Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 17:12

Hanice kad je tvoj uzv, moj je 23.01 jos 10 dana...
    Meni je i dalje muka, nista mi se ne jede al ne povracam.

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 17:18

Sretno na pregledu 😊😊  tovile smo bebe za božić 🤣🤣🤣 dobro ste me nasmijale!!!!

Hannica0 👧
    13. Siječanj 2020. 17:47

hope444

Hanice kad je tvoj uzv, moj je 23.01 jos 10 dana…

Moj je 19.1 idem u kbc . A 27.7 me narucio moj dr koji ce mi sve pratiti. A to mi daleko, zelim znati jel sve ok. Ja nemam nikakve simptome. Osim bolne grudi
     Kad ce to krenuti kod mene

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    13. Siječanj 2020. 17:48

Hope kolilo si ti sada tt?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta14
    13. Siječanj 2020. 17:50

Hannica0

Marta14

Evo, 16 DPO 364 Jel to previse???

Nije previse. Moja je 15i dan bila 400 i rekli su super. Je kada je 15dpo beta preko 200 to im je veliki pokazatelj d ace teudnoca biti uredna. Tj mala mogucnost da ce doci do spontanog. Naravno ako se u roku 48h podupla.

Hvala ❤️ 

Marta14
    13. Siječanj 2020. 17:53

Hannicao pa bolje za tebe da nemas neke muke 😄 
    Ja u prosloj trudnoci nisam nista cudno imala, osim krvarenje iz nosa i desni, kao da nisam bila trudna... 

A sad mi krenulo sa svim simptomima ali evo danas nista, sve normalno. Malo mi se spava i tu i tamo trbuh osjetim... 

13. Siječanj 2020. 17:56

Hannica0

hope444

Hanice kad je tvoj uzv, moj je 23.01 jos 10 dana…

Moj je 19.1 idem u kbc . A 27.7 me narucio moj dr koji ce mi sve pratiti. A to mi daleko, zelim znati jel sve ok. Ja nemam nikakve simptome. Osim bolne grudi
    Kad ce to krenuti kod mene

Nemam ni ja puno simptoma,osim grudi,a za te mučnine kazu da najcesce dođu malo kasnije,a neke i nemaju mučninu cijelu trudnoću...meni samo kroz jutro neki mirisi,parfem ili deterđenti dignu zeludac,al nista strašno, pa to i ne racunam pod mučninu..

Marta14
    13. Siječanj 2020. 18:19

A da, meni smrdi frizider... 😄

13. Siječanj 2020. 18:19

Ja sam dns bila kod doktorice, izvanredno jer mi se pojavilo svijetlo smeđe krvarenje sad prek vikenda. Danas mi se smirilo. Doktorica mi je dala utrogestan do 12. tjedna trudnoće i otvorila sam bolovanje. Tak da krećem uživati. 

I cure, potencijalno glupa opaska, ali: kad dajete urin (jer sve će vas doktori slati vadit krv i davati urin nakon prvog pregleda), dobro operite ćuće prije nego se popiškite u čašicu i hvatajte srednji mlaz. Ne prvi. 
    Ja sam krivo dala urin i bio mi je pun leukocita (iz rodnice) i krvi (od krvarenja), a kad sam davala urinokulturu sam propisno sakupila urin i bio je sterilan - tak da sam dva i pol dana bzvz pila antibiotike i zaradila gljivice od njih. Ljepota.  

13. Siječanj 2020. 18:21

I vidjela sam svoju bebicu. I super je. I korigirala mi je termin poroda - mislila sam da je 26.8., ali UZV kaže da je 30.8. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.