Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 18:29

Hannica0

Moj je 19.1 idem u kbc . A 27.7 me narucio moj dr koji ce mi sve pratiti. A to mi daleko, zelim znati jel sve ok. Ja nemam nikakve simptome. Osim bolne grudi
    Kad ce to krenuti kod mene

Meni isto nije zlo i samo me cice bole. Čak nisam ni tolko umorna. Možda nam uopće ne krene.

Princess Mimi
    13. Siječanj 2020. 18:46

Marta14

Sad citam da se ultrazvucno vidi trudnoca kad je beta 1000+…

Kod mene se prošli tjedan još nije vidio plod, a beta je 11000 otprilike 🙈🤔 kak je to moguće?

Talija
    13. Siječanj 2020. 18:48

RedRobin

I vidjela sam svoju bebicu. I super je. I korigirala mi je termin poroda - mislila sam da je 26.8., ali UZV kaže da je 30.8.

Lijepooo. Jedva cekam vidjet svoju 🥰

MAmica21
    13. Siječanj 2020. 18:57

Mene nekad uhvati grč pa stanem sa svime, malo sam i picajzla moguće i sve osjećam intenzivno jer inače nemam jake menstrualne bolove.. 
    Nebi rekla da mi je zlo, ali navečer češće neki cudan osjećaj u trbuhu. I dalje se tjesim da je hrana😂

Marta14
    13. Siječanj 2020. 19:03

Mimi procitala sam ja svasta danas, ignoriraj 😄🤣

Robin super za bebicu, sad odmaraj. 🤗

• Pašticada
    13. Siječanj 2020. 19:15

Jao, drago mi je da vam/nam je svima sve ok. Samo da ostane sve dobro i da sve mucnine prodju.
    Ja jos uvijek ne pijem kavu nimalo, mucnina nema, probode tu i tamo, koji dan osjetim vise necega u stomaku, nekad nista, a mala izbocina na donjem dijelu trbuha pomalo ali sigurno raste 😍.

Idemo dalje! 

• Pašticada
    13. Siječanj 2020. 19:16

Ves nam je ta mala mrvica unutra sve na svijetu 😍, samo da bude sve ok 😊

13. Siječanj 2020. 19:18

Kod mene je prva beta bila 186 a druga kroz 48h 2348, bila je bas veca, do prvog pregleda nema sta mi nije proslo kroz glavu, odem na prvi pregled krajem 6 sedmice pocetak 7 i vidim bebicu i cujem srce, danas sam 7+5. U prvoj trudnoci nikakve simptome nisam imala samo jako bolne grudi, a u ovoj eto mucnine bez povracanja, cak sam i proliv imala danas :/  al to nije simptom trudnoce 🤣 
    RedRobin drago mi je da ti je sve ok, bas me zanima kako ce mi na iducem pregledu izracunat tacan termin poroda, mozda drugacije racunaju mi koje smo zacele sa IVF, nesto mi je dr kao rekla da ne racunaju trudnocu po zadnjoj mensteuaciji nego na osnovu dana transfera. 

• pepi19
    13. Siječanj 2020. 19:45

Meni od popodne baš krenula neka muka i malo probadanje više lijevo. Čim sam malo odmorila je bolje. 🤭 
    Dobro,još netko je primjetio da mu je iskočio donji dio trbuha,već sam mislila da sam umislila🤣

Marta14
    13. Siječanj 2020. 19:47

Blago vama, meni se jos mjesecima nece kuzit da sam trudna. Imam blagdanski trbuh 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.