti na sami ulaz, uopce ne skroz unutra kao sto se inace vaginalete stavljaju. Valjda cu sutra imati vise uspjeha. Tko ih je "dizajnirao" nije P vidio nikada, da tako moram reci.💁
Auuuu i ja sam ih koristila. Muke zive sa njima. Ako ju ne pokvasim, ne ide unutra, ako ju pokvasim stavim ju ali naravno dok ju stavim izlomim ju i naravno na prstu bude komada… I nije mi se ni jednom rastopila do kraja nego bi sutradan cijeli dan komadi izlazili, a nekad mi se desilo da budem vlazna pa ju ne nakvasim pa mi cijela sutradan ispadne… Sto se djelovanja tiče, meni su pomogle (imala sam nekakvu bakteriju) par puta sam ih do sad koristila… Zadnji puta sad u trudnoći.Na pocetku se bebama oblaci dugi rukav bez obzira jel vani ljeto. Skroz male bebice ne mogu jos regulirat temperaturu kao mi pa im bude cesto hladno. Isto tako dijete se ne smi pregrijat jer ga to uspava pa ne daje znakove ako nesto nije u redu. Kad malo porastu onda ih se oblaci kao sebe, znaci ako je vama vruce u dugima onda je vjer. i bebi itd. Ma znat cete to sve kad dode vrijeme za to 😊
Okii, hvala ti
Pa horor film. Ja sam je smocila i ista staviti, ona ce pocela raspadati, uspjela sam te djelove staviti na sami ulaz, uopce ne skroz unutra kao sto se inace vaginalete stavljaju. Valjda cu sutra imati vise uspjeha. Tko ih je "dizajnirao" nije P vidio nikada, da tako moram reci.💁
Daaa, uzasne su... Al et kazem ti, koliko god bi se namucila na kraju su pomogle, samo kad sam cula 7 dana da se koriste mrak na oci pao... Rekla mi moja gin, da nema veze ak se ne rastope skroz da svejedno ona djeluje...
A jesam se raspisala sad. Užas sam 😂 jos jedno pitanje i obecajem prestajem za danas 😂
Da li je koja od vas nabavila onaj trudnicki jastuk? Ako je kako vam se čini? Jer se ja vec sad ne mogu zaspat bez jastuka izmedu nogu, i jastuka iza leđa
Nabavila sam ja taj jastuk za dojenje. U početku mi je bio super, ali sam skuzila da se sva ukocim od njega, a posto ionako imam s ledima problem otprije, odustala sam.
Sad stavim mali jastucic između nogu i super je 😅
Jutro cure! 🌸
Kad malo pogledam, pa ja sam bas puno, tek sam u 7 tjednu, vi ste vec vjerovatno ove teme vec i prosle, ali imam par pitanja, pa se nadam da se ne ljutite ak cete se ponavljat😅🤭
1. Kada ste dobile trudnicki karton? Jer ja svoj nisam.
2. Jel mozda netko mijenjao ginekologa tijekom trudnoce?
Hvala! ❤️
Ahahah sunce 😂 Prvu kutiju skoro nikako, 3 u smecu zavrsile.. Pa mi je dala neku kremu da.stavim malo na vaginaletu..ma uzas..pitak za neki gel kremu u ljekarni.
Sortiraj odgovore
Najstariji