2020, i ja kao i ti. 😊 Meni je 7.god.da ne jedem meso, a sve sto je iz mora obožavam. Uvijek me bilo strah kako ću u trudnoći bez mesa zbog bebe, ali doktori kažu da to ne smeta.
Koliko sam čula, bebama se oblače dugi rukavi i ljeti?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo I moje slike sa 1.pregleda kad sam bila 7+2. Nista se bas ne kuži... jedva čekam sljedeći pregled! 🤗
https://ibb.co/pbBK5BK
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
2020, i ja kao i ti. 😊 Meni je 7.god.da ne jedem meso, a sve sto je iz mora obožavam. Uvijek me bilo strah kako ću u trudnoći bez mesa zbog bebe, ali doktori kažu da to ne smeta.
A meni svi rekli da se i bebe prilagođavaju temperaturi jer ne valja ni ako prokuhaju, nezz kak da objasnim... Al to budem bas pitala kad budem isla pedijatara traziti, jer se vamo mora rezervirat mjesto jer su svi uglavnom puni
A meni svi rekli da se i bebe prilagođavaju temperaturi jer ne valja ni ako prokuhaju, nezz kak da objasnim… Al to budem bas pitala kad budem isla pedijatara traziti, jer se vamo mora rezervirat mjesto jer su svi uglavnom puni
Svakako to treba provjeriti. Prijateljice koje su rodile ljeti su mi to rekle. Valjda bebama još nije regulirana temperatura. Zato je ljeti najteže pogoditi mjeru. Ne znaš hoće li joj biti prevruće...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
A meni svi rekli da se i bebe prilagođavaju temperaturi jer ne valja ni ako prokuhaju, nezz kak da objasnim… Al to budem bas pitala kad budem isla pedijatara traziti, jer se vamo mora rezervirat mjesto jer su svi uglavnom puni
Svakako to treba provjeriti. Prijateljice koje su rodile ljeti su mi to rekle. Valjda bebama još nije regulirana temperatura. Zato je ljeti najteže pogoditi mjeru. Ne znaš hoće li joj biti prevruće…
Mislim dosta mojih cura ima ljetne bebe i one su im kratke bodije oblacili i dekicama pokrivale, a vi sad kazete drugacije... Tak da cu svakako pitat...
Ja jos nemam slikicu, jucer sam isla po duphastone pa sam trazila svoju socijalnu da me pregleda sam da vidimo jel u maternici...bila sam 5+4 i vidjela se gestacijska, zumanjčana i plod, ali je to tak brzo i bezveze napravila, ne znam ni mjere ni nista, koliko sam skuzila nema orkucaja, nisam vidla da nesto treperi. Moje pitanje za vas kad ste bile na prvom uzv jeste vidle plod, a da nije bilo otkucaja jos ili je nuzno da cim se vidi plod budu i otkucaji?
[/url
Ja jos nemam slikicu, jucer sam isla po duphastone pa sam trazila svoju socijalnu da me pregleda sam da vidimo jel u maternici…bila sam 5+4 i vidjela se gestacijska, zumanjčana i plod, ali je to tak brzo i bezveze napravila, ne znam ni mjere ni nista, koliko sam skuzila nema orkucaja, nisam vidla da nesto treperi. Moje pitanje za vas kad ste bile na prvom uzv jeste vidle plod, a da nije bilo otkucaja jos ili je nuzno da cim se vidi plod budu i otkucaji?
Na 6+1 plid bio 4mm i tek poceo titrati
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Po netu a i u ljetnim bebama, čitala sam kako ucestalo navode da se novorođenčetu oblači bodi dugih rukava. Da im se pri rođenju ne razvije odmah centar za termoregulaciju. Kod djece rođene u terminu, da se razvije oko šestog tjedna.🤔
Ljeti također oblači dugi rukav*
A et, svako drugačije kaze... Nista najbolje pitat pedijatara...
Sortiraj odgovore
Najstariji