Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pašticada
    13. Siječanj 2020. 20:14

I ja imam blagdanski trbuščić i još sam napuhana , ali se ta mala izbočina osjeti ispod, točno gdje je maternica, nije je prije bilo i veca je sad nego prosli tjedan. Pomazim svaku noc prije spavanja i ujutro nakon budjenja 😍

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 20:29

I ja osjetim dolje izbocinu, mini je i tvrdo😍😍😍 

• pepi19
    13. Siječanj 2020. 20:33

E tako i meni,ispod božićnog salenca,izbocina tvrda. 🤭

Hannica0 👧
    13. Siječanj 2020. 21:13

Princess Mimi

Marta14

Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+…

Kod mene se prošli tjedan još nije vidio plod, a beta je 11000 otprilike 🙈🤔 kak je to moguće?

Pa zato jer se preko 1000 vidi gestacijska. A plod kasnije tek. Meni je rekla prije 7tjedana da me nece ni gledati. Koliko si bila tt kad se plod nije vidio?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    13. Siječanj 2020. 21:16

Ni ja nemqm tvrd stomak. A nesicu s mlijekom popijem valjda ne moze stetiti

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• pepi19
    13. Siječanj 2020. 21:17

Mana_Mare

A ja ne osjecam nikakvu mini izbocinu 🤔

Mislim da to dosta ovisi o jačini mišića,strukturi tijela i to. Ja nisam baš nešto tjelesno aktivna,osim posla,šetnje,vikendima planinarenja ili bicikl. Znam da curama koje vjezbaju trbuh se vidi tek kasnije,valjda jer su mišići jaki. 

13. Siječanj 2020. 21:43

Ja isto osjecam samo bozicno salo. Muz me poceo slikat skoro svaki dan da vidimo kak ce mi trbuh narasti. Zasad nema promjena, al tek je treci dan 😁

Princess Mimi
    13. Siječanj 2020. 22:10

Marta14

Blago vama, meni se jos mjesecima nece kuzit da sam trudna. Imam blagdanski trbuh 😄

Bas si to i ja mislim, ali neugodno mi reć😂😂😂😂

Princess Mimi
    13. Siječanj 2020. 22:12

Hannica0

Princess Mimi

Marta14

Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+…

Kod mene se prošli tjedan još nije vidio plod, a beta je 11000 otprilike 🙈🤔 kak je to moguće?

Pa zato jer se preko 1000 vidi gestacijska. A plod kasnije tek. Meni je rekla prije 7tjedana da me nece ni gledati. Koliko si bila tt kad se plod nije vidio?

5+6 
    Sa 7+4 imam uzv dogovoren kod svog ginica privatno, tad bi se trebalo lijepo vidjeti

• _ana_
    13. Siječanj 2020. 23:25

Imam pitanje....danas sam pocela osjecat lagani svrbez dolje....inace imam problema sa candidom....17.01 sam narucena privatno na uzv a trudna sam cca 5 tjedana....jel se smije koristit plymicol vaginaleta u trudnoci....? Jos mi nije strasno i neizdrzivo ali nebi htjela riskirat....ima tko iskustvo s tim cudom? 😖🤔😣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.