I ja imam blagdanski trbuščić i još sam napuhana , ali se ta mala izbočina osjeti ispod, točno gdje je maternica, nije je prije bilo i veca je sad nego prosli tjedan. Pomazim svaku noc prije spavanja i ujutro nakon budjenja 😍
Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+…
Kod mene se prošli tjedan još nije vidio plod, a beta je 11000 otprilike 🙈🤔 kak je to moguće?
Pa zato jer se preko 1000 vidi gestacijska. A plod kasnije tek. Meni je rekla prije 7tjedana da me nece ni gledati. Koliko si bila tt kad se plod nije vidio?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ni ja nemqm tvrd stomak. A nesicu s mlijekom popijem valjda ne moze stetiti
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A ja ne osjecam nikakvu mini izbocinu 🤔
Mislim da to dosta ovisi o jačini mišića,strukturi tijela i to. Ja nisam baš nešto tjelesno aktivna,osim posla,šetnje,vikendima planinarenja ili bicikl. Znam da curama koje vjezbaju trbuh se vidi tek kasnije,valjda jer su mišići jaki.
Ja isto osjecam samo bozicno salo. Muz me poceo slikat skoro svaki dan da vidimo kak ce mi trbuh narasti. Zasad nema promjena, al tek je treci dan 😁
Blago vama, meni se jos mjesecima nece kuzit da sam trudna. Imam blagdanski trbuh 😄
Bas si to i ja mislim, ali neugodno mi reć😂😂😂😂
Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+…
Kod mene se prošli tjedan još nije vidio plod, a beta je 11000 otprilike 🙈🤔 kak je to moguće?
Pa zato jer se preko 1000 vidi gestacijska. A plod kasnije tek. Meni je rekla prije 7tjedana da me nece ni gledati. Koliko si bila tt kad se plod nije vidio?
5+6
Sa 7+4 imam uzv dogovoren kod svog ginica privatno, tad bi se trebalo lijepo vidjeti
Imam pitanje....danas sam pocela osjecat lagani svrbez dolje....inace imam problema sa candidom....17.01 sam narucena privatno na uzv a trudna sam cca 5 tjedana....jel se smije koristit plymicol vaginaleta u trudnoci....? Jos mi nije strasno i neizdrzivo ali nebi htjela riskirat....ima tko iskustvo s tim cudom? 😖🤔😣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji